Politikk - Norsk

loccie

De fleste nordmenn ønsker full innvandrerstopp

Denne påstanden ble reist av Snikytring i en annen tråd, og selv om han gjorde et forsøk på å forsvare den, ba han meg om å lage en ny tråd. Så da gjorde jeg det.

Relevant del av den siste innvendingen min:

Ikke engang FrP er for full innvandrerstopp (langt ifra!), og de huser en så stor andel av innvandrerkritikere, at når man kutter ut de andre partiene som er mer innvandringsvennlige, sitter man igjen med ytterliggående minipartier de færreste vet hva driver med. Tviler ikke på at det finnes folk i FrP som er for full innvandrerstopp også, men det blir ikke akkurat mye å skrive hjem om når det gjelder å underbygge at de fleste nordmenn er enige med dem i dette spørsmålet...

Du kan bare slutte å snakke folk som går i denne kategorien:

- å IKKE ønske mer innvandring, eller å ønske mindre innvandring

For det jeg altså spør om, er de som går i denne:

- å ønske full innvandringsstans

Så, Snikytring, som nevnt er jeg veldig spent på å finne ut hvor du har det fra at de fleste nordmenn er for full innvandrerstopp. Kjør på.

2
267 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

De fleste etniske nordmenn ønsker innvandrerstopp ja.

Det står jeg 100% ved. Har ikke møtt en eneste nordmann som syns det er positivt med enda mer innvandring.

Oslo blir i etnisk mindretall om få år. Man er ganske naiv hvis man innbiller seg at det vil stoppe der.

Samme hvor mange venstreektreme mennesker du klarer å finne på dette forumet så vet jeg hvor skapet står.

Du bør ta en prat med de som har vokst opp eller bodd i den såkalte multikulturen. De orker ikke mer, de må flytte. De føler seg som utlendinger i eget land og de føler at deres normer og kultur ikke blir repsektert.

Finnes det utlendinger som er bedre enn andre? Selvsagt, men samme hvor snille og flinke noen av de er så forsvarer ikke det at Norge (og resten av europa) på sikt skal få et etnisk mindretall.

3
Snikytring De fleste etniske nordmenn ønsker innvandrerstopp ja. Det står jeg 100% ved. Har ikke møtt en eneste nordmann som syns det er positivt med enda mer innvandring. Oslo blir i etnisk...

Utrolig nok klarte du igjen å snakke om at du ikke har møtt en eneste nordmann som ønsker mer innvandring. Jeg har ingen fjerneste idé om hvorfor du forteller meg dette, eller hvordan det skal forsvare påstanden din.

Jeg gjentar:

Du kan bare slutte å snakke folk som går i denne kategorien:

- å IKKE ønske mer innvandring, eller å ønske mindre innvandring (som du nettopp gjorde)

Fordi den opprinnelige påstanden din ikke handler om dem, men de som vil ha FULL innvandrerstopp (som nødvendigvis er en undermengde, siden det innebærer reduksjon).

Ikke nevn dem. Det er bare unødvendig støy. Siden du ikke forstår hva som faktisk logisk underbygger denne påstanden, får jeg vel bare paste igjen og håpe du klarer å lese det denne gangen.

Det er en kjent sak at mange nordmenn er sterkt kritiske til "denne innvandringen", hvorvidt det er de fleste eller ikke skal jeg ikke uttale meg om (valgdemografien gir meg inntrykk av at det er ganske jevnt), det jeg dog er ekstremt overrasket over at noen kan påstå er at de fleste ønsker full innvanderstopp! Jeg er nemlig ikke fullt så evneveik i logikk at jeg ikke vet forskjellen på

- å IKKE ønske mer innvandring, eller å ønske mindre innvandring

og

- å ønske full innvandringsstans

Vis til én eneste person som har tatt til orde for full innvandrerstopp, og faktisk fått noen grad av medhold i befolkningen som kan tilsi at de fleste nordmenn er enige. Noe slikt ville sannsynligvis møtt sterke reaksjoner fra innvandingskritikere også, og det vil gjette har skjedd. Ikke engang FrP er for full innvandrerstopp (langt ifra!), og de huser en så stor andel av innvandrerkritikere, at når man kutter ut de andre partiene som er mer innvandringsvennlige, sitter man igjen med ytterliggående minipartier de færreste vet hva driver med. Tviler ikke på at det finnes folk i FrP som er for full innvandrerstopp også, men det blir ikke akkurat mye å skrive hjem om når det gjelder å underbygge at de fleste nordmenn er enige med dem i dette spørsmålet...

Blir litt kopiering her, men det er ikke min feil. Kan vel cut to the chase og spørre:

Hvordan forklarer du at over 99 % av de som stemmer stemmer på partier som er imot full innvandrinsstans? (1,1 % stemte på "andre" partier, hvor de eneste partiene som måtte være for full innvandrerstans kan befinne seg, selv om de jo også inkluderer innvandringsvennlige- eller restrektive partier).

2

Så, Snikytring, som nevnt er jeg veldig spent på å finne ut hvor du har det fra at de fleste nordmenn er for full innvandrerstopp. Kjør på.

Kan naturligvis ikke svare på vegne av andre enn meg selv, men jeg ønsker tilnærmet full innvandringsstopp spesielt fra ikke vestlige miljøer og også i stor grad forøvrig. Hvorfor?

Jeg trives i et land der det ikke er for mange mennesker med medfølgende trafikk, miljøforstyrrelser, støy, pressproblematikk, nedbygging av naturherligheter etc, etc.

I tillegg er jeg naturligvis som skattebetaler lite interessert å betale for de store ekstrakostnadene som helt åpenbart følger med store deler av den "ikke vestlig innvandringen" vi har i Norge. Denne kostnaden er beskrevet i NHO rapporter, Brockman utvalg etc.

Jeg har ikke "bedt" om denne utviklingen som er presset på befolkningen av politikere som aldri har bedt om råd- i motsetning til EU- som etter min mening har bagatellmessige konsekvenser sett opp mot den "masseinnvandring" som har pågått/pågår i spesielt sentrale deler av Norge.

Vel det var en mening.

3
ELMONTERO [sitat…] Kan naturligvis ikke svare på vegne av andre enn meg selv, men jeg ønsker tilnærmet full innvandringsstopp spesielt fra ikke vestlige miljøer og også i stor grad forøvrig....

Kan naturligvis ikke svare på vegne av andre enn meg selv, men jeg ønsker tilnærmet full innvandringsstopp spesielt fra ikke vestlige miljøer og også i stor grad forøvrig. Hvorfor?

Inkluderer dette også EØS-land, eller regnes ikke dette lengre som innvandring?

1
vaffanculo [sitat…] Inkluderer dette også EØS-land, eller regnes ikke dette lengre som innvandring?

Jeg tror jeg uttrykte meg ganske klart.

Jeg er i mot for mange mennesker i Norge, det være seg disse er fra EØS land eller ikke, men jeg ser selvsagt at de langt fleste fra EØS land bidrar verdimessig i motsetning til store andeler av dem som kommer "langveisfra", derfor er slik innvandring ikke like problemfylt.

Var dette klart nok?

1
loccie Utrolig nok klarte du igjen å snakke om at du ikke har møtt en eneste nordmann som ønsker mer innvandring. Jeg har ingen fjerneste idé om hvorfor du forteller meg dette, eller hvor...

Du kan bare slutte å snakke folk som går i denne kategorien:

Så nå bestemmer du hva jeg skal kommentere? Noen andre regler du krever mens vi er i gang?

Da jeg skriver at jeg aldri har møtt en etnisk nordmann som ønsker mer innvandring så betyr det at de ønsker innvandrerstopp. Du klarer sikkert å skrape sammen en statestikk som sier det motsatte, men de fleste vet at hva jeg skriver stemmer.

De som er mest positive til innvandring er de som bor i oslo vest eller de som ikke selv har erfart multikulturen og måten nordmenn blir umyndiggjor. De som bor lenger opp i landet ser oslo og håper at det aldri blir slik i deres hjemby.

-"Hvordan forklarer du at over 99 % av de som stemmer stemmer på partier som er imot full innvandrinsstans?"-

Dette blir for dumt. Har de noe valg? Hvilket parti kan de velge som ønsker full innvandrerstopp? Jeg kjenner ikke til noe parti som har dette på progammet.

-"Vis til én eneste person som har tatt til orde for full innvandrerstopp, og faktisk fått noen grad av medhold i befolkningen som kan tilsi at de fleste nordmenn er enige. "-

Det blir vanskelig da pressen og politisk korrekte vrangforestillinger blir hørt mens de som påpeker full innvandrerstopp får rasismeanklagene rettet mot seg. Derfor er det vanskelig å offentliggjøre slike meninger uten å bli truet eller stemplet. Hvis man derimot snakker "face to face" så ser man at fleste er helt enige om at det er alt for mange innvandrere her.

De ser hvordan oslo har fått bydeler der man skulle tro man var i et annet land. Tilfeldigvis er dette de stedene det er størst tjanse for å blir ranet, slått ned eller voldtatt. Dette legger folk merke til selv om media er forsiktige med å si det slik det er. Det har blitt noe bedre de siste 2-3 årene, men det er fortsatt en lang vei å gå.

-" Ikke engang FrP er for full innvandrerstopp"-

Og hva så? Er frp så ekstreme? Var det ikke Carl I. Hagen som så at oslos etniske befolkning er truet på slutten av 80-tallet. Først nå ser vi at han hadde helt rett. Mange av oss har visst dette lenge. Det er enkel mattematikk.

Tallet på muslimer i Norge ble første gang registrert i offisiell statistikk i 1980, da antallet ble oppgitt til 1 006. I dag er det 163 000 (pluss enorme mørketall). Og dette er kun muslimer. De er under 5% av landet. Merkelig at en så stor gruppe skal ta så stor plass.

Legger man merke til økningen så trenger man ikke en gang å bruke kalkulator for å se hvor det går.

1980: 1 006

1990: 19 189

2000: 56 458

2006: 72 023

2007: 79 000

2010: 98 953

http://no.wikipedia.org/wiki/Islam_i_Norge

Oslo blir overlatt til uetiske og det vil på ingen måte stoppe der.

Nylig så vi at SSB har funnet ut at innvandring ikke lønner seg. Hverken på kort eller lang sikt, men galskapen fortsetter.

http://www.dagbladet.no/2012/05/24/nyheter/politikk/innvandring/ssb/21745394/

At mange fler får opp øynene for dette er helt sikkert, men de fleste har for lengst forstått hvor dette ender. I en annen tråd fikk jeg beskjed om at det ikke kommer til å skje så lenge vi kveler vår egen økonomi. Jeg tror ikke det vil hjelpe stort og jeg syns det er drasitisk at vi skal måtte gå konkurs for å unngå å bli i etnisk mindretall i eget land.

1
loccie [sitat…] Helt ok det. Men det har ingenting med tråden å gjøre, for jeg utfordrer påstanden om at nordmenn flest ønsker det, ikke et argument for det i seg selv...

Men det har ingenting med tråden å gjøre, for jeg utfordrer påstanden om at nordmenn flest ønsker det, ikke et argument for det i seg selv...

Det ser ut som en and. Det lukter som en and. Du vil ikke høre på meninger, men ha en statestikk som sier det jeg sier. Det kan bli vanskelig da dette ikke er politisk korrekt. Vent noen år så har denne pk-sykdommen gitt seg. Da kommer statestikkene du etterlyser.

1
Snikytring Poenget er at hvis trenden skal stanses så må det full innvandrerstopp til. Hvis ikke så kan de innvandre til andre eøs-land og komme rett inn uten at vi kan stoppe det. Hadde alle...

Hvis ikke så kan de innvandre til andre eøs-land og komme rett inn uten at vi kan stoppe det.

Det er først etter at de har fått permanent oppholdstilltatelse eller statsborgerskap i det landet. Men har du noen statistikker som tilsier at det er et stort problem?

1
Snikytring De fleste etniske nordmenn ønsker innvandrerstopp ja. Det står jeg 100% ved. Har ikke møtt en eneste nordmann som syns det er positivt med enda mer innvandring. Oslo blir i etnisk...

Det står jeg 100% ved. Har ikke møtt en eneste nordmann som syns det er positivt med enda mer innvandring.

Har heller ikke personlig moett en, men man vet jo at hele SV og enda lenger mot venstre er for mer innvandring.

Og siden de har noen faa velgere rundt forbi saa maa man gaa ut fra at det finnes nordmenn som onsker oket innvandring. Dette gjelder vel ogsaa deler av AP.

1
Corvus [sitat…] Har heller ikke personlig moett en, men man vet jo at hele SV og enda lenger mot venstre er for mer innvandring. Og siden de har noen faa velgere rundt forbi saa maa man g...

Har heller ikke personlig moett en, men man vet jo at hele SV og enda lenger mot venstre er for mer innvandring.

Jeg kjenner mange SVere, men ingen som er for økt innvandring. Jeg oppfatter Venstre og KrF som de mest positive til innvandring. Det ser f eks ikke ut til at KrF støtter SVs linje mht tvangsreturer til enkelte land. http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7975585

1
vaffanculo Jeg er veldig glad at slike som deg sitter milevis unna alt som måtte minne om makt :-)

Jeg er veldig glad at slike som deg sitter milevis unna alt som måtte minne om makt

Hvorfor? Du innbiller deg at vi er avhengig av innvandring? Hvis du tror på slikt så kan jeg anbefale 2-3 eventyr som sikkert vil falle i smak.

Les og prøve å forstå.

http://www.dagbladet.no/2012/05/24/nyheter/politikk/innvandring/ssb/21745394/

Ok. Jeg antar at du nå har lest dette. Hva forteller dette deg?

1
Snikytring Hva er det for et spørsmål? Det er innvandrere. Noen mørke noen hvite.

Men hvordan vet du at de er "uetiske"?

Selv synes jeg det kan være vanskelig å alltid ha oversikt over hva som er etisk riktig eller galt og er derfor litt overrasket at du kan avgjøre dette ved bare å se på menneskene. Enda mer imponerende blir det når du entydig plasserer dette på älle som ikke kan spore sin slekt 20 ledd tilbake i Norge berg og dalar.

1
Snikytring [sitat…] Så nå bestemmer du hva jeg skal kommentere? Noen andre regler du krever mens vi er i gang? Da jeg skriver at jeg aldri har møtt en etnisk nordmann som ønsker mer innvandri...

Da jeg skriver at jeg aldri har møtt en etnisk nordmann som ønsker mer innvandring så betyr det at de ønsker innvandrerstopp.

Nei, det der er en falsk implikasjon, det er betyr faktisk ikke det! Jeg skjønner at det blir tåkete når du har så svekket logisk sans.

Men hvorfor snakker du om alt det andre pisset?

Jeg har utfordret deg på EN TING: Påstanden i topic. Det har du ikke skjønt. Du tror trydeligvis at jeg angriper din holdning til innvandring, og begynner å forsvare den. Det må du få ryddet opp i nå, for det gjør jeg ikke. Jeg angriper din påstand om hvor mange som synes dette, altså at det er over halvparten. Nok roing for i dag.

Jeg kan gjøre dette veldig enkelt for deg, siden du fortsatt er helt ute i tåkeland og fullstendig ute av stand til å svare på det jeg faktisk utfordrer deg på.

En nordmann som ønsker at all innvandring skal stoppes er en GRØNN ball.

En nordmann som *ikke* ønsker at all innvandring skal stoppes er en ROSA ball.

Det som er viktig å merke seg her, er at en rosa ball ikke nødvendigvis ønsker økt innvandring. Disse ballene representerer bare skillet mellom de som ønsker *FULL* innvandrinsstopp, og de som ikke gjør det, helt uavhengig av hva det resterende synet på innvandring hos de som ikke gjør det er. Kanskje de vil ha sterkt redusert innvandring fra ikke-vestlige land, kanskje de synes ting er helt ok, kanskje de vil ha mer. Det eneste vi vet er at de IKKE er for full stopp. Mens de grønne ballene, stilt et spørsmål om hvor mange innvandrere de mener bør komme hit, vil svare (om de er ærlige) "NULL". Alle som ønsker mer innvandring enn absolutt ingenting er en rosa ball. Med så langt?

Din påstand er at det finnes fler grønne enn rosa baller. Og når jeg ber deg om å underbygge det skjer følgende:

- Du ber meg gå å snakke med noen av de grønne ballene - Du forsvarer standpunktet til de grønne ballene!! (Dette er faktisk nesten hele innlegget ditt. Du snakker om at "Oslo blir tatt over av uetiske", du gir noen tall på vekst, du viser til at SSBs utsagn om at innvandring er ulønnsomt, kveling av økonomi, tall, årstall, og alt mulig piss som handler om diskusjonen de rosa ballene og de grønne kan ha, MEN IKKE ***ETT*** JÆVLA ORD om det jeg etterspør.

Konklusjonen min er at du enten ikke kan lese, eller gjør et desperat og ynkelig forsøk på å forkludre debatten så den opprinnelige påstanden din drukner.

Det er ikke det at jeg lager "lover og regler" i debatten fordi jeg er en slags monark, men fordi du tydeligvis ikke har evnen til å gjøre de absolutt enkleste logiske vurderinger av hva det innebærer å underbygge påstanden din. Jeg må gi deg råd på veien fordi du ikke skjønner mangelen av relevans i det du skriver. Det er faktisk ganske frustrerende. Hvis du ikke forstår at min eller din holdning til innvandring er irrelevant for hvorvidt det er sant at nordmenn flest ønsker full innvandringsstopp eller ikke, gir jeg rett og slett opp. Det kan ikke komme noe godt ut av dette om du ikke skjønner hva faen vi diskuterer engang.

For den problemstillingen vi NÅ diskuterer, direkte sitert fra deg i topic, er MIN holdning til innvandring irrelevant. Din også! Dette handler IKKE om de grønne eller rosa ballene *har rett* eller hvor oppgitt de grønne er. Men det er det du svarer på! Hvorfor?!

For DENNE debatten kunne like gjerne jeg vært en grønn ball og du en rosa en. Men du prøver fortsatt å overbevise meg om "det grønne standapunktet". Vi diskuterer ikke om de rosa eller grønne har rett, vi diskuterer hvem det er flest av. Please gi uttrykk for at du har forstått det, så kan vi ta det med den politiske demografien. Det er nemlig i enkleste laget å avskrive dette med at det ikke finnes partier som er for full innvandringsstopp. Jeg kan starte med å nevne at Tybring-Gjedde og Hagen er rosa baller...

4
Snikytring [sitat…] Hvorfor? Du innbiller deg at vi er avhengig av innvandring? Hvis du tror på slikt så kan jeg anbefale 2-3 eventyr som sikkert vil falle i smak. Les og prøve å forstå. http...

Hvorfor? Du innbiller deg at vi er avhengig av innvandring? Hvis du tror på slikt så kan jeg anbefale 2-3 eventyr som sikkert vil falle i smak.

Ja, vi har vært og vil være avhengig av arbeidsinnvandring en god stund fremover.

Innen enkelte kommuner så ville det knappest vært et helsetilbud uten utenlanske leger og sykepleiere.

Anleggsbransjen ville fått enorme problemer med å følge opp sine forpliktelser.

Kollektivtransporten ville blitt strupet flere steder.

Enormt mye sesongarbeid innen landbruk og fiskeforedling ville blitt lagt brakk.

Du har rett og slett ikke snev av peiling om hva du fabler om.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk dayakara341 Siste svar

Politikk i USA

Det er forferdelig at det republikanske partiet i USA gjør alle de fæle tingene de gjør, noe må gjøres snarest for USAs sak er verdens sak. De som sier at det ikke har noe med Norge å gjøre tar svært...
1
5 svar

Støre mer opptatt av hvem som sier hva

Det er virkelig synd Støre er mer opptatt av hvem som sier hva framfor å hjelpe "vanlige folk". Støre-regjeringen ble valgt på at "Nå er det vanlige folks tur!" Dette har "vanlige folk" sett lite av t...

Jonas Gahr Støre mener Frp og Rødt argumenterer påfallende likt

Statsminister Jonas Gahr Støre ser tegn til at ytterfløyene i politikken finner sammen. Han registrerer at Rødt og Frp ofte setter tonen i Stortinget.


Bilde www.msn.com
1
10 svar
Aktuelt VGD Siste svar

Natos plan for å hindre krig i Europa

Nato-landene og USA vil i neste uke sende konkrete og skriftlige svar på Russlands krav til en ny sikkerhetsordning i Europa. Nato har allerede foreslått tre møter med Russland i de neste ukene, med k...
Bilde

Natos plan for å hindre krig i Europa: Tilbyr Russland tre hastemøter

Nato-landene og USA vil i neste uke sende konkrete og skriftlige svar på Russlands krav til en ny sikkerhetsordning i Europa. Nato har allerede foreslått tre møter med Russland i de neste ukene, med k...


Bilde www.vg.no
1
7 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Giske igjen på vei mot toppen . . . . ?

Mange trodde nok at Trond Giske var politisk død. Giske etablerte sitt eget lokallag = Nidaros sosialdemokratiske forum i høst med bare 9 medlemmer. Når leder han det desidert største lokallag innen T...

Giske-ledet lokallag får stor innflytelse i Trondheim Ap

Trond Giskes lokallag har på kort tid blitt det største i Trondheim. Det gir 17 representanter og stor innflytelse i viktige beslutningsorganer i Trondheim Ap.


Bilde www.msn.com
1
5 svar
Laster...