Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Organisasjonen "Folk er Folk"

Litt overrasket over at denne organisasjonen enn så lenge har sluppet unna medienes søkelys. Mulig ting skjer fremover nå som de blir mer og mer fremtredende, inntil videre har de fremstått som en idealistisk gjeng velmenende mennesker som bare vil hjelpe de aller nederste på rangstigen som befinner seg i Norge.

Vel, deres frontfigur Bjønnulv Evenrud står det påfallende lite om på nettet. Men han har et meget begrenset inntektsgrunnlag og en rar yrkesbakgrunn ihht skattelister og LinkedIn.

Det man derimot kan si om Bjønnulv er at han åpenbart er et aktivt medlem i "Tjen Folket", her står han i fremste rekke unde ren demonstrasjon tidligere i år.

http://www.tjen-folket.no/sentralt/view/11338

De er jo, som de fleste vet, "hjernen" bak medlemsjukset i SOS Rasisme. Hvorvidt Tjen Folket og Folk er Folk er to sammenfattende organisasjoner vites ikke, men disse kvasi-kommunistene har tradisjonelt sett vært flinke til å skjule sine spor og forgreininger fra offentligheten, i det minste.

Folk er Folk har en Facebookside

http://www.facebook.com/FolkErFolk?ref=ts

Og en egen hjemmeside

http://oslo.folkerfolk.no/

Særlig hjemmesiden har en klassisk ytre venstreradikal tone i sin språkføring, som eksempel "Sigøynere jaget politi på kriminelt oppdrag". Det finnes mange andre.

Gjengangerne i kommentatorfeltet på Facebooksiden fremstår anonyme, skjult bak silouett og profil uten innhold.

Så hva er dette for noen folk, velmenende naivister eller anarkister opptatt av å lage mest mulig ståk, og bruker sigøynerne til dette? Det meste tyder på at det er det siste, og at de har funnet et fint smutthull.

For hvorfor i alle dager skulle Evenrud synes det er flott å flytte flere hundre sigøynere opp til Årvoll, et forstadsområde han åpenbart vet at hovedsakelig er bebodd av eldre mennesker og småbarnsfamilier i rekkehus og tomannsboliger? Fordi han vet at det lager kvalm, og har ingen interesse av å se den andre sidens sak.

Og hvorfor skriver han arbeidskontrakter så "blekket spruter", og er helt åpen om at det er for at utlendinger skal ha tilgang på trygdeordninger? Fordi han vet det skaper kvalme og irritasjon, og har ingen interesse av at dette kan ødelegge for svært mange andre, inkludert narkomane og eldre uføre. Det ville overraske meg om for eksempel Evenrud har tenkt på yrkesskadeforsikring for sine "ansatte", det koster vel 3000 i året per hode.

Jeg håper for Bjønnulv & cos del at de har spart litt penger til seg selv, for det lukter høye advokatregninger på "Folk er Folk" fremover. Og det er nok ekstremt få nordmenn som støtter det siste stuntet deres, de har allerede begynt å grave sin egen grav.

30
134 svar

134 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Rhabagatz

Litt overrasket over at denne organisasjonen enn så lenge har sluppet unna medienes søkelys.

Ja, da har vi kommet dithen at man skal angripe romfolkets støttespillere.

Jeg er ikke imot at man går organisasjonen etter i sømmene, men det du fremviser her er utelukkende det som andre debattanter omtaler som brønnpissing, altså å slenge dritt om folket rundt for dermed å diskvalifisere de fra å mene noe.

Folk er Folk har hevdet at romfolket har et rettsvern. Det er helt legitimt. De har også gjort tiltak for å bedre vilkårene disse lever under. Det er ren humanisme.

Om det foregår underslag eller misbruk, så er det virkelig noe å angripe. Om det er en politisk organisasjon, vil de fremkomme etterhvert. Men hittil virker det som en ren humanistisk organisasjon som forsvarer romfolket - og det helt uten offentlig støtte.

3

McLovin

Jeg er ikke imot at man går organisasjonen etter i sømmene, men det du fremviser her er utelukkende det som andre debattanter omtaler som brønnpissing, altså å slenge dritt om folket rundt for dermed å diskvalifisere de fra å mene noe.

Jeg mener svært lite utover å vise til en del åpenbare fakta, og slenger "ikke dritt" som du så vakkert omtaler det.

Foreslår at du tar en titt på deres hjemmeside og ser litt på hva de faktisk skriver. Det er også besyndelig at deres frontfigur åpenbart er knyttet tett opp mot den antageligvis mest kjente anarkistiske, evnt kommunistiske, grupperingen i Norge. Jeg konspirerer ikke noe mer enn å konstantere dette åpenbare fakta.

Jeg synes det er meget besyndelig at de flytter til Årvoll, godt plassert i et boligfelt hvor småbarn leker i gatene. Og stuntet med arbeidskontraktene får det til å renne over for en ellers moderat mann, dvs meg selv.

2

Rhabagatz

Jeg mener svært lite utover å vise til en del åpenbare fakta, og slenger "ikke dritt" som du så vakkert omtaler det.

Den debattteknikken du benytter har et eget navn, "brønnpissing". Det dreier sog om å forgifte brønnen, altså at man tillegger noen motiver for å agere som de gjør.

Mitt poeng var at så lenge Evenrud og Folk er Folk forsvarer romfolkets rettvern, hjelper dem med å finne arbeid og teltplass, så har ikke Folk er Folk gjort noe galt.

Dersom de kan vises til at Evenrud har bidratt til trygdesvindel eller forsøkt å berike seg vil det selvfølgelig være berettiget med kritikk. Dersom man bruker Folk er Folk politisk med andre formål enn å hjelpe romfolket, så er må man anse organisasjonen som en politisk organisasjon.

3

keenio

Ja, da har vi kommet dithen at man skal angripe romfolkets støttespillere.

klart det er noe gale med alle andre enn splintepakket og deres "støttespillere", eller medkriminelle som det egentlig heter.

1

Burger57

Men hittil virker det som en ren humanistisk organisasjon som forsvarer romfolket - og det helt uten offentlig støtte.

Vedkommende ansetter Sigøynere som kan selge denne kopierte blekka på et par sider for å spre sosialistiske/kommunistisk propaganda for 15 kr.

Humanistisk organisasjon? Hvordan? Hjelp Sigøynere til å utnytte og snylte på velferdsstaten? Det går nok ikke lenge før organisasjonene også får offentlig støtte. Ring Lysbakken han fikser det nok.

Det er en sosialistiske/kommunistisk organisasjon – enkelt og greit. En slik organisasjon er samfunns undergravende og destruktiv. Og i Norge har vi mange av disse – dessverre. De tar midlene fra felleskapets kasse til å berike seg selv politisk og økonomisk.

1

Rhabagatz

Du gjentar jo bare anklagene, bare at nå får de sannhetsstatus....

1

Laststand

Det man derimot kan si om Bjønnulv er at han åpenbart er et aktivt medlem i "Tjen Folket", her står han i fremste rekke unde ren demonstrasjon tidligere i år. http://www.tjen-folket.no/sentralt/view/11338

La oss se hva vi har her: En person som forventer å få snylte på samfunnet, nekter å bli stilt krav til og oppmuntrer til ødeleggelse at andres eiendom. Hvilket sjokk at denne personen er venstreekstremistisk.

3

Scheriproct

Folk er folk når de oppfører seg som folk. Folk driter eller pisser ikke på gata og kaster søppel og matrester rundt seg. Det har vi andre ord for.

2

Lobo2misten

De som ønsker å skaffe seg første hånds kjennskap til disse sigøynerne og deres tradisjoner burde ta seg en tur til Paris nå i sommer, ta en spaser tur fra Eiffeltower langs elven ned til Notre Dame, og se om de liker det de får oppleve.

Dette er vinduet inn til Oslos fremtid, velbekomme...

1

Andre1999

"Folk er Folk" sin misjon er å jobbe for at flest mulig utenlandske "romfolk" skal få størst mulige sugerør inn i skattebetalernes kasse (statskassen),

Og det gjør de, med statstøtte!

Det er landsforæderi. Politikerne bør hastevedta lover som stopper dette!

2

merkeligdetda

Her er "FOLK ER FOLK" registrert i Brønnøysundregistret:

http://w2.brreg.no/enhet/sok/detalj.jsp?orgnr=998178673

Idag skal skattetrekk og arbeidsgiveravgift for 3.termin mai/juni innbetales.

For å få et lovlig "sugerør" inn i NAV-kassa må lønn utbetales, skattetrekk og arbeidsgiveravgift innbetales - og etter en tid kan de "ansatte" få utbetalt barnetrygd, sykepenger ved sykdom, arbeidsledighetstrygd hvis ansettelsen opphører.

Vanlige lovlig tilgang av trygdemidler etter "lovlige" ansettelser - men noen må finansiere det i mellomtiden. Salget av "blekka" vil neppe finansiere lønnsutbetlingene.

Lovlig bedragerivirksomhet, mon tro ?

Går lønnsutbetlingene inn på de "ansattes" konto eller blir det kontantutbetalinger ?

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...