Dette var virkelig en dyktig kommunikasjonsrådgiver.

La meg nå se... ah! sprenge en barnehage i lufta digitalt og legge det åpent ut på nettet!

Det vil nok ikke skape noen negative reaksjoner.

1

Hva synes høyresidens representanter her inne er god humor?

Det aller morsomste er alle forslagene venstresiden og religiøse kommer med. Det er en mye bedre humor enn noen annen.

1

Jeg har aldri vært imponert over humoren til de som sogner til høyresiden, men at en bombetrussel mot en barnehage skal være morsomt gjør meg litt bekymret for et eventuellt regjeringsskifte.

Slutt å drit deg ut da, det var en kar som tydeligvis syntes dette var morsomt.

Diskutere politikk nå til dags går nesten kun ut på å finne enkeltpersoner som gjør noe gale og rakke ned på partiet dem tilhører, er det det som virkelig er politikk?

Dette går for alle saker fra AP-pedoene til FRP-smugfilmeren.

2

Hva synes høyresidens representanter her inne er god humor?

av Norsk humor er det ikke så veldig mye å velge mellom, men synes Dagfinn Lyngbø, ut i vår hage gutta er noe av det beste, Valen er jeg ikke så stor fan av.

Av utenlandsk humor er selvfølgelig monty python en klassiker, men digger også programmer som MadTV.

Av standup komikere er det mye forskjellig fra Dave chappelle til Louis CK, ja til og med Jimmy Carr.

Noe flere generaliserings-spørsmål du vil ha svart? Kanskje hva vi spiser også? Og hvilket ølmerke vi holder oss til?

Som sagt, slutt å drit deg ut.

1

Jaja. Smart er det ikke å gjøre slikt og vi kan føre enda en politiker opp på lista over de med litt manglende sosial intelligens. En etterhvert svært lang liste. Men alvorlig talt, journalister, ta dere en bolle!

Nei, dette er ikke førstesidestoff. Det er ikke verdt krigstyper og store oppslag. Dette er en like stor ikke-sak som den med han sleivkjeften i Nordland, Odd Eriksen. Det at Dagbladet som avis satser på slike "nyheter" heller enn å fortelle oss mer om hva som virkelig skjer i Norge og i verden begynner å minne om et hån overfor avisens lesere.

1
Ljot Jaja. Smart er det ikke å gjøre slikt og vi kan føre enda en politiker opp på lista over de med litt manglende sosial intelligens. En etterhvert svært lang liste. Men alvorlig talt...

Om dette er en ikke-sak, hvordan kan man skille mellom en skrulling med reelle trusler og en stakkar med et skrudd syn på humor? Jeg mener at en journalist er forpliktet å skrive om en av statsministerkandidatenes rådgivere som "sprenger" en barnehage.

1
Ljot Jaja. Smart er det ikke å gjøre slikt og vi kan føre enda en politiker opp på lista over de med litt manglende sosial intelligens. En etterhvert svært lang liste. Men alvorlig talt...

Det at Dagbladet som avis satser på slike "nyheter" heller enn å fortelle oss mer om hva som virkelig skjer i Norge og i verden begynner å minne om et hån overfor avisens lesere

en slik skrikende mangel på vurderingsevne av rådgivere til den framtidige? statsministeren er absolutt nyhetsstoff. enhver med IQ over 10 gjør ikke sånt i disse tider.

Mens du skylder på Dagbladet...??

1
Grillpatrioten Om dette er en ikke-sak, hvordan kan man skille mellom en skrulling med reelle trusler og en stakkar med et skrudd syn på humor? Jeg mener at en journalist er forpliktet å skrive o...

Jeg mener at en journalist er forpliktet å skrive om en av statsministerkandidatenes rådgivere som "sprenger" en barnehage.

Siden du virker til å være opptatt av ikke-saker, så kan du få en til av meg:

Nevnte person er ikke rådgiver for noe statsministerkandidat.

1
Laster...