E39 esc

Side 1

"Regjeringen legger 1 milliard på bordet til et prestisjeprosjekt utenfor Stavanger. Bilistene må betale 9 milliarder i bompenger"

Og Navarsete holdt foredrag om hvor lønnsomt det var å bygge den veien. Med inntekter for hele landet.

Til tross for det bidrar de med hele 1 milliard og flår de som tilfeldigvis bor der og må kjøre der for resten, ink de overskridelsene som kommer.

Så staten tar i begge ender her også.

1

iske og Navarsete forteller stolt om planene med fergefritt E39, at regjeringen statsing på samferdsel og vei aldri har vert større. en liten sannhet med modifikasjoner etter min mening, det som er riktig er vel at det er en historisk satsing på bomveier, de selv skal betale 10% av utbyggingen av rogfast- noe som ikke er veldig imponerende. og de sier at bilistene velvillig betaler det samme som fergen og litt til ved bompasering

2000 kroner skal det koste å kjøre fra Kristiansand til Trondheim. Er det bare meg, eller er det svært mye penger?

Hva er vitsen med å i det hele tatt la staten styre veiene? Kommunene burde bare bygge og låne penger fra banken, det er jo ikke slik at de får dekket noe særlig anyway, så det er jo helt meningsløst å spørre staten om lov. Hva skal vi forholde oss til dem for, hvis vi skal betale veiene selv?

1

Regjeringen legger 1 milliard på bordet til et prestisjeprosjekt utenfor Stavanger. Bilistene må betale 9 milliarder i bompenger"

Helt forjævelig.

1

"Regjeringen legger 1 milliard på bordet til et prestisjeprosjekt utenfor Stavanger. Bilistene må betale 9 milliarder i bompenger"

Og det jubler selvfølgelig apper og sveppere over, selvfølgelig.

1

Med unntak av næringslivsaktører er det vel relativt få som kommer til å kjøre Kristiansand - Trondheim. Og næringslivets innsparinger vil jo overskride 2000 kr i betydelig grad.

1
Morra-DI-2 [sitat…] 2000 kroner skal det koste å kjøre fra Kristiansand til Trondheim. Er det bare meg, eller er det svært mye penger? Hva er vitsen med å i det hele tatt la staten styre veie...

2000 kroner skal det koste å kjøre fra Kristiansand til Trondheim. Er det bare meg, eller er det svært mye penger?

Nå er det ingen med vettet i behold som kjører fra Kristiansand til Trondheim den veien da, det er ca 30 mil lenger å kjøre kysten enn innlandet.

1
DenSisteBohem [sitat…] Nå er det ingen med vettet i behold som kjører fra Kristiansand til Trondheim den veien da, det er ca 30 mil lenger å kjøre kysten enn innlandet.

Kristiansand er ikke interessant her, alle bro-/tunnelprosjektene kommer på strekningen Stavanger-Trondheim. E39 går i Norge riktig nok fra Kristiansand til Trondheim (eller motsatt), derfor det blir nevnt og han du svarer skrev riktig nok Kristiansand, men det er jo ingen ferger mellom Kristiansand og Stavanger i dag. For de fleste er det selvsagt uaktuelt å kjøre Kristiansand-Trondheim langs E39.

Ingen tvil om at E39 blir raskest Stavanger-Trondheim om strekningen er fergefri. Med litt bedre vei i tillegg blir det omtrent like langt som korteste vei i dag (som har 1-2 ferger, mange alternativer som er omtrent like bra) og i hvert fall langt kortere enn om Oslo.

1
Laster...