Hva bør gjøres for at vi kan frigi oss fra oljen og elendigheten som følger med?

Den dagen kommer nok.... og da tror jeg ikke Jens har stort å stille opp med om dagens regjering får fortsette...

1

Hva bør gjøres for at vi kan frigi oss fra oljen og elendigheten som følger med?

Den tar jo slutt en vakker dag, så vi kan vel så smått begynne å tenke på en fremtid uten disse inntekter.

Da må utgiftene ned ganske drastisk. Kanskje vi skal begynne å bremse på innvandringen allerede i dag, da dette koster enorme summer som våre etterkommere får slite med.

Velferdsstaten vil kollapse, men det gjør vel ingenting?

1

frpernes lykke

Norge = Det eneste kjente landet i verden der lykke og velvære er avhengig av veibredde og asfaltkvalitet.

1

Som alle "vet" så ville Norge vært et u-land uten oljen fordi vi naturligvis ville hatt nøyaktig de samme utgiftene om en stor del av inntektene mangler. Det har frperne her inne fortalt meg. De kan ikke glede seg over hvor godt vi har det her i landet fordi uten oljen ville vi hatt det helt jævli. Det kan sågar virke som oljen står i veien for frpernes lykke fordi det finnes altfor lite å klage på nå og det er oljen sin feil.

Jeg tror du klagde like mye under forrige regjering som Høyresiden gjør nå, selv om vi sikkert hadde det like godt da. Og visst det eventuelt kommer et regjeringskifte, så kommer nok en god del i fra venstresiden her inne til å skrive innlegg daglig om hvor forferdelig det er å bo i dette landet, selv om det sikkert blir så og si det samme, bare noen minimale forandringer.

Poenget er at uansett hvilken side som sitter i regjeringen, så vil alltid den motsatte siden klage, og grunnen er enkelt og greit fordi at de er uenig med den politikken som blir ført.

2

Hva bør gjøres for at vi kan frigi oss fra oljen og elendigheten som følger med?

oljetoppen var 2001 mener jeg å huske så blir mindre og mindre fram mot (tror det er) 2025.. hvis de ikke åpner noe nye store felt.. så da er den byrden borte

1

Hva bør gjøres for at vi kan frigi oss fra oljen og elendigheten som følger med?

Satse på landbasert næringsliv som går rundt. Og ikke minst eksport av langt andre ting enn olje. Så skal du se at det går bra. Men da må næringslivet på landt få et kraftig løft. Noe den aldri får under en sosialistisk rødbrun regjering!

Men næringslivet har jo sååå gode kår under apenes rødgrønne regjering. Bare 60% flere konklurser i år enn under finanskrisen - og når det "egentlig" skulle være lettere for de landbaserte bedriftene. Iallefall i henhold til skrytet til Jens &co.

Jensemann er nok glad han slipper mere til høsten, og overlater problemene de har stelt i stand siste åtte årene til de borgerlige å rydde opp i! Når det skjer sitter han i en fin jobb i fn - søknaden er betalt av deg og meg!

1
Laster...