Politikk - Norsk

Yeahsus

Frp gir utlendinger jobben.

På Os kommune med frp ordføreren Søviknes i spissen har tatt jobben fra 28 norske rengjørere og gitt de samme jobbene til 16 utlendinger istedenfor for å spare noen kroner for kommunen. Men i den andre enden havner mange av disse oppsagte på NAV på statens regning når de blir arbeidsløse. Det bryr ikke Søviknes da det ikke er kommunens ansvar å bry seg om sine egne arbeidstakere.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/09/06/ansatte-settes-pa-porten-senke-utgiftene-i-os-kommune

Denne saken viser en kynisme og hensynsløshet som jeg ikke trodde var mulig av en ordfører. Samfunnet tjener ingenting på dette, det eneste det medfører er ødelagt livskvalitet for de menneskene som blir utsatt for det. En slik ideologi vil skape et kaldere og mer kynisk samfunn.

1
35 svar

På Os kommune med frp ordføreren Søviknes i spissen har tatt jobben fra 28 norske rengjørere og gitt de samme jobbene til 16 utlendinger istedenfor for å spare noen kroner for kommunen.

Nå må dere på venstresiden bestemme dere...

Føst er det galt at FrP ikke vil gi jobber til invandrere, da er de rasister, så er det galt at FrP gir jobber til invandrere, da er de usolidariske.

;-)

...morsom sirkel retorikk dere benytter mot FrP.

1
Yeahsus Lukter det kameraderi og korrupsjon? Eks-Frp-byråd i Oslo skviser ut ansatte i Frp-kommune Daglig leder og medeier i Metode Renhold, som vant anbud i Frp-styrte Os kommune, erstatt...

vant anbud

...om regelverket er fulgt, og han ga det beste anbudet, så er det nok ikke snakk om kameraderi.

Om regelverket ikke er fulgt så blir det en annen sak...

Så da spørs jeg deg;

- Har du beviser på at regelverket ikke er fulgt?

...om ikke så er det bedre at du ikke speskulerer i hva FrP har gjort korrekt, men heller begynne å bry deg om alt grumset i Støre sine pengevennesaker...

1

På Os kommune med frp ordføreren Søviknes i spissen har tatt jobben fra 28 norske rengjørere og gitt de samme jobbene til 16 utlendinger istedenfor for å spare noen kroner for kommunen.

Har ikke du snakket varmt om arbeidsinnvandringen før da?

1

Dette er meget alvorlig angrep på den norske modellen.

Vil ikke ha fagorganiserte

I Os har Metode Renhold nå ansatt 20 personer – hvorav bare fire er norske.

I selskapet Vibe Renhold, som i seks år har rengjort i Os etter at de vant den første anbudsrunden, var en del av de ansatte fagorganisert i Fagforbundet og Norsk Arbeidsmandsforbund.

Ingen av de ansatte i Metode Renhold i Os er nå medlemmer, får ABC Nyheter opplyst i de to organisasjonene – selv om selskapet har tariffavtale med Arbeidsmandsforbundet og har fagorganiserte ansatt i andre deler av landet.

– Metode vil rett og slett bruke folk som er uorganisert og ikke snakker norsk, sier Bernt Vederhus ved Fagforbundets kontor i Bergen.

1
Yeahsus [sitat…] Hvor har jeg fått svar på om denne tildelingen av millionkontrakt fra frp til frp er gjort rett?

Jeg ga deg svaret.

Og inntil videre, eller inntil du eller noen andre kan dokumentere at dette er gjort utenfor regelverket, så er det pr. definisjon gjort korrekt.

...jeg skjønner at jus og rettsoppfattelse er noe som du tilsynelatende sliter med, men der kan jeg ikke hjelpe på noen annen måte enn å forsøke å rettlede deg.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Statsminister ber om å bli sparket

I dag ba Ztøre om å bli skiftet ut. Financial Times ba i dag om maksimal pris på gasspris på norsk gass. Det ville være solidarisk med Europa, mente journalisten. Men så kommer altså Ztøre ut med at h...
Bilde

Støre ut mot å stenge strøm­eksporten til Europa: – Det Norge vil ikke jeg være statsminister i

ARENDAL (VG) Norge har store inntekter som gasseksportør til Europa. Da kan vi ikke kutte strømmen til et kontinent i krise, sier statsminister Jonas Gahr Støre til VG.


Bilde www.vg.no
1
27 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
12 svar
Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
4
2 svar

Var det ikke Frp, allikevel . . . . . .

Jeg har ofte sett at er Frp som har skylda . . . . . . Og da er det aldri noe positivt - og heller ikke Energiloven fra 1990 / -91. Neida, det var selveste landsmoderen, Gro Harlem Brundtland, det ....
Bilde

Brundtland angrer ikke på strømliberaliseringen

Da Gro Harlem Brundtland (Ap) var statsminister, fikk Norge en ny energilov som betrakter elektrisk kraft som markedsvare. Det tror hun fortsatt var det rette.


Bilde www.msn.com
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Vil stenge strømmen via smartmåleren

"Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet." Må si vi har ordnet oss bra i dette lan...
Bilde

Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren

Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet.


Bilde www.nrk.no
2
26 svar
Laster...