Faktisk veldig enig, gleder meg til valget er over og hverdagen er her. Norge består uansett hvem som tar styringen

1

Tror faktisk det kan ta en god stund etter at valget er over, før vi har endelig "resultat".

De borgerlige kommer til å krangle både offentlig og på kammerset i ukesvis, samt at AP kan ende opp med 35%+ og flørte med ideen om en mindretallsregjering (og samtidig prøve seg på splitt-og-hersk ovenfor de borgerlige for å få det til).

Men ift. valgkampen i seg selv, så har du vel rett. De trenger ikke henvende seg til oss lengre på en god stund.

1

Blir kjedelig om 4 år .. når den nye regjeringen har løst opp i alle problemene, så det ikke er noe å diskutere om. De er lovet både bedre eldreomsorg, lærere, veier etc.. HVa skal politikerne da krangle om om 4 år ?

1
kansas00 Blir kjedelig om 4 år .. når den nye regjeringen har løst opp i alle problemene, så det ikke er noe å diskutere om. De er lovet både bedre eldreomsorg, lærere, veier etc.. HVa skal...

HVa skal politikerne da krangle om om 4 år ?

Blir det borgerlig seier kommer opposisjonen til å påpeke alle de brutte valgløftene, mens de blåblå vil vise til at de overtok et nedkjørt Norge og at de trenger 4 år til før de kan å få samferdsel, eldreomsorg, politi og byråkrati til bli slik de har lovet.

1
tray358 [sitat…] Blir det borgerlig seier kommer opposisjonen til å påpeke alle de brutte valgløftene, mens de blåblå vil vise til at de overtok et nedkjørt Norge og at de trenger 4 år til...

Blir det borgerlig seier

Så kjører vi bomfritt i Norge fra Oktober av. Alle innvandrerne er sendt med første fly ut av landet og vi kan drikke hele natta på puben mens vi spiller poker, ser på proffboksing og blir sugd helt lovlig av en prostituert.

1
Laster...