Politikk - Norsk

Premonition

Norge kan jo takke seg selv

For at utenlandsk media kobler ABB til FRP.

Journalister fra andre land leser jo om det som blir skrevet i Norge og derfor kommer ikke tilknyttingen av seg selv.

Kan jo være ødeleggende for Norge dette, blir det boikott e.l så kan Norge tape penger på dette. Nok et godt eks på hvordan venstresiden klarer å rote det til.

Utenriksdepartementet har kartlagt hvordan utenlandske medier har skrevet om valget i Norge. Gjennomgangen viser at pressen i 12 av 19 land knytter Frp til terrordømte Anders Behring Breivik. http://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/09/13/pressen-i-tolv-land-har-koblet-frp-til-breivik

1
32 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Nok et godt eks på hvordan venstresiden klarer å rote det til.

Hvordan i huleste klarer du å få det til å bli venstresidens skyld at skaprasistene i FrP hadde en massmorder i sine rekker i en årrekke?

1

For at utenlandsk media kobler ABB til FRP.

Alle folk med en ørliten virkelighetsoppfatning forstår jo at man ikke kan definere et politisk parti ut fra et flyktig medlems oppfatning av tilværelsen.

1

Dobbeltmoral er et begrep som brukes om det å ha to sett av moralske (i motsetning til juridiske eller religiøse) normer, verdier og holdninger i parallelle forhold, situasjoner eller problemstillinger; et sett som forutsettes eller kreves praktisert av andre individer eller grupper og ett annet som man praktiserer selv eller aksepterer at en gruppe man selv tilhører eller sympatiserer med kan praktisere.

Det er en mengde eksempler på dobbeltmoral, for eksempel en stats enerett til å bruke vold for å stoppe vold, enten det gjelder militærmakt eller dødsstraff, eller når et parti som aktivt stigmatiserer enkelte grupper selv føler seg stigmatisert.

1
Premonition Venstrevridd presse hauset opp koblingen til FRP den gangen, dette har utenlandsk presse snappet opp. Tror du det bare kom av seg selv?

Som de kommunistiske bladføykene i VG og Aftenposten, landets mest innflytelsesrike aviser? Dessuten så har jo gjennomgangstonen i 99% av alle medieoppslag vært at dette ikke er FrPs skyld, så tonen er jo en helt annen enn i de nevnte, utenlandske avisoppslagene. Det vi står tilbake med da er at det ble nevnt at ABB hadde vært medlem i FrP. Mener du at dette ikke burde vært nevnt?

1
Premonition Dagbladet var vel verstingen, men når det blir et ensidig fokus på en sak kan det bli for mye og unødvendig.

Ærlig talt, dette blir for dumt!! Man kan faktisk ikke la være å rapportere nyhetene bare fordi man er redd for hva utenlands media måtte oppfatte. Selvsagt var det et strekt fokus-det var jo kanskje den største nyheten i Norge siden 9.4.1940. Og om fokuset var ensidig så var det at alle gikk over seg selv i å skrive at dette ikke var FrPs skyld.

1
Premonition Vet du hvorfor utenlandsk media kobler ABB til FRP? Jo fordi de fikk med seg hva som ble skrevet i nettavisene i Norge da dette var daglige nyheter Og i tillegg til denne venstreek...

Vet du hvorfor utenlandsk media kobler ABB til FRP?

Jau, men uansett så har flestparten av befolkningen på kloden en noen lunde rasjonell tankegang, sånn at de bare blir grepet av det tabloide av "saken".

Resten er jo enig og bruker det faktisk som et argument i debatter.

Edit Piaf: "Resten" her blir jo bare en liten promille.

1

For at utenlandsk media kobler ABB til FRP.

Det er noen håndfulle medier som skriver om dette. Og hva de skriver der er totalt glemt om 2 uker. For ikke å snakke om 2 måneder eller 2 år.

Dette er en "diskusjon" sosialistene i Norge liker å holde, la de sutre videre.

Morna Jens

1

Journalister fra andre land leser jo om det som blir skrevet i Norge

ettersom Norge er et verdensspråk så blir nok norske nettaviser lest over hele verden

1

Kan jo være ødeleggende for Norge dette, blir det boikott e.l så kan Norge tape penger på dette. Nok et godt eks på hvordan venstresiden klarer å rote det til.

Blir det boikott av Norge så bør man vurdere om enkelte venstrevridde valgtapere handler mot landets interesser.

1
ulefos [sitat…] linken mellom FRP og Anders Behring Breivik ble kjent bare timer etter at terrorhandlingene fant sted

ABB har også linker til mange andre organisasjoner og foreninger, uten at disse blir ansett som nazi-lignende.

Dessuten er ABB en kristen mann. Kan ikke se at kristendommen og kirken har blitt hetset av den grunn.

Kun Frp, som han har meldt seg ut av. Det viser bare at hele saken er politisk motivert. En drittpakke.

1
ulefos [sitat…] ettersom Norge er et verdensspråk så blir nok norske nettaviser lest over hele verden

Ikke noe problem å oversette disse med programmer/netttjenester fra div leverandører.

Enhver kritisk journalist ville gjort grundig kildeundersøkelser og også funnet ABB sin kobling til venstresiden i norsk politikk i tiden før han ble medlem i FRP, men det kan virke som det ikke er de "hvasseste" journalistene i utenlandsk presse som er satt på denne saken...!

1

Lignende innlegg

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
57 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Trond Giske redder AP

Støre har gjort AP til Ansvarsløst Parti, og siste meningsmåling der AP ligger på 19% og Sp på 6% og Høyre på 29%, har ikke hatt særlig stor interesse for mediene. (Jeg bare tenker på hvordan aviser o...
Bilde

Kraftopprørere i Ap strømmer til Giske

Trond Giskes lokallag har i sommer passert 800 medlemmer og er suverent størst i Arbeiderpartiet. Misnøye med regjeringens energipolitikk er hovedforklaringen, sier han.


Bilde www.nrk.no
2
1 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
3 svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
3 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Anledning gjør tyv

Over 10 % stigning på mat og drikke. Tydelig at bønder har sittet og bekomme seg rikdommer. Nå er det bare å glede seg til følgene. Når 38000 bønder er viktigst.
1
2 svar
Laster...