Politikk - Norsk

waldman

At over 1 mill nordmenn støtter FrP :).

At langt over 1 000 000 norske velgere støtter FrP i regjering bør betyr mye for folk flest, og langt mer enn hva en håndfull FrP hatere sprer om seg.

Det vi ser er at om man spør en Høyre velger om han før ville latt AP/SV styre enn at Høyre tok med seg FrP i regjering, ja da ville svaret vært nei hos 99%. Høyre hadde ca 760 000 stemmer ved valget.

FrP fikk alene hele 463 000 velgere sine stemmer.

I tillegg tror jeg at om man stiller spørsmålet til V/Krf velgerne om de før ville hatt AP/SV styret i 4 nye år enn en ny regjering der FrP deltar så er også majoriteten klar på at de ville hatt en regjering med FrP. Totalt sett representerer Krf/V ca 310 000 velgere.

Dvs at svært mange ønsker at FrP deltar i en ny regjering fremfor at man fortsetter med AP/SV/SP.

I sum så betyr det at langt over 1 mill norske velgere støtter FrP i regjering. Hvorfor da bry seg med ekstremister som Henki Holmås og ett par andre som bruker tiden sin på å lage falske bilder av FrP ut i Europa?

Jeg støtter 100% det Erna Solberg sier. Disse folkene som er så dum å spre slikt sprøyt burde vite bedre.

2
82 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det vi ser er at om man spør en Høyre velger om han før ville latt AP/SV styre enn at Høyre tok med seg FrP ville svaret vært nei hos 99%. Høyre hadde ca 760 000 stemmer ved valget.

Litt vanskelig spørsmål, men hadde gått for Høyre/FRP fremfor AP/SV. Av forskjellige koalisjoner (Ettparti, toparti) mellom disse partiene så tror jeg at jeg hadde stilt slikt:

Rent Høyre > H/AP med Erna som statsminister > AP/H med Jens som statsminister > Rent AP > H/FRP > H/SV > AP/FRP > AP/SV > FRP/SV(hadde vært gøy) > Rent FRP > Rent SV.

1

Det vi ser er at om man spør en Høyre velger om han før ville latt AP/SV styre enn at Høyre tok med seg FrP i regjering, ja da ville svaret vært nei hos 99%. Høyre hadde ca 760 000 stemmer ved valget. FrP fikk alene hele 463 000 velgere sine stemmer. I tillegg tror jeg at om man stiller spørsmålet til V/Krf velgerne om de før ville hatt AP/SV styret i 4 nye år enn en ny regjering der FrP deltar så er også majoriteten klar på at de ville hatt en regjering med FrP. Totalt sett representerer Krf/V ca 310 000 velgere.

Hr Regnemester, har du tallet over hvor mange som ønsker en borgerlig regjering UTEN FrP? Mange prominente politikere i KrF har sagt at de ikke ønsker FrP, det er sikkert endel i Høyre (det har vi sett her på VGD), og selv i FrP er det noen som ønsker at de ikke skal i regjering (f.eks. Hagen) .

1

At langt over 1 000 000 norske velgere støtter FrP i regjering bør betyr mye for folk flest, og langt mer enn hva en håndfull FrP hatere sprer om seg.

Dere frp'ere får bare fortsette å finne slike flotte og positive vinklinger, for valget tapte dere så det sang etter :)))))

For en gjeng :)

1
Grillpatrioten Joda, jeg leste innlegget ditt og brukte de samme formlene for å komme fram til 14 millioner AP-velgere.

Er ikke snakk om FrP - velgere, men folk som støtter FrP i regjering! Vesentlig forskjell..

Og hvordan du kommer fram til 14 mill, er meg en gåte, det er jo ikke så mange stemme berettige i norge en gang..

Så vær vennlig, kom med tallene du her har brukt (og gjerne hvilke land du har hentet velgerne.. For du snakker jo om velgere, ikke sympatisører..)

2

Hvis det er den undersøkelsen som sto i avisen for noen dager sider du skriver om så går det klart frem av denne at av de 4 partiene som går inn i forhandlinger så er FrP det partiet av de fire som FÆRREST nordmenn vil ha med i denne koalisjonen.

Selv KrF og V får høyere score enn FrP.

1
-Jolla [sitat…] Litt vanskelig spørsmål, men hadde gått for Høyre/FRP fremfor AP/SV. Av forskjellige koalisjoner (Ettparti, toparti) mellom disse partiene så tror jeg at jeg hadde stilt s...

Litt vanskelig spørsmål

Det er ikke vanskelig i hele tatt om man forholder seg til realiteter. Realitetene er at man i Norge har gått til valg på om man vil ha.

A) Høyre / FrP/ V / KRF som fikk ca 1 536 000 stemmer.

B) AP/SV/SP fikk totalt ca 1.146 000 stemmer.

Alle som stemte for gruppe A har siste 2 år hørt at det ikke blir noen regjering for gruppe A uten at FrP var med. De var således 100% bevist på at de stemte frem ett regjeringsalternativ som inkluderte FrP.

Og til FrP haterne så må det sies at for 2 min side var Barth Eide ute å sa at han og UD ville hjelpe til via UD å få endret det "feilaktige" bilde som var blitt dannet av FrP som parti.

Jeg antar at Barth Eide snakker på vegne av AP. Vi kan vel og gå utfra at Erna Solberg snakker på vegne av Høyre? Og da skjønner alle at vi har med en spredning av falsk propaganda om FrP fra ekstremister å gjøre.

Det er således ikke FrP som ødelegger norsk omdømme, men slike som Eva Joly, Henki Holmås og andre ekstremister fra ytterste venstre som det nå florerer av på debattsider i Norge.

Kanskje man nå ser hvor stor ekstremisme det er på VGD fra venstresiden det faktisk er?

1

Håper frp og høire-ledelsen ser dette og umiddelbart setter waldman inn som finansminister. Det landet trenger nå er litt kreativ bokføring.

2
eltorg Det har ikke gått opp for FrP-velgerne ennå at FrP er det partiet som færrest vil ha i regjering av de fire partiene som nå skal forhandle. Men jeg regner med at om noen dager så g...

Du Eltorg har beviselig vært så langt ute på tur i de fleste debatter. Du bør lese Dagbladet der Erna Solberg tar oppgjør med slike som deg. At du forsøker å fremstå som oppegående ved å fremme linker som du ikke skjøner samt slenge dritt om de Høyre kommer til å jobbe sammen med er noe du får ta opp med deg selv. Du har samme forhold til FrP som vi ser hos ekstremister på ytterste venstrefløy.

2
waldman [sitat…] Det er ikke vanskelig i hele tatt om man forholder seg til realiteter. Realitetene er at man i Norge har gått til valg på om man vil ha. A) Høyre / FrP/ V / KRF som fikk c...

Det er ikke vanskelig i hele tatt om man forholder seg til realiteter. Realitetene er at man i Norge har gått til valg på om man vil ha.

Mente for min egen del, beklager at jeg ikke presiserte dette.

Men poenget er vel at jeg ikke vil ha FRP i regjering, men jeg vil enda mindre ha SV i regjering. Vet ikke helt om dette betyr at jeg støtter FRP.

1
waldman Du Eltorg har beviselig vært så langt ute på tur i de fleste debatter. Du bør lese Dagbladet der Erna Solberg tar oppgjør med slike som deg. At du forsøker å fremstå som oppegående...

Jeg har lest hva Solberg sier og skriver.

Poenget i denne tråden er at du selv ikke skjønner hva du har lest, nemlig at den undersøkelsen forteller oss at av de 4 partiene er FrP det minst populære i regjering.

Men jeg gir deg enda noen dager så skjønner du det sikkert.

Hvis du derimot ønsker å se hvilke debattanter som KONSTANT befinner seg ut på den tynneste isen og det fjerneste vidder så anbefaler jeg et speil.

3
-Jolla [sitat…] Mente for min egen del, beklager at jeg ikke presiserte dette. Men poenget er vel at jeg ikke vil ha FRP i regjering, men jeg vil enda mindre ha SV i regjering. Vet ikke h...

Men poenget er vel at jeg ikke vil ha FRP i regjering, men jeg vil enda mindre ha SV i regjering.

Det er helt ok. 8 av 10 som stemmer AP vil ikke ha med SV i regjering, men samme f. så havnet de i regjering :).

Men når man går til valg stemmer man på hva regjering man får. Tror du at de som stemmer Krf ikke vet at FrP er en partner?

Og det rare er at når media lekker at Krf lederen får brev om at noen i Krf ikke vil at Krf skal gå i regjering med FrP (man kan støtte) så sier samme media ikke noe om at det er kommet krav fra like mange i Krf om at FrP skal være en del av regjeringen. Hvorfor ble ikke det lekket? Jo, fordi ytterste venstre forsøker å fremstille FrP mindre likt enn de faktsik er :).

Jeg er enig med Olav Thon, Spetalen, og Hegnar. FrP bør være del av en borgerlig regjering. Og når det skjer så vil AP/SV få en jævlig lang vei tilbake til makten :).

1
eltorg Jeg har lest hva Solberg sier og skriver. Poenget i denne tråden er at du selv ikke skjønner hva du har lest, nemlig at den undersøkelsen forteller oss at av de 4 partiene er FrP d...

Jeg har lest hva Solberg sier og skriver.

Poenget i denne tråden er at du selv ikke skjønner hva du har lest, nemlig at den undersøkelsen forteller oss at av de 4 partiene er FrP det minst populære.

Det er også noe tull.

For om du ser på selve valgresultatet så sier det hvem som er mest populær eller ei. At du og andre på ytterste venstre fløy roper ut edder og galle betyr lite. Du skjønner uansett ikke hvordan folk avsier sine svar i undersøkelser.

1
eltorg Det har ikke gått opp for FrP-velgerne ennå at FrP er det partiet som færrest vil ha i regjering av de fire partiene som nå skal forhandle. Men jeg regner med at om noen dager så g...

Det har ikke gått opp for FrP-velgerne ennå at FrP er det partiet som færrest vil ha i regjering av de fire partiene som nå skal forhandle.

*host*

Kan jeg få påpeke valgresultatene.. FrP fikk hvor mange, kontra KrF og V??

At de fikk mindre enn ved sist valg, langt mindre faktisk, er en realitet vi alle har fått med oss! Noe slukøret men dog..

At utav antallet velgere som stemte H, V og KrF, så er det mindre som vil regjere med FrP, er en annen sak.. Det betyr fortsatt ikke at det er færrest som vil ha de i regjering, da hadde samtlige andre partier kommet langt over FrP, som sikkert da hadde ligget å svømt rundt sperregrensen!

Det er no slik at det er ikke de andre partienes velgere som skal regjere, det er partiene som velgerne stemte på, og da teller alle stemmer, selv de til FrP (beklagelig for enkelte, heldigvist for andre)..

Dere har 4 år på dere til å spre mest mulig eder og galle, og prøve å overbevise det norske folk om at FrP er reinkarnasjon av satan, de ondes herre.. Så kan vi andre heller se på at FrP kommer til å (etter beste evne) briljere i regjering!!

1
ulefos [sitat…] det er helt sykt

norge har vært sykt lenge, de rødgrønne svikerne har prioritert alt annet enn nordmenn og norge. så nå får vi se hva FRP kan få til... lykke til FRP, dere trenger det så mye som de røde har infisert alt av etater og departementer

2

Det kan hende at endel Høyre, KrF og V velgere tenker som så: av to onder, en fotsatt regjering med R/G eller en regjering der FrP er med, så foretrekkes det å ha med FrP. Men helst ville de ha en flertallsregjering bestående av H, KrF og V.

Det er forskjell på ønskdrømmer og realiteter.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
46 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...