Vil kritikk mot Hagens dansetrinn i "skal vi danse" bli oppfattet som frp-hets?

Ikke bare hets, men pur ondskap. Du må for guds skyld la være ellers går det bare noen minutter før hele forsiden på VGD, norsk politikk er dekket av tråder om hvor fæle alle er mot Frp.

1

Frp's aktivister på VGD er særdeles hårsåre for tiden. Så hårsåre at det er stadige oppfordringer fra dem om at meningsmotstandere skal ha sin ytringsfrihet kneblet. Aller helst skal meningsmotstandere av Frp interneres i dertil egnede mottak, utenfor dette forum :)

Som åpen og bekjennende PK'er blir man forfulgt med personangrep av den helt vanvittige sorten. Aktuelle fakta i nyhetene med relevans for norsk politikk og Frp skal ikke nevnes. Eller skrives om. Det er kun versjoner behørig bearbeidet og omskrevet i propagandaformat som skal være til debatt.

1

Vil kritikk mot Hagens dansetrinn i "skal vi danse" bli oppfattet som frp-hets?

Selvfølgelig og ikke bare det, det er også antisemittistisk

1

Tvilsomt. Det vil oppfattes som kritikk av Hagen, og er ikke det minste i tvil om at når han er ferdig. Får vi ørten oppstartede tråder her fra venstresiden om hvor elendig Hagen var i kveld. Uansett hvordan det går.

1

Ser han nå er åpen om sin påbegynnende demens. Jeg så tegn til dette allerede for 2-3 år siden. Trist skjebne, uansett hva man mener om fyren.

1
BreckRoad2 Ja, de som ikke er reist enda.

Skulle noen reise?...

Jeg har for så vidt lest folk som har sagt at de skal reise ut om Frp kommer til makta. Regjeringsforhandlingene har har så vidt startet, så Frp har nok et stykke arbeid igjen for å komme til makta.

Jeg blir uansett i Norge...regner med at det blir bedre tider for venstresiden i fremtiden.

1

Ser ikke på dette søppel-programmet. Men andre må gjerne se på om de ønsker det. Men her skal det ikke på.

1

Denne tråden er for de av oss uten makt over fjernkontrollen i kveld

To TVer og problemet løst. Hadde ikke vi hatt det hadde det blitt konsekvent krangling når hun skal se på dramaseriene sine og jeg sport.

1
Laster...