Politikk - Norsk

ulefos

Chaudry og Hagen

nå blir det spennende å se om FRPerne er konsistente

for et års tid siden ble Chaudry fordømt for å ha brukt Stortingssalen til å fremme sitt eget kandidatur, nå er det Hagen som bruker Rådhuset til å fremme sin posisjon i denne dansegreia han er med i

om Chaudry kunne vi lese: "Det er ein skam at ein i presidentskapet tek seg slik til rette. Uverdig!"

er det like stor grunn til å fordømme Hagen?

1
53 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ser VG har brukt hele tre personer til å skrive om denne ikke-saken :)

De som gjør seg til latter her er Stang og Rådshusets forvalter. Snakke om å bry seg om verdens største bagatell :) Ser også at journalistikken bare synkere dypere og dypere den i det sorte hullet.

3

for et års tid siden ble Chaudry fordømt for å ha brukt Stortingssalen til å fremme sitt eget kandidatur

Kan du legge ved link til dette, så vi vet hva du skriver om.

1

Både tv2 og Hagen har beklaget og saken er så ubetydelig at det er mer en privatsak enn en sak som er å finne norsk politikk VGD

1

Dette er vel egentlig en fillesak. Men det er mulig Carl I Hagen har glemt seg. I følge hans egne uttalelser frykter han selv for demens. (Dagbladet 14.09.13).

1
Motstrøms Dette er vel egentlig en fillesak. Men det er mulig Carl I Hagen har glemt seg. I følge hans egne uttalelser frykter han selv for demens. (Dagbladet 14.09.13).

Nå har vi sett CIH ta en spansk en før.....

Nei, det er ikke en fillesak når personer med posisjon bryter regelverk for egen vinning. Denne gangen er vinningen indirekte og består i profilering, men er det noen som tror at ike ekteparet Hagen får en liten komepensasjon av TV2 for å delta?

Ingen stor sak, men heller ikke en fillesak....

1

for et års tid siden ble Chaudry fordømt for å ha brukt Stortingssalen til å fremme sitt eget kandidatur

Fremmer ikke Chaudry ett politisk kandidatur?

Jeg vil si at det er en viss forskjell på det og det Hagen her har gjort, selv om han selvfølgelig burde søkt på vanlig måte.

1

Og hva vil skje med Norges omdømme i utlandet nå!

Her må Heikki Holmås og Jonas Gahr Støre på banen og sette ned foten for støtte fra UD.

Dette må FrP ordne opp i selv!

1
DenSisteBohem [sitat…] Fremmer ikke Chaudry ett politisk kandidatur? Jeg vil si at det er en viss forskjell på det og det Hagen her har gjort, selv om han selvfølgelig burde søkt på vanlig måte.

Fremmer ikke Chaudry ett politisk kandidatur?

Han lagde en video for å fremme sin kandidatur internt i SV, Korsberg kritiserte:

Chaudry beklager ikke at han bruker Stortinget i videoen sin.

- Jeg har ikke misbrukt Stortingssalen. Jeg er stortingsrepresentant og kjemper for å fortsette å være det. Dette er min arbeidsplass. Det er bare naturlig for meg å bruke den, men da med den verdighet og respekt den fortjener, sier han og fortsetter:

- Jeg kjenner ikke til at det er noe reglement som hindrer dette, så lenge salen er ledig og tinget ikke er i møte.

- Får du mer positive tilbakemeldinger av folk flest, enn det du får av Frps Korsberg?

- De aller, aller fleste er positive, svarer han.

- Blir sak i presidentskapet

Chaudry, som selv er 4. visepresident, peker også på at representanter blir avbildet i stortingssalen nærmest hver dag. FrPs Korsberg vil forfølge saken.

- Enhver representant har egentlig skjønt dette, så vi har kanskje ikke tenkt nok på å ha et eget reglement på akkurat videoer. De fleste har respekt for at stortingssalen ikke er noe privat showroom. Når Chaudry bruker den som det, så trenger vi tydeligvis retningslinjer, likevel. Dette vil jeg ta opp i presidentskapet.

1

Ha, ha! Jeg ventet på hvor lang tid det kom til å ta før en de mest ivrige ute på venstresiden skulle ta tak i denne saken.

Dette er en meget alvorlig sak som vi må sette alle ressurser inn for å komme til bunns i!

Det jeg undres over er hvorfor det er Hagen som settes i søkelyset og ikke TV2 som er den ansvarlige for produksjonen?

Det er snakk om en presentasjonsvideo for Skal Vi Danse. Og jeg vil tro Hagen kun gjør som han blir instruert og ikke ofrer det en tanke om TV2 har søknader i orden.

Det er TV2 sitt ansvar. Ikke Hagen. Så plasser ansvaret der det hører hjemme istedenfor å bruke alt som brukes kan for å angripe Hagen og Frp.

TV2 kjenner seg sitt ansvar verdig og kommenterer følgende:

"TV 2 beklager

- Vi var ikke kjent med at vi måtte ha tillatelse for å filme i akkurat dette rommet. Hadde vi visst det, ville vi selvfølgelig søkt om denne tillatelsen. Vi filmer aldri på steder der vi vet det ikke er tillatt, sier TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl til VG.

- Det er bare å beklage overfor Fabian Stang og Oslo kommune, sier Dahl."

Så hvorfor dette fremstilles som en sak om Hagen og at han personlig skulle søkt for en produksjon han er med i regia av TV2 er helt ubegripelig.

Men alt skal vel brukes for det det er verdt for å nedsable de blå.

Lavmål og en ikke sak!

1
deleted287273

for et års tid siden ble Chaudry fordømt for å ha brukt Stortingssalen til å fremme sitt eget kandidatur

i Skal vi Danse???

1

er det like stor grunn til å fordømme Hagen?

langt ifra like stor grunn nei. chaudry er muslim og vi vet hvor skadelig muslimer er for norge og verden. både her i vesten og i sin egen blodspattede sandkasse . hagen vil stort sett norge vel. chaudry er ikke norsk og er tilhenger av en terrorpolitisk ideologi.

rådhuset er langt fra stortinget

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Publisert

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
0 svar
Laster...