Politikk - Norsk

baov

eu, - Armod og arbeidsledighet biter seg fast

eu-armod og arbeidsledighet biter seg fast på tross av vekst i handel og finansprofitt, sa Jens Stoltenberg i dag på TV.

Altså er det innvandring som skaper forbruksvekst til finansprofittørene. Og innvandringskostnadene er det skattebetalerne som tar via NAV/Sosialkontoret via skattebetalernes spleiselagskasse(staten) både i Norge og i andre land. Altså hvemannsen betaler for økt forbruksvekst til de Rike som får denne profittveksten uten å investere ei krone. (mye mellom linjene her), - og nå som det innen eøs/Schengen/eu er fri flyt av arbeiudkraft(billigarbeidere som fallbyr seg), fri flyt av kapital, mafia, kriminalitet fri flyt av allt, - er det bare et tidsspørsmål før også Norge rammes av galskapen som eu, eøs, Schengenavtalene og fri flyt av all faenskap mellom nasjonene har skapt.

Hva klal de med alle de arbeidsløse etterhvert? Kanonføde i eu-hær?

Industriarbeidsplasser er flagget ut og i Europa får vi det vi trenger fra billig-Asiatiske billigarbeidere-på slavelignende lønn/arbeidsforhold som forurenser hele verdensdelen mer enn vi ønsker å vite noe om......osv......osv. Værst for de unge 40-åringer og neste generasjoner osv.

Si Nei til eøs/Schengen/eu før det er for sent, - mener nå jeg.

1
11 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

eu-armod og arbeidsledighet biter seg fast på tross av vekst i handel og finansprofitt, sa Jens Stoltenberg i dag på TV.

Er det slik at handelstandens vekst og profitt baseres på høy, stor innvandring som betales av spleiselagskassa i vedkommende vertsland? I Norge betales alle innvandrernes utgifter av NAV/Sosialkontoret(våre skattepenger) som kjent. Er det dette handelstanden har sin vekst profitt på?

Innvandrere og asylanter får dekket advokater, skoler, språklærere, husleie, innventar i leilighet, mat i sin helhet fra NAV/sosialkontoret og skaper kunstig vekst profitt for butikkeierne etc. Industriarbeidsplassene er som kjent flagget ut til lavkostland, - eller at arbeidere fra lavkostland fallbyr seg på slavelignende kontrakter i Norge og konkurere oss vekk fra våre tradisjonelle arbeidsplasser.

Ja, ja, - sånn går no dagan innimellom kom skal vi danse, Hotel cesar, Ylvisbrødrene, Idol og andre media der redaktørene forherliger seg selv med sirkus etc..

1

Norge og armo. Den dagen oljen svikter og norge skal leve av sin produksjon på land som de rødgrønne har skremt ut av landet, og eksporten som grunnet norske lønninger utpriser seg ut av ethvert marked. Ta saksen fatt mister..arven etter de rødgrønne er at vi må klippe hverandre for å overleve...lær deg den mest populære sveisen!

1
Apropos Norge og armo. Den dagen oljen svikter og norge skal leve av sin produksjon på land som de rødgrønne har skremt ut av landet, og eksporten som grunnet norske lønninger utpriser seg...

Med eu-tilhengeri og eøs-tilhengere i AP & LO-ledelsen har Arbeiderbevegelsen hatt 8 bortkastede år- som har svekket de grunnleggende mekanismer for et fortsatt bærekraftig velferdssamfunn/fedreland.

Arven etter egoistiske og selvforherligende i AP-ledelsen som har beriket seg selv, samrøret med Høyre, selvforherligende Media og kapitalkreftene....osv.

1

eøs/schengen og eu-direktiver pushet av storkapitalen i usa og eu den egentlige årsak til den store totale innvandringen til vårt bittelille fedreland her oppe i Nord, - slik at alle gode selvfinansierende (skatt/avgift) velferdsmodeller raskt pulveriseres?

Er det noen motforestillinger mot denne påstanden?

1
Apropos Norge og armo. Den dagen oljen svikter og norge skal leve av sin produksjon på land som de rødgrønne har skremt ut av landet, og eksporten som grunnet norske lønninger utpriser seg...

Ta saksen fatt mister..arven etter de rødgrønne er at vi må klippe hverandre for å overleve...lær deg den mest populære sveisen!

Vi må kanskje heller glede oss over at klimaendringene gjør at vi får et varmere klima her oppe i Nordlige klimasone?

1

Det må være slitsomt å holde orden på sitt eget private verdensbilde, totalt blottet for påvirkning fra virkeligheten og verden omkring seg...

1

Altså er det innvandring som skaper forbruksvekst til finansprofittørene.

Hvordan henger dette sammen ?

1
baov eøs/schengen og eu-direktiver pushet av storkapitalen i usa og eu den egentlige årsak til den store totale innvandringen til vårt bittelille fedreland her oppe i Nord, - slik at al...

Er det noen motforestillinger mot denne påstanden?

Ja, det er det. Vi trenger nemlig arbeidsinnvandrere fra schengen. Uten dem så hadde vært næringsliv blitt sterkt redusert, og skatteinntektene tilsvarende redusert.

Vi har ikke kapasitet til å ta oss av veier, bygg/anlegg og helse selv. Dette er en realitet vi må forholde oss til. Iallefall inntil man eventuelt får omdirigert arbeidskraft fra byråkrati til produktivt arbeid, og med vårt intrikate og omfattende regelverk med alt sitt skjemavelde og rapporteringsplikt, så er det liten grunn til å tro at vi noensinne vil få frigjort arbeidskraft fra byråkratiet. Mye også fordi byråkratene som i stor grad påvirker/lager reglene ikke har lyst til å gjøre produktivt arbeid:)

1
protus [sitat…] Hvordan henger dette sammen ?

Det henger sammen på det viset at I Norge betales alle innvandrernes utgifter på på alle plan av NAV/Sosialkontoret(våre skattepenger) som kjent. Og bolighaiene, brakkebaronene og varehandelen/kjedene får tilsvarende vekst og profitt uten å investere ei krone selv. Alle utgifter betalt av spleiselagskassa(staten)!(en falsk vekst som tapper velferdstaten).

Og ukontrollert innvandring gir kriminalitet i stadig økende tempo på gata, innen nøringsliv, finans etc der de etterhvert etablerer mafialignende strukturer.

I usa må hvermannsen flytte rundt på kontinentet etter arbei der oppdragene er, dette har de også innført i europa. Begge unioner er omtrent fallitt og trykker verdiløse penger for å skjule hvor mye finsmafiaen sjeler fra skattebetalerne. Det samme er i ferd med å skje i Norge.

Senere etter kollapsen og når det ikke lengre er arbeidsplasser i Norge, og Nordmenn må reise eksempelvis andre plasser i europa for å få arbeidm - blir de mest sansynlig møtt med utestengelse på diverse vis.

1

Norge har to dører for penger inn til spleiselagskassa, - skatt og avgifter.

Men vi har hundreder med døre som står vidåpne der det renner penger ut. Innvandrerbudsjettet(kostnadene innelands) er den største døra der det renner mest penger ut både direkte 9og inndirekte, - til næringslivets lettvindte vei til vekst og profitt.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
12 svar
Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
3
2 svar
Aktuelt silas Siste svar

Vil stenge strømmen via smartmåleren

"Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet." Må si vi har ordnet oss bra i dette lan...
Bilde

Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren

Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet.


Bilde www.nrk.no
1
26 svar
Aktuelt silas Siste svar

238 Euro per MWh nå!

Gassprisen i Europa har vært stabil og rimelig takket være stabil produksjon fra Norge og Russland. Prisen har vært et sted mellom 18-20 Euro per MWh og bunnet ut i 2020 på 4-5 Euro per MWh. Akkurat n...

EU Natural Gas - 2022 Data - 2010-2021 Historical - 2023 Forecast - Price - Quote

Natural gas futures linked to TTF, Europe's wholesale gas price, were trading around the €230-per-megawatt-hour mark, not far from an all-time high of €300 hit in March in the aftermath of Russia's in...


Bilde tradingeconomics.com
1
6 svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar
Laster...