Politikk - Norsk

Geirijo

Hva negativ høyrepopulisme gjør med nasjonen

Dårlig norgesreklame

Vi har nylig fått eksempler på at Frp's politikk skaper sterke negative reaksjoner i utlandet. Både for uansvarlig økonomiske politikk, og Frp's negative populisme relatert til innvandrere, bistand og multikultur. Frp fremstår som et høyrepopulistisk parti som vil isolere Norge kulturelt i forhold til verden utenfor vesten.

Ødelegger Norges anseelse i utlandet

Å svekke nasjonens anseelse i utlandet vil ramme Norge økonomisk. Frp's tro på fritt flytenede markedsliberalisme er dømt til å misslykkes. Fordi det er ikke slik verdenshandelen fungerer. Den har ikke fungert slik før, og gjør det heller ikke i samtiden. Alle land er proteksjonistiske i forhold til egen handel. USA, Europa, Russland, Kina, Japan representerer markedsproteksjonisme, mer enn den fri-handels retorikk de fører utad. Negativ anseelse i verden vil direkte påvirke Norsk handel med resten av verden.

Senker standarden for etikk og moral

Summen av Frp's politikk senker standarden for etikk og moral. Frp's individ egosentriske liberalisme gir det som resultat. Det reflekteres i den negative populismen partiet står for i omtrent alle saker. Den resulterer i at de andre politiske partier har store sammarbeidsproblemer med Frp.

Høyreekstremisme i fri flyt

Frp's ekstreme markedsliberalisme overfor Europa medfører fri flyt av innvandrere til Norge. I langt større antall enn hva landet effektivt kan utnytte. Ettersom det skjer uten regulering og begrensning kommer mange innvandrere uten den kompetanse og de ferdigheter vi kan utnytte effektivt og lønnsomt for nasjonen. Det medfører enorme offentlige kostnader og sosiale problemer. Og skaper mange unødvendige konflikter relatert til provokasjoner av kulturell og religiøs karrakter.

Konstant årsak til politisk provokasjon og strid

Frp er årsak til konstant politisk provokasjon og strid. Det ser vi meget tydelig i hvor vanskelig det er for andre partier å sammarbeide med Frp. Den form for sammarbeidsklima det skaper behøver ikke landet i regjering. Det vil lede til ustabillitet og stor usikkerhet. Det er egenskaper som ikke er ønskelig i styringen av landet.

Frp er et politisk parti som er en belastning for nasjon og folk IMO.

3
71 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg vet hva du prøver på, men det funker dårlig. Det er få om ingen som biter på agnet ditt. Kan du ikke heller bare si at du stemmer FRP isteden? Det er ikke flaut.

Jeg stemte FRP selv, men jeg liker ikke folk som prøver å trolle støtte til et politisk parti.

3

Frp er et politisk parti som er en belastning for nasjon og folk IMO.

Du tar for mye Möllers tran...

Og du bør vise litt mer respekt for demokratiet...

2

ekstremisme

Med tanke på hva du selv uttrykker av meninger så bør du kanskje ikke bruke dette ordet for ofte.

1

ekstremisme

...er vel strengt tatt du som driver med her nå.

- En ser flisen i sin brors øye, men ikke bjelken i sitt eget!

...du kan med hell slappe av i 3 1/2 år nå.

1
KongBob [sitat…] Du tar for mye Möllers tran... Og du bør vise litt mer respekt for demokratiet...

Litt tilskudd til kosten tar jeg, men ikke mye :)

Det er respekten for demokratiet som gjør at jeg er opptatt av å få frem hvor reaksjonært i forhold til demokratiet Frp i virkeligheten er.

Frp er reaksjonært og ødeleggende for det sosialdemokratiet vi kjenner. Til den norske modellen. Til det som har vært selve suksessformelen for den velstand og frihet vi som nasjon har gleden av i vår tid.

Jeg liker svært dårlig at Frp har som politisk målsetning å endre Norge til en egosentrisk markedsliberaslistisk nasjon for en økonomisk elite.

Jeg er heller ikke begeistret for den konservative kulturprofilen som vil isolere landet overfor multikultur, og det meste av verden utenfor vesten.

Jeg verdsetter ytringsfriheten. Og det bør de som forsøker å hetse meg ta ad notam. Hver gang de angriper person, og forsøker verbalt å kneble. Så viser de hvor lite de egentlig bryr seg om ytringsfriheten. Den er noe de vil forbeholde seg selv, og ikke dele med noen som ikke er enig med dem.

Jeg skjønner at de ikke helt får grepet på min politiske profil. Den er ikke så ulik nasjonalisme. Men en nasjonalsosialistisk globalist er de åpenbart ikke vannt til. Hva det er som politisk platform blir åpenbart for vanskelig :)

1

Ødelegger Norges anseelse i utlandet

Nå tror jeg vi skal roe oss ned og se hvilken politikk landets nye regjering fører før vi tar helt av. Den tror jeg ikke på noen måte vil sette oss i et verre lys en hva dagens regjering gjør.

Om noen utlendinger av uvitenhet tror vi får en regjering av ABB sympatisører så får de tro det.

1

Frp's politikk

Geir, et godt råd.

Slapp av, ta deg ei helg på et spa hotell og få løsnet asnpenninger. Vi kan starte en innsamlingsaksjon her på vgd der vi donerer feks. 10kr hver. Tror flesteparten vill gitt en tier for å hjelpe noen som sliter. En ide?

2
Luskelarsen [sitat…] Nå tror jeg vi skal roe oss ned og se hvilken politikk landets nye regjering fører før vi tar helt av. Den tror jeg ikke på noen måte vil sette oss i et verre lys en hva d...

Om noen utlendinger av uvitenhet tror vi får en regjering av ABB sympatisører så får de tro det.

Det er ikke hva de tror. De viser stor forståelse for at slike sympatisører finnes bare i ett av de norske partiene. Det er oppegående og informerte folk de fleste av dem, selv om de er utlendinger.

1
Luskelarsen Kan man også tolke det slik at om den Rødgrønne regjeringen hadde blitt gjenvalgt ville man fått en regjering av Mullah Krekar sympatisører siden han støttet SV og AP?

Har du ikke fått med deg at de rødgrønne fikk Krekhar i fengsel. Hans sympatisører i Profetens Ummha har blitt stille. Og synes knapt å eksistere lenger.

De rødgrønne gjør faktisk noe for å bekjempe slikt. Frp gjør ikke annet enn å polariserer og provosere, hvilket er et steg på veien mot værre konsekvenser.

1
Geirijo Har du ikke fått med deg at de rødgrønne fikk Krekhar i fengsel. Hans sympatisører i Profetens Ummha har blitt stille. Og synes knapt å eksistere lenger. De rødgrønne gjør faktisk...

Har du ikke fått med deg at de rødgrønne fikk Krekhar i fengsel.

Det var en artig vri. Erna Solberg anmeldte Krekar for trusler, noe som han nå soner for. Det var også i hennes periode han ble utvist, men ikke utsendt fordi man kunne regne med dødsstraff om han ble returnert.

1

Dårlig norgesreklame

Vi har nylig fått eksempler på at Frp's politikk skaper sterke negative reaksjoner i utlandet. Både for uansvarlig økonomiske politikk, og Frp's negative populisme relatert til innvandrere, bistand og multikultur. Frp fremstår som et høyrepopulistisk parti som vil isolere Norge kulturelt i forhold til verden utenfor vesten.

Ødelegger Norges anseelse i utlandet

Det er vrengebildet av Frp, som det virker som du har slukt med hud og hår som kan gi Norge dårlig anseelse i utlandet.

Det er manet frem av folk fra venstresiden, og og om folk i utlandet hadde visst hvordan Norge faktisk er blitt styrt de siste 8 år, hadde det blitt mer enn en notis i "the independent".

Norge har fått en god del internasjonal kritikk for flere ting de siste årene, men det er av en eller annen grunn blitt underrapportert i Norge.

Er nordmenn blitt så hårsåre i stoltheten over sitt land og styresett at de ikke vil lese om det, eller er det andre årsaker, lurer jeg på.

1
Geirijo Enn så lenge så er rettsvesenet uavhengig og behandler alle likt. Det kan det bli endring på om Frp får bestemme. De vil behandle folk ulikt. Spesielt om de, iht. Frp sympatisører,...

Det kan det bli endring på om Frp får bestemme. De vil behandle folk ulikt. Spesielt om de, iht. Frp sympatisører, kommer fra feil sted på jorden, med feil kultur og religion.

Igjen rene løgner fra din side. Fortsett med det, det er det du er best på.

1
Foxfuzzbox [sitat…] Det er vrengebildet av Frp, som det virker som du har slukt med hud og hår som kan gi Norge dårlig anseelse i utlandet. Det er manet frem av folk fra venstresiden, og og o...

Det er vrengebildet av Frp, som det virker som du har slukt med hud og hår som kan gi Norge dårlig anseelse i utlandet. Det er manet frem av folk fra venstresiden, og og om folk i utlandet hadde visst hvordan Norge faktisk er blitt styrt de siste 8 år, hadde det blitt mer enn en notis i "the independent".

Det er ikke et vrengebilde. Det er desverre for Frp et bilde de har skapt av seg selv, og som de vedlikeholder jevnt og trutt. Av samme grunn er alle andre partier meget skeptisk til å være i regjering med Frp.

De siste 8 år har landet vært rangert som det beste landet å leve i av de fleste internasjonale ratinger verdt å bry seg om. Det har ikke med underrapporterning å gjøre. Det har med godt kjennskap til landets lange historie som et velfungerende sosialdemokrati å gjøre.

Årsaken til at utlandet reagerer med skepsis nå er at den lange tradisjonen som sosialdemokrati kan endres med en ny regjering. Ikke minst om vi får en regjering hvor Frp har innflytelse.

1
Geirijo [sitat…] Det er ikke et vrengebilde. Det er desverre for Frp et bilde de har skapt av seg selv, og som de vedlikeholder jevnt og trutt. Av samme grunn er alle andre partier meget s...

Årsaken til at utlandet reagerer

.. er at venstrevridde individer i Norge, godt hjulpet av venstrevridd presse, har skapt et bilde av at Frp og ABB har sterke relasjoner og samme ideologi.

Det de unnlot å fortelle, var at ABB meldte seg ut av partiet nettopp fordi det ikke samsvarte med hans ideologi.

Det å knytte tette bånd mellom Frp og ABB blir like dumt som å kalle Senterpartiet et nazistisk parti fordi Quisling var med i Bondepartiet på 30-tallet- eller å kalle arbeiderpartiet for en gjeng pedofile fordi en AP-ordfører ikke klarte å holde fingra fra fatet...

1
ocronn [sitat…] .. er at venstrevridde individer i Norge, godt hjulpet av venstrevridd presse, har skapt et bilde av at Frp og ABB har sterke relasjoner og samme ideologi. Det de unnlot å...

Historien om Frp og ABB er nok bedre kjent enn du gir utenlandske medier og journalister kred for. Inkludert at ABB ikke lenger er medlem der.

De er nok mest opptatt av det felles tankegodset som går frem av ideologi og politiske prinsipper. Det er den høyreekstreme profilen til Frp som gjør inntrykk i utlandet. Og det er det ikke så rart at de reagerer negativt på.

1

Frp er et politisk parti som er en belastning for nasjon og folk IMO

Vet ikke hva du går på, håper sopp sesonger snart er over.

Jeg lærte et ordspråk som liten " Skal du utlevere deg, gjør det ikke gratis "

Utrolig hva som kommer ut når en rister en møllpose

2
Geirijo Historien om Frp og ABB er nok bedre kjent enn du gir utenlandske medier og journalister kred for. Inkludert at ABB ikke lenger er medlem der. De er nok mest opptatt av det felles...

De er nok mest opptatt av det felles tankegodset som går frem av ideologi og politiske prinsipper.

De er nok ikke det, nei! De fleste utenlandske avisene jeg har sett referert til, har koblingen mellom Frp og ABB.

Hva legger du forresten i ordet høyreeksrem om profilen til Frp?

1

Hvordan ble det med ferie turen du skulle på da mister Jørgensen ? Ser ut som du virkelig trenger den nå.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Støre Regjeringen knuser Forskningen

Reversregjeringen går løs på nok et område i sin iver etter å ta Norge tilbake til fortiden. Nå er det SP statsråden for høyere Utdanning og Forskning, som helst ikke vil forske… , iallefall ikke i Os...
Bilde

De prisvinnende hjerneforskerne May-Britt og Edvard Moser er sterkt kritiske til forskningskutt: –

Det er varslet kutt på 842 millioner kroner i Forskningsrådets bevilgninger. Dette får varsellampene til å blinke for flere i akademia.


Bilde www.nrk.no
1
4 svar
Laster...