Politikk - Norsk

russell_martin

Kritikk av det norske helsevesen!!!

Kritikk av det norske helsevesen!

Dette er den typiske erfaringen jeg har ved legebesøk\sykehusbesøk de siste fem gangene det har vært aktuelt. Nå sist hadde kinnet mitt hovnet veldig opp, så jeg ringte legekontoret sånn ved 0930tida for å få time. Er det greit at du kommer klokka 14 på ettermiddagen?OK da. Jeg møtte opp klokka 13:55 og klokka 14:01 gikk jeg inn. Du har muligens stein i spyttkjertelen. Du skal få en antibiotikakur pluss at du skal reise 60 km i morgen til en ørenesehals-spesialistmed henvisning. Dagen etter ringte jeg ørenesehals-spesialisten, og han ba meg møte opp klokka 10:30. 10:15 møtte jeg opp og klokka 10:28 slapp jeg inn. Dette er ikke farlig sa han, men for sikkerhets skyld skal jeg ordne time på roenken til deg med henvisning. Hele åtte dager etterpå møtte jeg opp 5 minutter før oppsatt tid, og ble møtt av en hyggelig radiograf. 15 minutter etterpå var jeg ute fra sykehuset, og alt var i skjønneste orden.

Dette er min opplevelse med det norske helsevesen hver gang, og det holder rett og slett ikke mål. Elendig pasientbehandling.

2
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Dette er min opplevelse med det norske helsevesen hver gang, og det holder rett og slett ikke mål. Elendig pasientbehandling.

Uten tvil verdens værste helsevesen.

1

Dette er min opplevelse med det norske helsevesen hver gang, og det holder rett og slett ikke mål. Elendig pasientbehandling.

Forbanna ****. Jeg måtte lese innlegget ditt to ganger for å skjønne at det var sarkasme.

1

Tenk deg litt om. Betyr det at det har gått bra for deg, at vi ikke har problemer innen helsevesenet?

Skal det være slik at i alle våre offentlige departementer at "det går bra med de fleste, så da skal vi ikke klage"

Hvordan tror du folk som faktisk har opplevd lange køer og dårlig behandling ser på denne tråden din? Tror ikke dem syntes det er så greit.

1
russell_martin [sitat…] Det har jeg heller ikke sagt. Jeg ville bare formidle at det faktisk ikke er så dårlig som media ofte framstiller det som.

Jeg ville bare formidle at det faktisk ikke er så dårlig som media ofte framstiller det som.

Det er med helse som med mange andre ting, det formidles kun negative erfaringer. Hvor mange tusen mennesker får hjelp hver dag i norsk helsevesen? Er dette ikke relevant? Verden er sort/hvit. Enten er ting optimalt, eller så virker det ikke. Ingen gråsone.

1
russell_martin [sitat…] Det har jeg heller ikke sagt. Jeg ville bare formidle at det faktisk ikke er så dårlig som media ofte framstiller det som.

Det tror jeg vi alle vet, da alle av oss har nok hatt opplevelser med fastleger, legevakten, henvendelser til spesialister og lignende.

Har heller aldri sett noen politikere prøve å si noe annet heller, alle som en roser det norske helsevesenet opp til skyene, sier at det offentlige helsevesenet er ryggmargen.

Der forskjellen ligger er jo at de borgerlige vil gjøre noe for de som faktisk opplever å måtte sitte noen måneder i kø. For dette koster oss som en samlet nasjon utrolig mye ekstra.

Samt at viljen til å ta krafttak på infrastruktur og utstyr til sykehusene. Det går for langt når overleger begynner å bestille utstyr fra Ebay.

1

Dette er ikke farlig sa han, men for sikkerhets skyld skal jeg ordne time på roenken til deg med henvisning.

Apropos. Da er tiden inne for litt politisk korrekt humor:

Ali ble kjent med Mohammed på norskkurs. Det ble et hjertelig gjensyn når de møtte hverandre på gaten noen måneder senere. De fikk også anledning til å praktisere norsken.

Mohammed: Jasså, do holder koken? Ali: Nai, jai har bare hånden i lommen!

Det går forøvrig veldig bra med de to nå. De fikk begge prakisplass på det lokale sykehuset. Den ene på ronken og den andre på poleklinikken. Og de er svært fornøyd. Vellykket integrering m.a.o.

Ali ble så stimulert av dette at Fatima en dag måtte fortelle ham at de ventet barn:"Ali, jai er på kjokken". Ali: "Og jai er i stoa"!

2

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...