Politikk - Norsk

TreePuncher

Sandra Borch

Når hun gjorde det klart at hun ikke stiller til gjenvalg i Senterpartiet ungdom uttalte hun: - Det er ikke lov å tenke nytt i Senterpartiet. Da blir du med en gang en urokråke som egentlig bør rett ut. Det er hovedgrunnen til at jeg gir meg.

Senterpartiets førstekandidat i Telemark svarte med denne kommentaren: - Det har kokt over nå. Jeg er lei av at urokråker som Borch får tegne feil bilde av Sp i media. Det som blir tegnet i media er ikke det som jeg og andre medlemmer og tillitsvalgte kjenner.

Borch traff vel spikeren ganske godt på hodet.

2
86 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Borch traff vel spikeren ganske godt på hodet.

Det er vel grenser for hvor lenge man klarer å holde ut med tøysepartiet SP?

1

Borch traff vel spikeren ganske godt på hodet.

MOD har slettet to tråder om Borch allerede. Ingen sa noe stygt om henne, men ble slettet fordi vi ikke hadde nok meninger i innledningen.

1

Borch er en borgerlig innrettet senterpartist. Det har hatt litt trange kår etter at Anne Enger overtok etter JJJ.

1
Slettet-5YDKKA

hadde håpet dette valget ville gitt SP ein ny kurs, men dessverre ser det ut til at feil person måtte gå og SP rødgrønne flørt forsetter.

1

Problemet for Sandra Borch er at hun tydeligvis ikke godtar å lide demokratiske nederlag.

At hun vil ha en annen SP-politikk enn den som er vedtatt er nå så men hun må faktisk forholde seg til den SP-politikken som er vedtatt dersom hun skal ha verv i partiet. Ikke som hun gjorde tidligere i år å gå imot vedtak gjort av Senterungdommen etter eget forgodtbefinnende.

Kanskje Sp rett og slett er feil parti for henne dersom hun har andre meninger enn dem.

1
BornOnThe4thOfJuly Problemet for Sandra Borch er at hun tydeligvis ikke godtar å lide demokratiske nederlag. At hun vil ha en annen SP-politikk enn den som er vedtatt er nå så men hun må faktisk forh...

Kanskje Sp rett og slett er feil parti for henne dersom hun har andre meninger enn dem.

Hun er vel i grunnen for alt som Borten Moe er for.

Han sliter jo litt han også.

- Statoil har styrt Borten Moe og Senterpartiet, ikke omvendt

1
Goddard [sitat…] Hun er vel i grunnen for alt som Borten Moe er for. Han sliter jo litt han også. - Statoil har styrt Borten Moe og Senterpartiet, ikke omvendt

Borten Moe vet isåfall at man ikke skal gjøre noe så dumt som å stemme i strid med vedtak i den organisasjonen man er leder for.

Om de ellers mener det samme vet jeg faktisk ikke da Sandra Borch sin presisering i dag av hva hun mente SP burde mene annerledes var heller upresist og lite konkret og jeg heller ikke vet nøyaktig hva Borten Moe mener om det ene og det andre.

1

Ja, det er jo litt latterlig når Navarneket prøver å fremstille dette som et godt valg for sp. At hun ikke for lengst har gått av, viser bare hvor dårlig selvinnsikt hun har.

1

En solospiller som går på tvers av demokratiske organers vedtak i sitt parti, vil oppfattes som urokråke i ethvert parti.

1
GiPazzini_85 SP vil nok gjøre klokt i å gå tilbake til den borgerlige siden. Dette har vært etterlyst blant mange i Senterungdommen og SPs kjernevelgere. Og det er jo kanskje ikke rart heller d...

Enig. Senterpartiet er av opprinnelse et klart borgerlig sentrumsparti med en klar forankring til næringslivet, særlig den delen som er knyttet til landbruk og næringsmiddelindustri. Alt dette er i høyeste grad privat næringsvirksomhet.

I regjering med AP og SV har Navarsete latt partiledelsen gli lenger mot venstre enn selve grunnfjellet i partiet noen gang egentlig har vært med på. I tillegg har ledelsen vært for passiv i forhold til det grunnfjellet ser som kjernesaker. Det er først og fremst dette som ga et dårligere valgresultat enn partiet rettelig burde hatt.

Skal SP opp på beina igjen må partiet tilbake til sin opprinnelige linje, og reorientere seg i forhold til den sosialistisk/grønne linjen som egentlig er en helt annen grønn linje enn den SP står for. Skal man oppnå dette, trengs rett og slett en utskifting i selve toppen. Slik jeg ser det, er Sandra Borch mer i linje med grunnfjellet i SP enn den nåværende ledelsen, som under APs påtrykk har måttet jenke seg etter SVs landbruks- og matproduksjonsfiendtlige politiske ideer i åtte år.

3

To unge, lovende politikere forlater Sp og "gubbeveldet" sier det egentlig er bare bra, for det blir så mye bråk med disse ungdommene....

Bedre kan man ikke forklare hvorfor Sp blir et stadig mindre parti.

1
eagle54 To unge, lovende politikere forlater Sp og "gubbeveldet" sier det egentlig er bare bra, for det blir så mye bråk med disse ungdommene.... Bedre kan man ikke forklare hvorfor Sp bli...

Bedre kan man ikke forklare hvorfor Sp blir et stadig mindre parti.

med en prosent på 5,5, ville jeg forsøkt holde på de profilene jeg kunne. Men ikke Senterpartiet. Noen kjernevelgere beholder de vel noen år til, men da er det vel over.

Rart de ikke ser dette selv!

1
venderhit [sitat…] med en prosent på 5,5, ville jeg forsøkt holde på de profilene jeg kunne. Men ikke Senterpartiet. Noen kjernevelgere beholder de vel noen år til, men da er det vel over. R...

Den sentrale partiledelsen lider av vegring mot endring og nytenkning, og befinner seg attpå til i et spor som heller ikke stemmer med partiets gamle retning. Dermed mister de både de unge og nytenkende OG den tidligere så trofaste gruppen av "kjernevelgere".

1
venderhit [sitat…] med en prosent på 5,5, ville jeg forsøkt holde på de profilene jeg kunne. Men ikke Senterpartiet. Noen kjernevelgere beholder de vel noen år til, men da er det vel over. R...

med en prosent på 5,5, ville jeg forsøkt holde på de profilene jeg kunne. Men ikke Senterpartiet. Noen kjernevelgere beholder de vel noen år til, men da er det vel over.

Som mange andre partier, så har SP en kjerne av velgere som ville stemt partiet om de så sendte apekatten Julius på Stortinget.

Det er trist for SP at unge folk med nye tanker forlater partiet. Men det er kanskje det som må til for å vekke museumsvokterene opp.

Jeg tror ikke det er et parti på Stortinget hvor det er større forskjell i holdninger og tanker mellom den sentrale ledelsen og kjernevelgerne.

Men så lenge SP holder fast på sin støtte til landbruket, så godtar de alt det andre.

2

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Publisert

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
0 svar
Laster...