Politikk - Norsk

Fremtidshåp

Ikke be om unnskyldning for det rette du gjør, Siv

Flere krever nå at Siv og hennes parti ber muslimene om unnskyldning forat hun for et par år tilbake sa at muslimene driver med snikislamisering her i landet.

Dette er noe av det sanneste hun har sagt. Hun skal ikke trekke et slikt treffende utsagn tilbake og nærmest oppføre seg som en knehøne overfor "politisk korrekte" røster.

For det foregår snikislamisering i stor skala. Muslimene har nå flere moskeer, de har minaret i Oslo, de har massevis av bønnerop, og nesten knebler kristendommens utfoldelse i skoler og barnehager.

Dere må stå på, Siv, og ikke la dere dupere av dem som tar islam til sitt bryst.

4
62 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

At Jens Stoltenberg ber Siv om å be muslimene om unnskyldning, er ironisk og direkte naivt.

Det var heller mange muslimer som skulle bedt det norske folk om unnskyldning for deres frekkhet mot mange nordmenn, spesielt jøder og kristne. Siv sa ikke annet enn det som var sant.

Vi kryper ikke for en religion som har vist seg å være grobunn til den moderne terrorisme og inspirasjonskilde til mange norske fanatiske muslimer.

4

Nei Siv har nok heller sendt sin prins til pressekonferanse for å si det på engelsk.

Hvor er snikislamiseringen? Har du snoket fram noe som kan diskuteres? Eller er det det blotte nærværet av muslimer i Norge som skremmer den kristne livskiten ut av deg?

Kan du fortelle om en eneste norsk lov som er endret som følge av snikislamiseringen?

1

Flere krever nå at Siv og hennes parti ber muslimene om unnskyldning forat hun for et par år tilbake sa at muslimene driver med snikislamisering her i landet.

Dette er noe av det sanneste hun har sagt. Hun skal ikke trekke et slikt treffende utsagn tilbake og nærmest oppføre seg som en knehøne overfor "politisk korrekte" røster.

Hvorfor sa hun ikke dette på pressekongeransen når hun skulle avklare frp sin politikk en gang for alle, og Solvik Olsen gikk tilbake på dette?

1
Fremtidshåp Ikke hiss deg opp. Jeg har forklart hva denne snikislamiseringen er i innleggene over her.

Du har ikke forklart noe om snikislamisering. Det er muslimers blotte nørvær det handler om. Det at muslimer under religionsfrihetens lovbeskyttese har fått bygge moske har ikke noe med snikislamisering å gjøre. Om f.eks sekt som Jehovas vitner bygde store gudshus, så handet det ikke om jehovisering av Norge. Eller om det som erigjen av den ortodokse Smiths venner gjorde det samme så ble det ikke noe snik-ing av den grunn.

Snikislamisering er en generalisering som putter alle muslimer i en sekk og er et rimelig nedsettende uttrykk. Hva mener du forresten og Solvik Olsens opptreden?

1

Hva lyver de om?

Det er snarere andre som har løyet om dem. For ting de ikke har gjordt eller vært, som den "professoren" som har skrevet om dem på et helt usaklig vis.

Personlig er jeg partiuavhengig, men jeg liker ikke sånt snuskeri. Hvis man skal kalle det "demokrati", får det være redelig.

Partisystemet gjør at man setter folk opp mot hverandre, og det blir mer som å heie på et fotball-lag, det virker generaliserende og fordummende.

Særlig i et land med en sånn enorm offentlig sektor som alle(!) må betale for, påhviler det de som styrer å være ekstra påpasselige med å sørge for at hele befolkningen blir tilgodesett, ikke bare sine egne velgere og egne interesser.

Det kan kalles statsmannskap (statemanship på engelsk).

Og det er ikke å betrakte som en slags sport. Mange av de som har sittet i regjering har hatt en stygg tendens til å være selvrettferdige og smålige mot alle andre. Det gjelder ikke minst de som nå skal avtre.

De begår den samme feilen som de beskylder andre for, -og gjerne dobbelt opp. Hva er forskjellen mellom det føydalsystemet den franske revolosjonen rev ned, og det elitistiske og nepotiske systemet som det utviklet seg til?

Royalisme og adelskap, -de røde seiler bare under et annet flagg. Et jukseflagg som de bruker når de skal preke om likhet, som ikke de har noen hensikt til å innføre. Det er er et trosystem, som enhver religion.

Den enkelte skal absorberes av en 'høyere enhet'. Pføy. Det er svindel opp, og svindel i mente. Med kirsebær på toppen.

Når man har et sentralstyrt system med all makt på få hender, vil de fleste bli skadelidende. Det er ikke mye sosialt, og for å se konsekvensene av slike tilfeller, kan man se plenty av det i f.eks midtøsten; Iran (flott folk, grufullt regime), Saudi Arabia (og det finnes de som er enda verre og mer primitive).

Det som karakteriserer et godt samfunn er der man har selvbestemmelsesrett, og frihet til å være sin egen lykkes smed uten å bli systematisk plyndret.

En del oppgaver Må håndteres offentlig, som f.eks rettsvesen og funksjoner som må være fri for gruppers eller privates interesser.

3

Det er ikke rart at mange muslimer blir frekkere og truer norske innbyggere.

Flere ekstremister ropte utenfor USAs ambassade for et par år siden: "Obama, Obama, we are all Osama"

Men som vanlig dysser våre myndigheter slike frekke utsagn ned. Det er vi etniske nordmenn som må be om unnskyldning, må vite.

1

Flere krever nå at Siv og hennes parti ber muslimene om unnskyldning forat hun for et par år tilbake sa at muslimene driver med snikislamisering her i landet.

hvis Solvik Olsen skal bevare sin troverdighet så må nok Jensen bite i det sure eplet, ellers får utenlandsk og innenlandsk presse mer å skrive om, og jeg tror FRP har vært tilstrekkelig til skade for landet nå

1
ulefos [sitat…] hvis Solvik Olsen skal bevare sin troverdighet så må nok Jensen bite i det sure eplet, ellers får utenlandsk og innenlandsk presse mer å skrive om, og jeg tror FRP har vær...

Ja, de får gjøre det....

Deretter må de gå i gang med å stramme inn på sosialbudsjettene, så mye at muslimene formelig fyker ut av burkane sine og inn i jobb. Kutte ned der det kan kuttes, og sette krav.

Det norske folk er imot hijab i politet, de er for å stramme inn på innvandring...det gjelder for over 50 %. Hvis verden trenger en unnskyldning for ordbruk, så synes jeg de skal gi dem det, og komme i gang med jobben vi har valgt dem for.

1
Fremtidshåp Det er ikke rart at mange muslimer blir frekkere og truer norske innbyggere. Flere ekstremister ropte utenfor USAs ambassade for et par år siden: "Obama, Obama, we are all Osama" M...

Det er jo rart du kan uttrykke deg om, siden det er dysset ned. Den som har flugt med her inne en tid vet at akkurat dette har vært diskutert haugevis av ganger.

Men Solvik Olsen og Siv Jensen ser ut til å være uenige om begrepet snikislamisering, hva tror du?

1
ulefos [sitat…] det skal bli interessant å se FRP regjere sammen med Høyre som vil ha mer innvandring.........

Enig. Det skal bli interessant.

Nå regner jeg ikke med at Høyre skal skifte mening, det jeg regner med er at Høyre som alltid vil ha lavere skatter og mindre utbetalinger i trygd. Så der kommer altså høyre inn i bildet.

Jeg har for lenge siden innsett at det ikke er mulig å redusere innvandringen, men det er mulig å stramme inn på velferdsstaten slik at vi slipper å betale for gildet.

"If you can`t beat them, join them."

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...