Politikk - Norsk

Motstrøms

Høyre med Erna: patetiske.

Høyre med Erna i spissen viser for tiden en enestående handlingskraft. Det handler om en handlingskraft av en spesiell art, som rengjører eller hvitvasker.

Hva slå imot en på 1. siden i dagens Dagsavisen? Jo overskriften: "Høyre vil renvaske FrP i utlandet" og "Høyre lånes ut sitt internasjonale nettverk til Fremskrittspartiet for å forbedre partiets omdømme etter Breivik-omtalen i utenlandsk presse. - Dette er også et omdømmeproblem for Norge, sier Frps internasjonale sekretær, Kristian Nordheim."

Hva er dette for rør fra Høyres side? Jo det handler vel så mye om omdømmet til Høyre som omdømmet til FrP og sist og minst for Norge! I stedet for at FrP selv kan steke i eget fett og ta inn over seg, og stå for det flere av partiets medlemmer har uttalt om muslimer og innvandrerer, så forsøker Høyre å hvitmale og glatte over. Maken til omsorg for et parti fra en anen partileder tror jeg knapt verden har sett makten til.

Men om en tenker seg om så har de forskjellige partene forskjellige motiver. De bruker riktignok Norges anseelse i utlandet som unnskyldning (mens det visstnok var greit at Siv Jensen selv serverte svartmaling av Norge i utlandet for en tid siden). Men FrP forsøker rede sitt renomme og Høyre sitt (Høyre vil jo ikke ta i FrP uten at det er hvitvasket, for det vil jo ta glansen av Høyre).

Den feige krypingen for utenlandske media er i klasse med det undermåls og sevile patetiske spørsmålet som masse utlendinger blir spurt om hva synes du om nordmenn eller Norge.

Hvem i utlandet bryr seg om et lite land som Norge? Jo muligens statsmenn, journalister og en håndfull andre. Overvurderingen av Norge er påfallende.

Jeg synes ikke synd på verken Høyre eller FrP. FrP burde steke i eget fett slik at det kunne sive inn litt vett i skallen på ledelsen og sentrale personer. På den måten kunne de kanskje forstå at det ikke er bare bare åf ytre seg negativt om mennesker. Noen få vil oppdage det. Spillet fra Høyre og FrP viser en direkte mangel på selvinnsikt.

3
15 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Dagsavisen

Det er ikke så rart at meningene dine er såpass subjektive når du leser Dagsavisen.

1

Jeg synes ikke synd på verken Høyre eller FrP. FrP burde steke i eget fett slik at det kunne sive inn litt vett i skallen på ledelsen og sentrale personer.

Du virker til å ha tro på samme medisinen som en god del FrP'ere har overfor muslimer:

Bare man demoniserer og stigmatiserer dem nok, så vil de nok etterhvert ta til vett og bli som oss.

2

Hva slå imot en på 1. siden i dagens Dagsavisen? Jo overskriften: "Høyre vil renvaske FrP i utlandet" og "Høyre lånes ut sitt internasjonale nettverk til Fremskrittspartiet for å forbedre partiets omdømme etter Breivik-omtalen i utenlandsk presse. - Dette er også et omdømmeproblem for Norge, sier Frps internasjonale sekretær, Kristian Nordheim." Hva er dette for rør fra Høyres side? Jo det handler vel så mye om omdømmet til Høyre som omdømmet til FrP og sist og minst for Norge! I stedet for at FrP selv kan steke i eget fett og ta inn over seg, og stå for det flere av partiets medlemmer har uttalt om muslimer og innvandrerer, så forsøker Høyre å hvitmale og glatte over. Maken til omsorg for et parti fra en

Jeg stusset over det samme.

At Høyre forsøker å svare for Frp er på grensen til det patetiske. Dette handler selvsagt om Høyres eget omdømme for å kunne gå i regjering med dem.

Men det som er sagt er sagt, uansett hvor mye Høyre og Frp selv prøver å glatte over fortiden.

1
Zen0n [sitat…] Jeg stusset over det samme. At Høyre forsøker å svare for Frp er på grensen til det patetiske. Dette handler selvsagt om Høyres eget omdømme for å kunne gå i regjering med...

At Høyre forsøker å svare for Frp er på grensen til det patetiske. Dette handler selvsagt om Høyres eget omdømme for å kunne gå i regjering med dem.

Men det som er sagt er sagt, uansett hvor mye Høyre og Frp selv prøver å glatte over fortiden.

Herregud dere høres ut som en gjeng kjerringer som gnåler om igjen og om igjen om samme saken - kommer ikke over et enkeltord som er sagt - ligner fælt på x-kjerringa? Hva med å gå videre å slutte å vrenge å vri på ubetydelige ord og heller diskutere saken bak det.

1
gjespe [sitat…] Herregud dere høres ut som en gjeng kjerringer som gnåler om igjen og om igjen om samme saken - kommer ikke over et enkeltord som er sagt - ligner fælt på x-kjerringa? Hva...

diskutere saken bak det.

Du kan jo begynne, for du tilfører ikke denne diskusjonen noe som helst, men kjefter i stedet på folk som diskuterer noe du tydeligvis ikke vil diskutere.

Jeg syntes det er oppsiktsvekkende hvordan Høyre går i skyttergraven for et annet parti og ikke minst hvordan Frp selv prøver å løpe fra tidligere utsagn.

Dersom du syntes slikt er ubehagelig å diskutere hvordan partie fremstår så er det bare å vende deg til det med en gang... slik er nemlig hverdagen for et regjeringsparti, og dette har vi rødgrønne måttet finne oss i i åtte år nå....

2
gjespe [sitat…] Herregud dere høres ut som en gjeng kjerringer som gnåler om igjen og om igjen om samme saken - kommer ikke over et enkeltord som er sagt - ligner fælt på x-kjerringa? Hva...

Hva skal en ellers si om det sirkuset som utspiller seg? Erna vil hjelpe Siv. Siv vil ikke ha hvilken som helst hjelp, og fastholder sin uttalelser, mens Solvik Olsen på engelsk sier noe annet.

Siv uttaler at hun ikke tar ansvar for hva andre mener om order mens hun noen dager i forveien er med på å be UD om hjelp for andre uttalelse fra utenlandsk presse.

Forholdet mellom Erna og Siv kan kanskje betegnes som snik-politikk, i tillegg til at vi får en snik-regjering etter snik-sonderinger?

Men Erna, med Sivs hjelp, begynner å likne mer og mer på en klovn.

2

Høyre med Erna i spissen viser for tiden en enestående handlingskraft. Det handler om en handlingskraft av en spesiell art, som rengjører eller hvitvasker.

Flott, bra H

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
44 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...