Politikk - Norsk

waldman

Erna og Siv er to gode venninner.

Men når media kun er opptatt av å snakke om Breiviking og snik-islamisering. Da blir hele journalistyrke for platt. Dersom vi tar litt om tema Breiviking i retur til venstresiden så ville den ligget nedslått. For sannheten er at venstresiden i alle tider har vært 100 ganger mer grusom.

Dersom det er slik at TV2 og journalister rundt om skal dømme ett parti for hva ett enkelt menneske i organisasjonen utøver, og i tillegg en mann helt uten makt i FrP, da er selv sjimpansene smartere enn journalister.

Bruken man samme filosofi vil det være langt større grunnlag for å dømme AP/SV/SP da de har hatt nazister og Pol Pot og Mao tilhengere helt i toppledelsen sin og med innflytelse. Venstresidens journalister gjør selvsagt ikke slike koblinger selv om koblingene er langt mer klar oppmot partiene der.

Som han i BBC sa. Breivik kobling er naturlig, han var jo medlem i partiet- Det gir en god f. i om Breivik ikke fikke gjennomslag for noe som helst. Eller at han meldte seg ut pga at at han mente at FrP ikke var enig med han. Men jeg ser at TV2 og Nrk er spesielt opptatt av å bruke en slik vinkling på FrP i alt de foretar seg pt. At disse kanalene har venner rundt om i europa og samtaler er også naturlig. Vi så kampanjen i sin tid mot Gerd Liv Valla. Startskuddet gikk og alle kjørte ett løp.

Likhet for loven er ett gammelt ordtak: DA dømmer vi hele SP som nazister pga Quisling, eller SV som nazister pga SV er det eneste partiet med en partileder som er dømt for nazisme i Norge?

Skal vi dømme AP som Pol Pot og Mao tilhengere og støtte parti for verdens største massemordere pga at de hadde i sitt sentralstyre i 2007 en dame som i sin tid gikk med paroler og støttet Pol Pot (Gerd Liv Valla) m.fl. om man tar med bitte litt lavere nivå enn sentralstyret.

Likhet for loven?

Når det gjelder snik islamisering - så er det helt på sin plass å advare norske politikere mot å akseptere en lavere terskel for likestilling bland kvinner og menn fra innvandrere enn den likestilling Norge har pr dato. Det er helt på sin plass å være svært obs på å ikke havne i den fellen som vi ser Sverige har havnet i rundt innvandring.

Snik islamisering omhandler derved ikke muslimer som søker å likebehandle kvinner og menn og som forholder seg til norsk lov og den frihet norske borgere har - dvs overfor både unger og voksne.

Mitt lille bidrag.

Høyre / FrP / V/ Krf danner helt sikkert en god borgerlig regjering. Jeg håper at FrP deltar.

Jeg mener at noen hørte at Kristin Halvorsen visket til Jens Stoltenberg under ett intervju. Da visket hun. Du Jens.. hva ble 7 x 7 nå igjen.

Veldig viktig å få med seg at folk som har hemmelige møter og hemmelige samtaler også visker sammen :))).

Det å være obs på snik islamisering omhandler å passe på at barn i Norge har lik frihet. At muslimske barn har like stor frihet som norske barn. At muslimske kvinner har like stor frihet som norsk kvinner.

5
53 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Som han i BBC sa. Breivik kobling er naturlig, han var jo medlem i partiet

Hadde ikke venta du ville mene at denne koblinga er naturlig....men det har du selvfølgelig i ytringsfrihetens navn lov til.

2
pfrog567 At Erna og Siv er to gode venninner :)

Erna og Siv er to gode venninner :)

Glem ikke vennen Trine som har fått mail fra NHO som ønsker 13 timers dag, og overtidsbetaling for nattarbeid først fra. kl. 00.00

" I mailen som beskrives som «en liten huskeliste», tas det til orde for å tillate lengre arbeidsdager uten overtidsbetaling - mot senere avspasering. Å skyve på tidsgrensen for når nattarbeid inntreffer er et annet av totalt ni punkter i skjermbrevet.

- At folk skal kunne jobbe 13 timers arbeidsdag uten overtidsbetaling er et forsøk på å få folk ned i lønn, sier LO-nestleder Tor-Arne Solbakken til NRK."

1

Det er selvfølgelig uredelig og irrasjonelt å hevde denne koblingen til Breivik.

For en hvem som kan når som helst melde seg inn i et hvilket som helst parti. Og så lenge dette partiet ikke blir klar over at vedkommende står for noe uakseptabelt, så kan man ikke klandre dette partiet for at vedkommende senere viser seg å står for dette uakseptable.

Og du har rett, en viktig grunn til at venstresiden hevder slike koblinger, det er jo selvfølgelig den historien venstresiden har med støtte ikke bare til private massemorder, men til verdenshistoriens mest genocidale regimer, som lenins, stalins og maos regimer.

Det er jo et evig gnagende sår og traume for sosialistene, som de forsøker å relativisere ved å jobbe og jobbe og jobbe med sine fiendebilder av demokrater som FrP.

Men det er jo ikke så lett for partislaver på venstresiden, når de sliter med politiske ledere som legger seg på en retorikk som så totalt har antatt reklamens karakter.

2
Brezjnev Virker som det er todelt. Først og fremst skal det få frem at den politiske venstreside er proppfull av stalinister, nazister, polpotister og er generelt en ganske ussel gjeng. Del...

Først og fremst skal det få frem at den politiske venstreside er proppfull av stalinister, nazister, polpotister og er generelt en ganske ussel gjeng.

Med grunnlag i 1. Mosebok har kristne opp gjennom historien vagt trodd at den opprinnelige synd og roten til all synd og ondskap, besto i at de første menneskene spiste en frukt.

Jeg mener dette er feil og at synden først oppsto under den første partikongressen til Det Norske Arbeiderparti.

1

Jeg mener at noen hørte at Kristin Halvorsen visket til Jens Stoltenberg under ett intervju. Da visket hun. Du Jens.. hva ble 7 x 7 nå igjen.

Å gurimalla som jeg har ledd! Ja, du kan jommen meg få sagt det du Jensi.

Ellers har jeg nå lest gjennom innlegget ditt tre ganger og har fremdeles ikke den fjerneste peiling på hva du egentlig vil fram til.

Men vi kan trygt slå fast at du satte spikeren på huet i sitt rette lys.

Som seg hør og bør en høyremann som stemmer FrP.

1

Men når media kun er opptatt av å snakke om Breiviking og snik-islamisering. Da blir hele journalistyrke for platt.

tror du ikke det er bitte litt journalistisk interessant at Siv Jensen og Solvik Olsen er uenige?

1
qop Det er selvfølgelig uredelig og irrasjonelt å hevde denne koblingen til Breivik. For en hvem som kan når som helst melde seg inn i et hvilket som helst parti. Og så lenge dette par...

Og du har rett, en viktig grunn til at venstresiden hevder slike koblinger, det er jo selvfølgelig den historien venstresiden har med støtte ikke bare til private massemorder, men til verdenshistoriens mest genocidale regimer, som lenins, stalins og maos regimer.

Takker for den.

Vi ser at venstresiden kloakk rør ikke tar til motmæle mot det faktum at en journalist dømmer ett parti pga at hva ett medlem langt nede i organisasjonen har gjort etter at han meldte seg ut. Ett medlem ikke noen i FrP står til ansvar for. Dersom man godkjenner slik journalistikk må man også godkjenne at man kobler AP/SV/SP slik jeg her gjør.

Kloakken på venstrersiden fortsetter med angrep på meg og 100 000 andre i dette land som mener at FrP er ett helt ok parti og som tar ett oppgjør med disse kloakk rottene.

Både Frank Aarebrot og Erna tar opp at disse som utøver angriper med Breiviking etc. burde vist bedre. Men vi ser også at små folk som hater FrP og at venstresiden taper makt, forsøker å angripe blindt.

Steven Patrick har jo tidligare vist sitt mennkesyn og det er mer ekkelt enn at jeg og mange andre ville tatt i fyren med en ildtang. Derfor nyter han å opptre sammen med venstresidens kloakk i angrep på meg :).

Meg jeg tror alle i FrP og Høyre samt FranK Aarbrot snur ryggen til slike kloakkrør som driver Breiviking og utenom prat. Det er deres fordømte plikt å vite bedre. At VGD bermen samles i personangrep synliggjør kun hvor rett jeg har. Når person angrepene mot meg kommer selv om jeg har gitt helt korrekt informasjon om både SP/SV og AP, viser man tydelig på denne tråd må det være noe alvorlig galt innad i det venstreorienterte system ett sted.

Jeg må i tillegg smile av hvor små venstresidens kloakk rør er. Og om de tror at de i flokk skremmer noe som helst så er dere mer barnslige enn jeg kunne fatte. Er dere alle i SU?

2

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...