Politikk - Norsk

Geirijo

CTG, Frp og språkpolitiet

CTG argumenterer godt for seg i bruken av ordet "snikislamisering". Med snikende ferdighet får han frem samme mening ved å bruke ordet "islamisering" istedet.

Jeg er enig med CTG at språkpolitiet til tider går amok. Det gjør det også her på VGD hvor MOD har forbudt bruken av visse ord. Det er en form for språkpoliti både VGD, og andre gjør helt feil i å oppmuntre. Det er en form for knebling av ytringsfriheten IMO.

Ord i seg selv er ikke brudd på etiske eller moralske spilleregler. Det er meningen man legger i ordene, og bruken av dem, som kan være i strid med ytringsfriheten.

Det som "snikislamisering" uttrykker bedre enn "islamisering", er en bevisst og uønsket islamisering av Norge. Det er den islamisering som Eurabia konspirasjonsteorien dreier seg om. Det er den bruk høyreekstremister gjør av ordet for å spre irrasjonell frykt, og religiøst hat og missnøye.

Det er den samme irrasjonelle frykt, og misnøye, Frp lenge har forsøkt å utnytte på negativt populistisk vis for å sanke stemmer hos dem med slik irrasjonell frykt. Samt dem med hat og missnøye overfor fremmede kulturer og religioner.

Derfor er jeg sterkt kritisk til Frp, CTG og dem som gjør det samme i debatten. Det er farlig, provoserende og polariserende. Det skaper strid og motreaksjoner. Det er veien mot vold. En vei ABB valgte å følge helt til voldens fyllbyrdelse.

2
116 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det er den bruk høyreekstremister gjør av ordet for å spre irrasjonell frykt, og religiøst hat og missnøye.

Creeping Islamization er bare brukt av høyreekstreme i utlandet. FrP valgte å oversette det så godt de kunne og klarte det godt.

1
o_m_2 Så det finnes ingen grunn til å ta de ekstreme muslimene på alvor da?

Joda, i massevis. Det er f.eks. gjort med Krekhar og Profetens Ummha. De ble tatt på alvor.

Det samme skjer ute i verden. Vi sender endog egne soldater, og millitære ressurser, for å bekjempe millitante muslimske ekstremister.

Det er ikke slik at vi er for dette, og ikke bryr oss. Men det skjer ikke med irrasjonell frykt og hat som årsak. Det skjer på rasjonelt og reflektert vis for å verne uskyldige mot fare og overgrep fra kriminelle grupper. For det er hva slike grupper er. De er kriminelle. De er farlige. De er bevæpnet og millitante.

Men det er en enorm forskjell på dem, og vanlige muslimer. Det er like stor forskjell på dem, som på ABB og vanlige nordmenn. Det er hva man må evne å begripe.

3

Minner om at trådstarter har påstått tidligere at Fremskrittspartiet i det hemmelige er blitt infiltrert av totalitære mennesker i nøkkelstillinger som bare venter på den dagen de skal springe fram i et kupp og forvandle partiet til et totalitært parti som går imot demokrati som styringsform.

Dette får bruken av begrepet "irrasjonell frykt" og anklagen om at FrP sprer dette til å stilles i et spesielt lys.

2

Med snikende ferdighet får han frem samme mening ved å bruke ordet "islamisering" istedet.

Ja, fjerne ordet snik. Det er ingen besnikelse lenger, det er en full åpenlys islamisering som pågår.

2
tidsklemmeren Minner om at trådstarter har påstått tidligere at Fremskrittspartiet i det hemmelige er blitt infiltrert av totalitære mennesker i nøkkelstillinger som bare venter på den dagen de...

Jeg har ikke påstått hva du fremstiller som min påstand.

Det jeg har pekt på er at ABB i sitt manifest har pekt ut Frp som et politisk redskap for de høyreekstremes agenda for å bekjempe Eurabia fiendene. Det er en idè han synes å ha fått fra Fjordman.

Med det som fakta, er det naivt å tro at ikke sympatisører av ABB og Fjordman har fulgt oppfordringen. Det er i allefall mange Frp aktivister på nettet, som fremmer det samme tankegodset. Det skjer endog her på VGD.

1

Skal det bli noe av en levedyktig borgerlig regjering, så må Tybring Gjedde ut av FrP.

Enkelt og greit.

Eller "kalle en spade for en spade" som er så populært for tiden.

1
Geirijo Joda, i massevis. Det er f.eks. gjort med Krekhar og Profetens Ummha. De ble tatt på alvor. Det samme skjer ute i verden. Vi sender endog egne soldater, og millitære ressurser, for...

Men det er en enorm forskjell på dem, og vanlige muslimer. Det er like stor forskjell på dem, som på ABB og vanlige nordmenn. Det er hva man må evne å begripe.

Som forklart 1000 ganger, det er her du og andre sosialister og multikulturalister lyger (fordi dere vet at dette ikke er sant). Den "vanlige muslim" har ekstreme holdninger etter vestlig målestokk. De setter sin religion og kultur foran norsk lov - og lever som de gjorde i sine hjemland.

Vi snakker om land hvor middelalderen lever i beste velgående - kvinner undertrykkes og giftes bort mot sin vilje, voldtatte kvinner blir steinet og det er dødsstraff for homofile og frafalne. Ikke-muslimer forfølges og drepes. Dette er en normen i disse landene - Afganistan, Iran, Somalia, Pakistan og alle de endre "flotte" landene vi slipper inn bekvemmelighetsinnvandrere i massevis fra.

1
Ultima [sitat…] Som forklart 1000 ganger, det er her du og andre sosialister og multikulturalister lyger (fordi dere vet at dette ikke er sant). Den "vanlige muslim" har ekstreme holdning...

Du er desverre indoktrinert og hjernevasket med dette vrøvlet. Påstander du og andre stadig gjentar.

Hele tiden tar dere utgangspunkt i enkelthendelser. Kriminelle hendelser, og gjør dem om til generelle muslimske verdier. Det er en så gal og forkvaklet logikk, at det vanskelig lar seg beskrive.

Det er samme logikk som ABB bruker for å legitimere sine handlinger. Det at han mente å forsvare kristne verdier. Vi vet veldig godt at det er meget få kristne som vil sympatisere med ABB i det. Slik er det også med muslimer. Meget få av dem vil sympatisere med millitante islamister, som anvender vold mot uskyldige.

Jeg kan ikke annet enn å benevne det for hva det er. Vrøvl!

1
Geirijo Jeg har ikke påstått hva du fremstiller som min påstand. Det jeg har pekt på er at ABB i sitt manifest har pekt ut Frp som et politisk redskap for de høyreekstremes agenda for å be...

Jo, det har du. Nå lyver du.

Jeg påpekte dette i tråden her: http://vgd.no/samfunn/politikk-norsk/tema/1771416/tittel/gale-paastander-om-frp/innlegg/39393578/#39393578

Tråden du startet der du skrev dette er nå slettet. Men i tråden jeg startet der jeg påpekte dette nekter du ikke for at du har skrevet dette.

Du lyver også når du sier at ABB sitt tankegods fremmes av FrP-aktivister på VGD. ABB sitt tankegods inneholdt drap, og dette fremmes åpenbart ikke.

Du bør stoppe å lyve. Da representerer du noe ondt.

1

Jeg blir skremt av noen som poster 50-80 innlegg per dag og som i tillegg har slike tanker. Venstreorienterte skremmer meg generelt.

1
Geirijo Du er desverre indoktrinert og hjernevasket med dette vrøvlet. Påstander du og andre stadig gjentar. Hele tiden tar dere utgangspunkt i enkelthendelser. Kriminelle hendelser, og gj...

indoktrinert og hjernevasket med dette vrøvlet

Så enkel du er. Når noen stiller deg til veggs med kunnskaper og fakta, så sitter disse fabelaktige ordene og suttekluten ABB løst. Enklest slik selvsagt, ettersom dere ikke har den ringeste kunnskap om det dere lirer av dere. Sosialister og multikulturalister er alltid henfalne til svulstige slagord man ser sprayet på husvegger, ispedd banneord - og ABB.

Venstresiden og multikulturalister hevder at "muslimer lever som nordmenn", dvs at norsk lov også gjelder for muslimer - og at det er frivillig for muslimske kvinner å dekke seg til med hijab eller burka. Det er en regelrett løgn - som medvirker til at muslimsk kvinner undertrykkes i Norge, slik de blir i sine hjemland.

La oss se nærmere på om norsk lov gjelder for muslimske kvinner;

"Det Islamske råd har ingen råd å gi til muslimske kvinner som ønsker å gifte seg med nordmenn som ikke er muslimske. Lena Larsen sier til NRK at muslimske kvinner ikke kan gifte seg med ikke-muslimer. Derimot kan muslimske menn gifte seg med ikke-muslimske kvinner."

http://www.stavangeravisen.no/art.asp?art=5565

"Den tidligere privatetteforskeren Ola Thune (49) måtte konvertere til islam da han for to år siden giftet seg med sin vakre, iranske kjæreste Haleh (33). - Islamske kvinner kan ikke gifte seg med en kristen mann. Da vil hun bli utstøtt, og i verste fall drept, av sin egen familie, opplyser Basim Ghozlan i det islamske forbundet i Norge til Se og Hør."

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/ola-thune-er-blitt-muslim-98132.html

- Som følge av dette er muslimske kvinner kun forbeholdt muslimske "menn".

Venstresiden og sentrum hevder at muslimske jenter/kvinner bærer hijab helt frivillig. Det er også regelrett løgn.

Ref;- På mitt kontor har kvinner grått sine modige tårer over å måtte gå med hijab. Utallige unge jenter har fortvilet fortalt meg at hvis de ikke har hijaben på seg til enhver tid, får de juling.

- Disse våger ikke å stå fram i den offentlige debatten, sier Fleischer til Vårt Land.

Hun er enig med Frp-formann Siv Jensen i at kvinnebevegelsen på venstresiden i Norge ikke bryr seg om ikke-vestlige kvinner.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2956476.ece

- Som vi ser er ikke norsk bosatte muslimske kvinner myndige når de er 18 år. De utsettes for tvang og frihetsberøvelse - også i Norge. Og multikulturalister medvirker til dette ved å se bort. Ingen straffes for dette, så norsk lov gjelder ikke for muslimer.

Støtte til terror;

Men i Jordan har støtten til den ettersøkte islamisten økt fra 55 til 60 prosent de siste to årene, og i Pakistan er den økt fra 45 til 51 prosent. (Tenk om 60% nordmenn støttet Breivik, for et ramaskrik det ville blitt i hele verden)

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=284021

1
tidsklemmeren Jo, det har du. Nå lyver du. Jeg påpekte dette i tråden her: http://vgd.no/samfunn/politikk-norsk/tema/1771416/tittel/gale-paastander-om-frp/innlegg/39393578/#39393578 Tråden du st...

Hva med å svare på det som du har sitert fra meg?

Dette er hva du siterte:

Jeg har ikke påstått hva du fremstiller som min påstand. Det jeg har pekt på er at ABB i sitt manifest har pekt ut Frp som et politisk redskap for de høyreekstremes agenda for å bekjempe Eurabia fiendene.

Det er en idè han synes å ha fått fra Fjordman.

Med det som fakta, er det naivt å tro at ikke sympatisører av ABB og Fjordman har fulgt oppfordringen. Det er i allefall mange Frp aktivister på nettet, som fremmer det samme tankegodset. Det skjer endog her på VGD.

1
Illyriana Linken er fra 2009, vi er i 2013. Kan du fortelle meg om du har blitt noe snikislamisert?

No var det flere her i går som sa at islamisering er det bare ytre høyre som har funnet på men som jeg motbeviser... AP,s M Kolberg har selv brukt ordet.

Om jeg har blitt snikislamisert ? Nei unntatt den muslimen som lurte meg opp i senga for en stund siden .

Linken fra 2009 ? Hva så ... skal en ikke bruke det som bevis , det er vel like gammelt siden Siv sa dette.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...