Politikk - Norsk

Premonition

Syv av ti ulykker skjer på veier som ikke er prio

70 prosent av ulykkene skjer på «ikke prioriterte» fylkesveier

Manglende rekkverk og for dårlig sikring av tunnel er utpekt som årsaken til to av tre dødsulykker etter utforkjøringer på Vestlandet de siste årene. 70 prosent av ulykkene skjer på fylkesveier som havner nede på prioriteringslistene.

– Trenger midler til fylkesveier

I den politiske debatten om sikkerhetstiltak på norske veier, er det i høy grad midtskiller på europaveiene mellom de største byene som stjeler oppmerksomheten. En gjennomgang av utforkjøringsulykkene på Vestlandet viser at 70 prosent av dødsulykkene skjedde på fylkesvegene.

– Vi kunne ha redusert tallet på drepte ved å få mer rekkverk satt opp langs veiene, Det er det ikke tvil om, sier Hellesøe.

http://www.nrk.no/rogaland/ulykker-pa-_ikke-prioriterte_-veier-1.11250005

Verst er det når slike veier får økning i trafikk i enkelte perioder, da øker også faren for ulykker, selv om born4th er uenig i dette.

Men å ha midtrekkverk på 2-felts vei er galskap, havner man bak en sinke, traktor, elgpåkjørsel, bilhavari e.l så blir det milevis med kø fordi det ikke er mulig å komme frem, ambulanse, brannbil kommer ikke tidsnok frem.

1
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Sjokk avsløring. 10 av 10 trafikkulykker skjer på veien, eller i direkte tilknyting til veien og i 100% av ulykkene er kjøretøy involvert.

En nyere sosialistisk rapport støttet av Miljøpartiet de Grønne konkluderer med at veier og biler er så falige at det fra 2020 skal bli ulovlig å bruke og bygge veier i Norge.

En beregning som er gjort vil gi en nedgang på ulykkesratene med 99,9%, da det selvsagt enda skal være lov for Regeringsmedlemmer å kjøre bil og noen uhell fortsatt dermed kan aksepteres.

Denne rapporten koster ikke mer enn 15,7 milliarder og sysselsatte 2 000 byråkrater i 8 år, Jens Stoltenberg sier i en kommentar at han synes det var vel anvendte penger.

*sarkasme varsel på hele innlegget.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
1
3 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...