Politikk - Norsk

Fremtidshåp

Nå må FrP og Siv få fred

Det ser ut for meg at både politikere, media og andre FrP-motstandere har tatt helt av nå etterat FrP er kommet i forhandlinger om regjeringssamarbeid.

Det er direkte simpelt det som nå til stadighet blir kastet mot partiet. For noe som Siv sa for ca. 4 år siden - snikislamisering - og venstrevriddes kobling til Anders Behring Breivik, har det tatt helt av.

Å se hvordan media tar på veg for "snikislamisering", er direkte pinlig. Kan ikke Siv og de andre borgerlige partiene få fred nå under de vanskelige regjeringsforhandlingene ? Hvorfor skal endatil Erna plages med slike filleting under en meget viktig og krevende regjeringskabal ?

2
145 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

snikislamisering -

Bør forøvrig ikke være noen motsetning med å mene at Norge har blitt snikislamisert og det å sitte i regjering sånn sett.

1

Kan ikke Siv og de andre borgerlige partiene få fred nå under de vanskelige regjeringsforhandlingene ?

Ja, for det er jo et demokratisk problem at media legger seg opp i hva politikere sier og gjør. Å måtte bli konfrontert med noe man faktisk har sagt, er jo noe politikere helst bør være fritatt for...

3

Å se hvordan media tar på veg for "snikislamisering", er direkte pinlig. Kan ikke Siv og de andre borgerlige partiene få fred nå under de vanskelige regjeringsforhandlingene ?

Ja, la oss slippe flere tråder om dette...;)

1
qop Kan ikke prøve å kutte ned på den rene bs som det du servererer her NiGoZeroIchi! Det må være tillatt for FrP-ere å protestere mot ren hets og rent irrasjonell sverting!

Ja, dette er ren hets mot FrP fra media og mange politikere.

Og det burde voksne folk holde seg for god til. De har vel sagt mye de også som andre ikke liker.

Siv har sagt dette, og det er ganske forsiktig. Det hun egentlig skulle sagt rett ut var at Norge nå blir islamisert.

2

Det ser ut for meg at både politikere, media og andre FrP-motstandere har tatt helt av nå etterat FrP er kommet i forhandlinger om regjeringssamarbeid.

Venstrevridde mediefolk og RG-tilhengere er i blodrus nå virker det som, valgnederlaget fikk dem til å gå helt over styr og nå skal det hevnes ved å gå løs på Frp med alle midler og forsøke å hindre at partiet kommer i regjering. Men jeg tror nok de vil mislykkes i sine forsøk på å ødelegge regjkeringsforhandlingene, og at folk etter hvert vil reagere mot denne oppførselen.

Det er iallfall skremmende å se hvilket debattnivå ledende mediefolk faller ned til, sammen med tallrike reperesentanter for "den intellektuelle elite". Skal de holde på slik i fire år fremover blir det et meget utrivelig debattklima her i landet!

Venstresidens faste klakkører her på VGD er nesten ikke verdt å nevne, de er nå nærmest en rennende kloakk!

2

Den internasjonale pressen er altså med på konspirasjonen mot Frp... :-)

Og jeg lover dere at dere har ikke sett noe ennå, i forhold til hva som kommer hvis de går i regjering...

Da skal alle statsråder gås etter i sømmene og hver minste sak vil bli brukt dem... Akkurat som mot Haga f.eks...

Og hvis jeg husker rett, så var det ingen av dere som da viste omsorg for henne og kalte dette hets ol...

Og jeg lover at jeg skal oppføre meg akkurat lik som det dere har gjort mot sittende regjering her inne... Jeg skal være like saklig som det dere har vært... Det er ett løfte!...

3

Det ser ut for meg at både politikere, media og andre FrP-motstandere har tatt helt av nå etterat FrP er kommet i forhandlinger om regjeringssamarbeid.

Journalistene snubler i egne og andres ben i sin iver etter å finne nye vinklinger på oppslagene. Ryggmarksrefleksen fører dessverre til at ordpolitiet de løper i rumpa på hverandre, og resultatet er påfallende lik og ensidig.

1
Fremtidshåp Ja, dette er ren hets mot FrP fra media og mange politikere. Og det burde voksne folk holde seg for god til. De har vel sagt mye de også som andre ikke liker. Siv har sagt dette, o...

Siv har sagt dette, og det er ganske forsiktig. Det hun egentlig skulle sagt rett ut var at Norge nå blir islamisert.

Ja, og en gang for alle bekrefte at de er et høyreekstremt parti. Men det har jo Gjedda allerede ordnet et døgn etter at Frp brukte sine ressurser på å ro seg ut av et helt korrekt stempel.

1
Fremtidshåp En ting er å kritisere på et sakelig grunnlag. Men dette som skjer mot FrP og Siv nå, er direkte en klappjakt, ja en heksejakt for om mulig å kunne velte en ny blå-blå regjering.

Merkelig at alt mot de R/G har vært saklig, mens alt mot Frp er hets...

Syns ikke også du det?...

Og det var på Frp sin egen pressekonferanse at snikislamisering ble tatt frem igjen... Og nestlederen i Frp syntes bruken var uheldig, mens Siv ikke ville beklage noe... Altså en dobbeltkomunikasjon... Hva mener egentlig Frp om bruken av dette utrykket?...

1

Å se hvordan media tar på veg for "snikislamisering", er direkte pinlig. Kan ikke Siv og de andre borgerlige partiene få fred nå under de vanskelige regjeringsforhandlingene ? Hvorfor skal endatil Erna plages med slike filleting under en meget viktig og krevende regjeringskabal ?

Ja, for pokker!

Tenk å måtte stå til ansvar for det man tidligere har sagt ved utallige anledninger!

Jeg har nesten ikke hørt på makan til hets og useriøsitet.

Slikt var jo ingen av de RG utsatt for. Det har jo verken blitt tatt opp noe om fylte basseng, skinnende eldreomsorg, fattigdomspennestrøk osv osv. Det slapp de selvsagt unna, fordi alle tullingene her inne som ser ut til å ha fått fjerna selvinnsikten kirurgisk, aldri har nevnt noe av dette med ett eneste ord.

Dere er noen forbanna hyklere!

4
Bror_min [sitat…] Ja, for pokker! Tenk å måtte stå til ansvar for det man tidligere har sagt ved utallige anledninger! Jeg har nesten ikke hørt på makan til hets og useriøsitet. Slikt var j...

Bare vent til statsrådene har fått nøklene til sine departementer og de forskjellige representantene har funnet sine taburetter.

Jeg har lagt merke til at en rekke gravende journalister har hatt et lurt smil om munnen en stund....

Når jeg er i det konspiratoriske hjørnet, fantaserer jeg om at alle aktuelle kandidater er kartlagt tilbake til barneskolen, og at alle venner og skolekamerater i alle virksomheter i landet, nå og i fortid, er nøye kartlagt.

Men journalistene gjør jo bare jobben sin, og de har fått svært god trening med å grave i RG i noen år.

Vil KOKO- komiteen trenge flere folk?

Time will sjåvv...

1
fargerik Bare vent til statsrådene har fått nøklene til sine departementer og de forskjellige representantene har funnet sine taburetter. Jeg har lagt merke til at en rekke gravende journal...

Vil KOKO- komiteen trenge flere folk?

Det gikk jo varmgang i den kommiteen forrige stortingsperiode... Det skal bli interressant å se om den vil bli like mye brukt i denne og om de som så varmt støttet at alle fillesaker måtte behandles der fortsatt mener det samme...

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...