Politikk - Norsk

Viserion

Sultestreiker utenfor NAV

For fjerde dagen på rad har en politisk flyktning fra Iran sultestreiket i protest mot boligløsningen han har fått tildelt av introduksjonssenteret i Drammen.

Årsaken skal være en religiøs konflikt Hossein har havnet i etter å ha blitt plassert i et kommunalt bofelleskap med flere afrikanske muslimer.

- Jeg er ateist, og blir trakassert for mine ideologiske prinsipper og påtvunget Islam. Jeg frykter for min egen sikkerhet og føler meg ikke lenger trygg. Alt jeg ber om er et annet sted å bo, sier Hossein gjennom vennen og norskiraneren Sateh Hanay.

Hossein forteller at han har fått store psykiske påkjenninger som følge av situasjonen, og føler at sikkerheten hans ikke lenger er ivaretatt.

- Han har legeerklæringer og attester fra psykolog på at dette er en belastende situasjon for han, sier Hanay.

http://www.nettavisen.no/nyheter/article3681517.ece

Ikke ukjente problemer dette, synd at den islamistiske mobben er de dominerende på asylmottak o.l. og at ingenting blir gjort med det.

Mitt forslag er: Gi mannen opphold (hvis han ikke allerede har det), samtidig som man sender ut disse afrikanske islamistene som mobber han og prøver å tvinge han til å bli muslim.

Men kan man forvente at det skjer? Nei, selvsagt ikke. Islamistene slipper unna med trakkaseringen og truslene sine igjen. På høy tid noen tar til motmæle mot disse folkene, setter de på plass og si at slik oppførsel er ikke akseptert i Norge.

1
38 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

hehehe

tenk om fyren var muslim. daaaa hadde denne tråden virkelig fått fart.

ellers tror jeg fyren feiker.

han vil liksom gjøre saken sin sterkere, hvis han får markert seg på denne måten.

alle midler helliger målet

1
jeffkhan hehehe tenk om fyren var muslim. daaaa hadde denne tråden virkelig fått fart. ellers tror jeg fyren feiker. han vil liksom gjøre saken sin sterkere, hvis han får markert seg på den...

ellers tror jeg fyren feiker.

Hvorfor det?

At han som ateist ikke kan være i bofelleskap med islamister fra Somalia og omegn burde være en selvfølgelige. Det kan ikke være problematisk å finne et annet bosted til han. Det eneste han ber om, slik jeg forstår det er å komme vekk fra islamistene. (som forøvrig bør bli sendt på første fly til Mogadishu)

1
Viserion [sitat…] Hvorfor det? At han som ateist ikke kan være i bofelleskap med islamister fra Somalia og omegn burde være en selvfølgelige. Det kan ikke være problematisk å finne et annet...

være i bofelleskap med islamister fra Somalia og omegn burde være en selvfølgelige

Tror knappest noen andre enn somaliere kan omgås somaliere. Ser jeg på de 60 vi har fått hit til mitt hjemsted, er det mye støy rundt dem.

Islam, er ikke det kjæærlighets religionen? Må jo være en smal sak å flytte den ene personen, han har ikke oppsøk asyl i Norge for å bli trakasert av "...idivider"

2

Behold ateisten og send hjem de andre. Tenk hvis myndighetene hadde fått til dette. I stedet lar man 73% av asylsøkerne få bli enda dette tar knekken på det meste her i landet etter hvert.

2

Jeg er ateist, og blir trakassert for mine ideologiske prinsipper og påtvunget Islam

snik....... æææ , bare venta på dette :-)

1
finnur Behold ateisten og send hjem de andre. Tenk hvis myndighetene hadde fått til dette. I stedet lar man 73% av asylsøkerne få bli enda dette tar knekken på det meste her i landet ette...

Behold ateisten og send hjem de andre. Tenk hvis myndighetene hadde fått til dette.

Det hadde vært meget greit ja. Slike politiske flyktninger som denne iraneren var vel det asylinstituttet egentlig var ment for. Nå er det jo nok å ha litt dårlig råd for å få asyl.

1

- Han har legeerklæringer og attester fra psykolog på at dette er en belastende situasjon for han, sier Hanay.

hva med at han skaffer seg sitt eget sted å bo? hvorfor skal myndighetene ordne opp for han? han kan vel leie seg en bolig å bo akkurat der han vil istedenfor å klage over at der han bor blir for belastende for han. eller han kan jo alltids reise hjem til iran igjen hvis det blir belastende å bo her, ingen tvang å bli her landet.

1
Zen0n Jeg kjener ikke saken godt nok. Hvis de ikke har rett til asyl så bør de bli sendt ut. Den jobben overlater jeg til saksbehandlerne.

Jeg kjener ikke saken godt nok.

Når man trakkaserer andre folk og prøver å påtvinge de islam eller andre religioner, så bør det automatisk føre til at man blir sendt ut. Uavhengig om man i utgangspunktet har grunnlag for asyl. Kan man ikke oppføre seg, så fortjener man heller ikke asyl. Søppel trenger vi ikke importere.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...