Politikk - Norsk

ocronn

Regjeringskabalen: Kast kortene!

Etter de siste dagers heftige regjeringsforhandlinger, og ditto kjepper i hjulene fra avtroppende regjering og media, har jeg faktisk tenkt tanken:

Kast kortene, og la de rødgrønne fortsette. Nå viser det seg jo at Norge er skakkjørt så det holder etter 8 rødgrønne år, og en blågrønn regjering vil fort få skylda for at det gikk åt skogen.

La heller Jens få styre skuta i 4 år til, så kanskje det kan bli blåblått flertall ved neste valg!

1
4 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Nå viser det seg jo at Norge er skakkjørt så det holder etter 8 rødgrønne år, og en blågrønn regjering vil fort få skylda for at det gikk åt skogen.

Men det skjønnte Erna & Co. altså ikke da de lirte av seg alle sine løfter ?

Bortforklaringen starter likt med sonderinger/forhandlinger.

1

Kast kortene, og la de rødgrønne fortsette.

Det skulle ta seg ut at de som vant valget ikke danner regjering. Den rødgrønne regjeringen var basert på et stortingsflertall som de ikke har lenger, så det er helt uaktuelt. Da måtte evt. AP styre alene, men det kan vel Høyre også gjøre?

1

Etter de siste dagers heftige regjeringsforhandlinger, og ditto kjepper i hjulene fra avtroppende regjering og media, har jeg faktisk tenkt tanken:

hvilke kjepper i hjulene snakker du om?

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...