Politikk - Norsk

merkeligdetda

La Stoltenberg bli statsminister . . . . .

La Stoltenberg bli ny statsminister - og la ham og Sigbjørn Johnsen finne ut av de mørke skyene som finnes i horisonten . . . . . - boligbobla som trolig sprekker innen et par år - arbeidsledigheten som trolig vil oppstå pga høye norske kostnader

så får vi se om AP kan styre oss igjennom en krise som trolig kommer . . . .

1
68 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

- boligbobla som trolig sprekker innen et par år

Akkurat det ønsker jeg hjertelig velkommen.

Jeg kjøper ikke før den sprekker, og det tror og håper jeg skjer om ikke altfor lenge.

1

Er ansvaret for tungt å bære slik at du ikke ønsker at ditt parti skal ta det?

Vel Høyre er villig til å ta ansvaret så får heller de partiene som ikke har guts til det holde seg unna regjeringskontorene.

1

La Stoltenberg bli ny statsminister - og la ham og Sigbjørn Johnsen finne ut av de mørke skyene som finnes i horisonten . . . . .

Stoltenberg var i det minste ærlig nok til å si at det var mørke skyer i horisonten

men da fikk han kjeft for at han drev med skremselspropaganda

1
Markmus [sitat…] Akkurat det ønsker jeg hjertelig velkommen. Jeg kjøper ikke før den sprekker, og det tror og håper jeg skjer om ikke altfor lenge.

Jeg kjøper ikke før den sprekker, og det tror og håper jeg skjer om ikke altfor lenge.

du håper at boligbobla skal sprekke og store deler av det norske folk skal få betalingsproblemer og kanskje gå fra hus og hjem slik de måtte i andre halvdel av åttiåra

for at du skal tjene på det!

da vet vi i det minste hva slags kar du er

3

Stoltenberg blir ikke statsminister igjen denne perioden. De som tror noe annet har lite greie på norsk politikk. Beklager å måtte si det. Ny regjering kommer til å komme akkurat når ny regjering pleier etter valg. Å få SV ut av regjeringskontorene skal i alle fall jeg nyte.

1
GGråstein [sitat…] Hva er vanskelig med det? De borgerlige fikk 96 mandater mot de rødgrønne partienes 72. Et så stort flertall har ingen av blokkene hatt etter andre verdenskrig.

Hva er vanskelig med det?

Trur heller ikke at dette er så vanskelig i realiteten, men en venstrevridd media gjør alt i sin makt for å så splid, der de ringer rundt til medlemmer/grasrota på Snåsa for å finne uenighet.

Når en ser på det som den sittende regjeringen har fått til i løpet av 8 år, så er det skremmende lite, og når en i tillegg begynner å sjekke hva de faktisk er enige om, så er det enda mindre...

...der SV er imot alt, men uansett sier ja til alt, dette vet AP, som er enig med alle hele tiden, men gjør nøyaktig akkurat som de vil til slutt, og SP gidder ikke å delta i debatten om det ikke er en bonde direkte innblandet, noe som det jævlig sjeldent var/er.

1
sertono Jepp, jeg også...

Jeg er utrolig elendig å tippe, men jeg tipper på FrP, Høyre og KrF av alle ting...

;-)

...men utover det, så bryr jeg meg ikke om noe annet enn at jeg er fornøyd om ikke AP, SV eller SP er å finne ved kongens bord ved neste korsvei.

1
Lobo2misten Jeg er utrolig elendig å tippe, men jeg tipper på FrP, Høyre og KrF av alle ting... ;-) ...men utover det, så bryr jeg meg ikke om noe annet enn at jeg er fornøyd om ikke AP, SV el...

...men utover det, så bryr jeg meg ikke om noe annet enn at jeg er fornøyd om ikke AP, SV eller SP er å finne ved kongens bord ved neste korsvei.

Sant, men disse latterlige forlovelsesgreiene som KrF Og V holder på med ligner et tåpelig fjortisforhold...vil de egentlig være med på å styre? Få makt, innflytelse, eller ikke? Det virker nesten som om de foretrekker å stue seg sammen i en dustete pakt som ikke fører til noe som helst, feigt!

2

Ikke fremmed for det. Stoltenberg hadde fortjent et eller to år til, så han kunne oppleve den økonomiske whiplashen som snart kommer.

Man kan ikke øse penger inn i norsk økonomi i all evighet, og håpe at både konkurranseevne og offentlig sektor skal blomstre uten at det sier stopp.

Stat og kommune kjøper idag tjenester for vanvittige 400 mrd. kroner, i tillegg til å sysselsette og eie store deler av norsk næringsliv. Staten eier nå over halve børsen, i tillegg til å stå for ekstremt mye av innkjøpene som skjer i privat sektor.

Og da er ikke tradisjonell offentlig sektor engang nevnt. (Ok da, jeg gjorde det nettopp).

1

Hvis han bare kunne ført FRP politikk og byttet parti så er han sikkert den beste regjeringssjefen. En del av boligproblematikken som kommer har jo vært villet sosialistisk politikk og etterslepet på infrastruktur det samme. Utenlandske økonomiske problemer kan ikke norske politikere gjøre noe med. Men de rødgrønne har vært heldige med at mye ikke slår inn før nå. Og vi skal ta inn 1000 kvoteflyktninger til en pris på 770000 pr hode. En del årslønner for enkelte norske borgere. Det blir nok mer hvis noen finner på ett eller annet og hvorfor ikke hjulpet til med kostnader i ett lavkost land for flyktninger ? Det skal ta tid og rette opp 8 år med etterslep, kamuflert ledighet med økt byråkrati og mindre utenlandsk kjøpekraft på noen områder. Samtidig som redusert innenlandsk etterspørsel på byggesektoren drar med seg ringvirkninger. Når en del omstillinger er gjort så lar nok velgerne seg narre med fordelingsprofil igjjen. Men en ting har de rødgrønne helt rett i : vi må aldri gi oppholdstillaetelse til barn av foreldre som ikke vil reise tilbake og trenerer samfunnet her. Arbeidsleire med forhold verre enn der de kommer fra er eneste svaret for de som ikke vil frivillig tilbake og kommer igjen etter utvisning. Belønne de som trenerer samfunnet og ikke vil følge loven er jo konsekvensen av sentrum sitt forslag. Bare kom og gjør som dere vil så får dere bli likevel... Vi får håpe siv og FRP står på sitt og aldri gir etter for sentrum på dette. Skal ungene få bli så må det i såfall være uten foreldrene som aldri må få komme tilbake og få familiegjenforening. Rødgrønn politikk er tross alt bedre enn at KRF får stort gjennomslag for sin ødeleggende politikk på flere områder.

1

så får vi se om AP kan styre oss igjennom en krise som trolig kommer . . . .

De styrte oss i gjennom den forrige krisen...

Så får vi se om Erna klarer å styre oss i gjennom den som kommer...

1

La Stoltenberg bli ny statsminister - og la ham og Sigbjørn Johnsen finne ut av de mørke skyene som finnes i horisonten . . . . .

Den oppgaven hadde tatt på seg med glede og de hadde klart det, så gjerne for meg.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
2
4 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...