Politikk - Norsk

Jeg-mener

ABB og koblingen til Frp!

Jeg har forsøkt å få svar av 2 svorne SV`ere på en annen tråd, men det ser ikke ut til at det er mulig å få svar, så jeg prøver det i en egen tråd:

Når det gjelder Frp og ABB, meldte han seg inn i frimurerne etter at han meldte seg ut av Frp, og der gikk han flere grader!

Ferskere opp mot ugjeringen, meldte seg inn for finne støtte for et syn han ikke fant i Frp, frimurere vs. korsfarere og riddere.........................

Er ikke koblingen til frimurerne MYE sterkere enn til Frp, hvis man klarer å heve seg litt over ideologi og agenda!??

Eller er det umulig?

2
111 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Er ikke koblingen til frimurerne MYE sterkere enn til Frp

frimurerne stiller ikke liste i Stortingsvalget

2

Eller er det umulig?

ABB-tråder overser jeg.

Hvorfor sparke den døde hesten til live igjen? Koblingen er idiotisk...så la det ligge. Hvis noen utdøende SV-ere vil sutre og på sitt smålige vis gjøre denne koblingen, så la dem holde på. De færreste i Norge er enige, og synes tvert i mot at denne koblingen er uredelig og usmakelig framstøt.

1

Breivik var, er, og vil forbli spik spenna gal. Derfor er det helt uvesentlig hvilket parti Breivik engang tilhørte.

Uansett hvilket parti Breivik hadde tilhørt, hadde "Kommandøren Breivik " utført det grusomme han gjorde 22/7.

Breivik var kristen, dette sa han selv.

**Det var en kristen mann som gjorde det han gjorde 22/7

Det er urettferdig og direkte ufint å hele tiden "koble" Breivik til Frp når agendaen til både V og Krf, (og andre) er å selv fremstå som den "snilleste og beste i klassen innvandring"

Lukter svidd lang vei av alle disse ufine forsøkene på ramme Frp og personen Tybring-Gjedde.

1

Er ikke koblingen til frimurerne MYE sterkere enn til Frp, hvis man klarer å heve seg litt over ideologi og agenda!?? Eller er det umulig?

Koblingen er tilstede både i Frp og Frimurerne. Den ene eliminerer ikke den andre. Snarere tvert imot.

Å heve seg over ideologi og politiske prinsipper blir helt feil. Det er politisk ekstremisme vi snakker om. Og da blir ideologi og politiske prinsipper helt sentralt for koblingen.

Du prøver å lukke øynene for det som er realiteter, og retorisk fjerne koblingen. Det er ingen logisk og fornuftig måte å gjøre dette på.

Det blir i tillegg helt umulig når sentrale Frp politikkere vedlikeholder koblingen også retorisk.

2
Geirijo [sitat…] Koblingen er tilstede både i Frp og Frimurerne. Den ene eliminerer ikke den andre. Snarere tvert imot. Å heve seg over ideologi og politiske prinsipper blir helt feil. Det...

Det er politisk ekstremisme vi snakker om. Og da blir ideologi og politiske prinsipper helt sentralt for koblingen.

Nettopp, og da man må ta inn over seg det faktum at han meldte seg ut Frp fordi han ikke fant støtte for sin ideologi og politiske prinsipper der!!

Men det vil du og dine like ikke gjør! Hvorfor?

Dessuten spurte jeg om ikke koblingen til frimurere er STERKERE, ikke at den er fraværende i Frp.

Han var medlem, meldte seg ut. "Dere" vil konsekvent kun forholde dere til først delen av den setningen! Så jeg gjentar, hvorfor?

1
Jeg-mener [sitat…] Nettopp, og da man må ta inn over seg det faktum at han meldte seg ut Frp fordi han ikke fant støtte for sin ideologi og politiske prinsipper der!! Men det vil du og dine...

Det du ikke tar inn over deg er hvorfor slike som ABB søker til Frp. At han meldte seg ut da han ikke oppnådde en reell politisk posisjon i partiet er av mindre betydning.

Det som er avgjørende for vurderingen av Frp er hvorfor de tiltrekker seg personer og velgere med ekstremistiske holdninger. Og det er ideologisk og politisk prinsippielt fundamentert. Det forsterkes ved Frp's løse kanoners retorikk, samt partiets lange historie for retorikk av den kategorien. Endog i årets valgkamp kunne vi bevitne den.

1

Pytsann, vi trenger da ikke ABB for å kunne si at deter mye grums i FrP, vi har jo CTG som tydeligvis er talerør for mange her inne på VGD:)

Hører jo ikke annet enn at han blir hyllet for at det endelig er noen som tør å kale en spade for en spade... Så da må det jo være lov for resten av Norge å mistenke at det er mye grums i FrP, deres ledere kommer jo stadig med artige konspirasjonsteorier om disse ikke vestlige innvandrerne og hvordan de er på vei til å ta over Norge...

1
Amaliemontmartre Pytsann, vi trenger da ikke ABB for å kunne si at deter mye grums i FrP, vi har jo CTG som tydeligvis er talerør for mange her inne på VGD:) Hører jo ikke annet enn at han blir hyl...

Nettopp!

Så lenge den retorikken opprettholdes kan ingen kritiseres for å bruke ord som høyrepopulisme, og endog høyreekstremisme om Frp. Partiets løse kanoner skaper, og vedlikeholder selv den imagen. Og den imagen tiltrekker seg velgere, og medlemmer, med de holdninger som ABB var en representant for.

1
Geirijo Nettopp! Så lenge den retorikken opprettholdes kan ingen kritiseres for å bruke ord som høyrepopulisme, og endog høyreekstremisme om Frp. Partiets løse kanoner skaper, og vedlikeho...

Og den imagen tiltrekker seg velgere, og medlemmer, med de holdninger som ABB var en representant for.

Jaha, ABB sluttet som medlem av frp, merkelig at den eneste med holdninger som ABB ABB selv, ikke ble tiltrukket av frps retorikk.

1

Er ikke koblingen til frimurerne MYE sterkere enn til Frp, hvis man klarer å heve seg litt over ideologi og agenda!??

Det er heller å bare vurdere et annet aspekt enn å heve seg over noe.

1
Jeg-mener [sitat…] Nettopp, og da man må ta inn over seg det faktum at han meldte seg ut Frp fordi han ikke fant støtte for sin ideologi og politiske prinsipper der!! Men det vil du og dine...

Han var medlem, meldte seg ut. "Dere" vil konsekvent kun forholde dere til først delen av den setningen! Så jeg gjentar, hvorfor?

For the record, så gjør jeg ikke dette, jeg bare protesterer mot dem som påstår det ikke finnes noen kobling mellom ABB og FrP. For det gjør det selvfølgelig.

1
loccie Spør du noen spesifikt? Mitt svar er i alle fall nei.

Du skjønner godt hvor jeg vil. FRP har like lite skyld i ABB som SV ville hatt hvis en psycho melder seg inn i deres parti for så å gjøre noe grusomt.

Hadde FRP valgt sine medlemmer så hadde saken vært en annen, men faktum er at Per, Pål og Espen Askeladd når som helst kan melde seg inn i hvilket som helst parti de selv ønsker.

Jeg antar at Breivik handlet på 7/11 også, skal de være medansvarlige for handlingene hans?

1
WernerVonBraun Du skjønner godt hvor jeg vil. FRP har like lite skyld i ABB som SV ville hatt hvis en psycho melder seg inn i deres parti for så å gjøre noe grusomt. Hadde FRP valgt sine medlemme...

Du skjønner godt hvor jeg vil. FRP har like lite skyld i ABB som SV ville hatt hvis en psycho melder seg inn i deres parti for så å gjøre noe grusomt.

Nei, jeg skjønner ikke godt hvor du vil. Det du spurte om var "Så hvis jeg melder meg inn i SV og gjør noe galskap så skal SV få skylda for det?"

Svaret mitt er nei - det hadde vært galt å gi deg skylden for det. Men det betyr selvfølgelig ikke at du ikke hadde hatt noen kobling til SV.

1
loccie [sitat…] Nei, jeg skjønner ikke godt hvor du vil. Det du spurte om var "Så hvis jeg melder meg inn i SV og gjør noe galskap så skal SV få skylda for det?" Svaret mitt er nei - det...

Svaret mitt er nei - det hadde vært galt å gi deg skylden for det. Men det betyr selvfølgelig ikke at du ikke hadde hatt noen kobling til SV.

Alle vet da at koblingen mellom FRP og ABB er at han selv meldte seg inn og senere meldte seg ut. Thats it.

Det jeg spurte om var om FRP har noe ansvar eller skyld i hva ABB gjorde og der ser det ut som svaret ditt er nei.

1
WernerVonBraun [sitat…] Alle vet da at koblingen mellom FRP og ABB er at han selv meldte seg inn og senere meldte seg ut. Thats it. Det jeg spurte om var om FRP har noe ansvar eller skyld i hva A...

Korrekt, FrP kan ikke klandres for 22/7.

Koblingen består i mer enn at han meldte seg inn og ut, men det gjør ikke at de kan beskyldes for handlinger på noen som helst måte.

Utover det, så er det jo faktisk mange som slår ned på enhver kobling mellom FrP og ABB, og mange som påstår det ikke er noen kobling der. Det er det jeg protesterer mot. Men jeg protesterer også mot dem som gir FrP skylden. Og de som gir AP skylden, som det etter min erfaring er fler av.

1
Tordenskjold3 [sitat…] Jaha, ABB sluttet som medlem av frp, merkelig at den eneste med holdninger som ABB ABB selv, ikke ble tiltrukket av frps retorikk.

Det er ganske mange med tro på Eurabia konspirasjonsteorien. ABB var ikke alene om den. Den kjørte ABB selv på i sine nettdebatt innlegg. Tilsvarende gjør Fjordman, og alle kjente høyreekstremister i Europa.

Det samme har vi mange eksempler på her på VGD. Og de som kjører på det samme her, er omtrent alle Frp aktivister. Det er fellesnevneren som kobler Frp med omtrent alle de høyreekstreme politiske partiene. Selv om de ellers kan være ulike Frp i retorikk og praktisk politikk.

Skal Frp bryte den koplingen, så må de slutte å fri populistisk til de velgerne som tror på dette. Så lenge Frp frir til dem i retorikk, slik CTG gjør, så er og blir Frp et høyreekstremistisk parti i de fleste andres øyne.

1
Sponvika [sitat…] Hva da?

Verv i FpU, en del politiske overlapp, et utsagn om at angrepene ikke hadde skjedd om ikke FrP hadde blitt demonisert før valget i 2009, kanskje noe mer jeg ikke kommer på i farta. Men ingenting som antyder skyld for 22/7 på FrP sin side.

Men altså mer enn at han bare meldte seg inn og ut igjen.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...