Politikk - Norsk

Elanja

Problembarnet Tybring Gjedde

Tybring Gjedde ser ut til å ha problemer med å forholde seg til virkeligheten. Dette er han ikke alene om. Det er ikke så veldig mange år siden en del personer, nå i AP og SV, hadde lignende problemer. Hva hadde skjedd om Gerd Liv Valla hadde vært litt yngre under Soria Moria-forhandlingene og krevd rettferdighet for Kambodsja-regimet ? Hvem har stilt Valla & co til ansvar for deres tidligere ekstreme virkelighetsoppfatning ? Hvordan har de rødgrønne forholdt seg til dette i ettertid ?

1
56 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Har du ikke oppfattet at Gerd Liv Valla fikk sparken? Det er hva de rødgrønne forholdt seg til.

I Frp burde CTG fått sparken, om de skulle forholde seg til problemet han representerer for partiet. Da ville de vært like ansvarlige som de rødgrønne.

Når en leder har tabbet seg ut, er det ansvarlig å ta hatten og gå. CTG har tabbet seg ut så ofte at han burde ha gått for lenge lenge siden. Han er sentral nok i partiet til å gå under kategorien leder.

1
Geirijo Har du ikke oppfattet at Gerd Liv Valla fikk sparken? Det er hva de rødgrønne forholdt seg til. I Frp burde CTG fått sparken, om de skulle forholde seg til problemet han represente...

Har du ikke oppfattet at Gerd Liv Valla fikk sparken? Det er hva de rødgrønne forholdt seg til. I Frp burde CTG fått sparken, om de skulle forholde seg til problemet han representerer for partiet. Da ville de vært like ansvarlige som de rødgrønne

Mitt poeng er at alle partier og retninger sliter med medlemmer som ikke helt har fått med seg realitetene. Fikk GLV sparken av de rødgrønne ? Jeg trodde det var slik at Jens sluttet å gå tur med henne rundt Sognvann. Håper FrP går for en mer ryddig og profesjonell stil når det gjelder sine "problembarn". Jeg er opptatt av dette som medlem i et av de andre partiene som nå prøver å få regjeringsmakt.

1

Hva hadde skjedd om Gerd Liv Valla hadde vært litt yngre under Soria Moria-forhandlingene og krevd rettferdighet for Kambodsja-regimet ?

Mener du Røde Khmer-regimet? På det tidspunktet at Valla ble medlem av AP hadde høyresiden tatt over dette kravet og tviholdte på at Røde Khmer skulle representere Kambodsja i FN.

1

Sier du det ? Interessant. Hvem "sentralt" sa dette da ? Og når "(ikke lenge siden",sier du).

1

Hva er virkeligheten, at islam er godt og bra for Norge... er det slik multikulturalisteer fantaserer?

2

Hvis CTG er virkelighetsfjern, så må du/dere komme med dokumentasjon på at han tar feil. Jeg tror heller at mange av dere er så ideologisk indoktrinert at dere ikke er villige til å innse at CTG har rett på flere områder.

Jeg synes at CTG er en modig mann, da han alene sammen med Kent Andersen angriper kjernen i multikulturalismen.

1
Elanja Nå snakker du mot bedre vitende.

GGråstein har helt rett. Vekslende norske regjeringer og stortingsflertall støttet Røde Khmer som den legitime regjeringen av Kambodsja til langt inn på 90-tallet. Av partiene på Stortinget var det bare SV som tok avstand fra denne politikken. Og vel å merke - dette var lenge etter at den grusomme sannheten om folkemordet ble kjent.

USA støttet Røde Khmer med våpen og penger kanalisert gjennom Thailand, noe som gjorde Pol Pots folk i stand til en ødeleggende geriljakrig i mange år etter at Vietnam jaget dem ut i jungelen.

Dette med at "venstresiden" støttet Røde Khmer er en stadig tilbakevendende sak her på VGD og andre fora. Det er altså blank løgn - SV og NKP er de eneste partier som har ren samvittighet i denne saken.

Når det gjelder Gerd Liv Valla så kan hun sikkert lastes for mye, men hun var altså ikke medlem eller sympatisør av AKP(ml) på det tidspunkt de utrykte støtte til Pol Pot. Hun var medlem av KUL, en organisasjon som riktignok definerte seg som kommunistisk, men som hadde en helt annen politikk enn det AKP(ml) hadde.

cochise-

2

Merkelig tråd.

Du sammenstiller altså det at noen mente noe for 40 år siden med at noen mener noe i dag.

1

Hva var det han Tybring G. hadde sagt igjen nå da, og som da etter sigende ikke er helt i tråd med virkeligheten, trådstarter (eller andre) ? ... Kom med en kortversjon, gidder ikke lese alle innleggene her osv.

1

Tybring Gjedde ser ut til å ha problemer med å forholde seg til virkeligheten

Tybring Gjedde har ingen problemer med å forholde seg til virkeligheten, han skulle bare ha droppet ordet "snik" foran det som foregår.

1
Nr-11 [sitat…] Det er verken bedre eller verre en kristendommen eller andre eventyr.

Det er selvfølgelig fullstendig legitimt ikke å tro eller ikke føre samhørighet med religiøse livsanskuelser.

Men når man velger å kalle de store religionene for eventyr tyder det på relativt beskjeden historisk kunnskap, manglende innsikt i menneskelig psyke og nok også reduserte kognitive evner og ikke minst manglende respekt for den vitenskapelige og kulturelle arv religion har bidratt til.

Med store religioner tenker jeg på Kristendom, Jødedom og Buddhismen.

Islam faller litt på siden i og med det er en "lovreligion" og i større grad kan sidestilles med politiske idelogier. Som Bertrand Russell påpekte etter et besøk i Sovjetunionen på tredve tallet:

"Among religions, Bolshevism is to be reckoned with Mohammedanism rather than with Christianity and Buddhism. Christianity and Buddhism are primarily personal religions, with mystical doctrines and a love of contemplation. Mohammedanism and Bolshevism are practical, social, unspiritual, concerned to win the empire of this world".

1
Trimaran Sier du det ja, så kristne i Norge driver uttstrakt forfølgelse av ikke kristne ? ønsker store grupper av dem å få innført moselovene i statsforfatningen, hater de jøder etc etc ?...

så kristne i Norge driver uttstrakt forfølgelse av ikke kristne ? ønsker store grupper av dem å få innført moselovene i statsforfatningen, hater de jøder etc etc ? Kristne i Norge har ingenting som tilsvarer hverken islam.net eller profetens ummah to akkurat like ekstreme organisasjoner.

Vi så en kristen i full sving på Utøya den 22 juli 2011.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
12 svar
Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
3
2 svar
Aktuelt silas Siste svar

Vil stenge strømmen via smartmåleren

"Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet." Må si vi har ordnet oss bra i dette lan...
Bilde

Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren

Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet.


Bilde www.nrk.no
1
26 svar
Aktuelt silas Siste svar

238 Euro per MWh nå!

Gassprisen i Europa har vært stabil og rimelig takket være stabil produksjon fra Norge og Russland. Prisen har vært et sted mellom 18-20 Euro per MWh og bunnet ut i 2020 på 4-5 Euro per MWh. Akkurat n...

EU Natural Gas - 2022 Data - 2010-2021 Historical - 2023 Forecast - Price - Quote

Natural gas futures linked to TTF, Europe's wholesale gas price, were trading around the €230-per-megawatt-hour mark, not far from an all-time high of €300 hit in March in the aftermath of Russia's in...


Bilde tradingeconomics.com
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Brokollaps

Når beregningene blir for svake. Når broberegningene ikke er sjekket skikkelig. Men der er brukt sjablonger/maler i beregningen. Og hvor seriøst er det egentlig å bygge store konstruksjoner i tre? Jeg...
1
6 svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar
Laster...