Politikk - Norsk

Kvalitetsstempel

Per Sandberg pendler 3.160 kilometer - HVER DAG

Dette iflg. Kommunal Rapport.

Egentlig en bragd av ham. Så han er nok av de spesielt interesserte, for å si det pent.

Det skinner igjennom i interviuet at det også innad i partiet stilles spørsmål rundt en slik pengebruk. Men ulike familiære forhold kan en ikke alltid forutse.

At han har aktverdige grunner for å gjøre dette kan det neppe stilles spørsmål rundt. Det fremkommer helt klart av artikkelen.

Men jeg stiller spørsmål rundt mye av det flåseri som fremkommer her på VGD når det gjelder andre politikere fra andre partier i reisesammenheng, og også alle andre sammenhenger.

Burde vi synse litt mindre kanskje? Og skrive når vi vet litt mere?

Det var en ren nydelse å holde seg unna VGD før og under valget. At VGDs moderator har kommet med nye retningslinjer synes å hjelpe i svært liten grad.

http://kommunal-rapport.no/artikkel/sandberg_pendler_3160_kilometer_hver_dag

3
282 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Må da være mulig å ta inn på hotell en stund, slik som vanlige folk gjør når de er på forretningsreise.

1

Det er isolert sett ikke noe galt i at Per Sandberg setter familien så høyt at han pendler Oslo-Senja hver dag. Snarere tvert i mot. Sannsynligvis har han en spesielt god grunn til det.

Og som finansminister Kleppe i sin tid sa: Flyet går jo uansett.

Men ja, man kan bare forestille seg at dette hadde medført en viss større aktivitet dersom det f.eks var en fremtredende politiker fra f.eks AP.

1

Det skinner igjennom i interviuet at det også innad i partiet stilles spørsmål rundt en slik pengebruk. Men ulike familiære forhold kan en ikke alltid forutse. At han har aktverdige grunner for å gjøre dette kan det neppe stilles spørsmål rundt. Det fremkommer helt klart av artikkelen.

Sandberg viser ringeakt for pengebruk og miljø/klima holdninger. Han kunne gjort dette om til ukependling, slik normale folk ville gjort i den anledningen.

1
Geirijo [sitat…] Sandberg viser ringeakt for pengebruk og miljø/klima holdninger. Han kunne gjort dette om til ukependling, slik normale folk ville gjort i den anledningen.

Her ser vi resultatet når man ikke vet hva man snakker om, men svarer på autopilot fordi det dreier seg om en politiker med et motsatt syn av en selv.

Sandberg har altså en kone med foten i gips og en sønn på 7 år. Samtidig som han altså ikke hadde vært hjemme på seks uker.

Dette er altså en ekstraordinær situasjon.

2

Men jeg stiller spørsmål rundt mye av det flåseri som fremkommer her på VGD når det gjelder andre politikere fra andre partier i reisesammenheng, og også alle andre sammenhenger.

Vi får sende en liten tanke i retning av den illsinte og svært oppbragte tråden en av våre VGD-FrP-ere starta om noen SV-politikerens reisevirksomhet - på BUSINESSKLASSE! - til miljømøter i New York.

Og samtidig skjenke den stakkars Karin Woldseth (FrP) noen støttende tanker i hennes umenneskelige oppofringer for Det Norske Folk.

Hvilken klasse reiser Sandberg på??

Det er der skoen trykker!!!!

1

Syndes synd på Sandberg. En så lang pendlestrekning gir ikke mye hvile.

Kanskje ukependling hadde vært en ide ? Se løsninger Sandberg.

1
Rhabagatz Det er jo bare dumt det han driver med. Han reiser grytidlig og kommer sent, det eneste han gjør hjemme er å sove der. Han burde velge mellom å ta med seg familien til Oslo elle bl...

Han burde velge mellom å ta med seg familien til Oslo elle bli i Senja. Når han velger pendling, s er det fordi han velger jobb foran familje.

De som måtte huske meg her inne er vel kjent med at FrPs politikk er meg fjern. Så det er ikke der skoen trykker.

Jeg undres over enkelte som har kommentarer her inne? Kan det være at de ikke har lest artikkelen gjengitt i linken?

Når det gjelder den siste setningen din er jeg mer usikker. Jeg vil tro det er et krav fra forhandlingsdelegasjonen at han stiller, siden han er nestleder? Det er vel derfor partiet også betaler dette?

1
Kvalitetsstempel [sitat…] De som måtte huske meg her inne er vel kjent med at FrPs politikk er meg fjern. Så det er ikke der skoen trykker. Jeg undres over enkelte som har kommentarer her inne? Kan...

Jeg tenker ikke på hva dette koster. Jeg tenker å at slik det er nå sliter han seg til ingen nytte. Han er ikke til hjelp hjemme når han pendler og han gjør ikke bedre jobb heller.

Han kan velge mellom å sykemelde seg, skaffe hjelp eller ta med seg familien - det er tre gode løsninger. Det han driver med nå er ikke en god løsning for noen.

1

Er det ingen som er negative til at sjefen for miljødirektoratet pendler med fly når tog er et et alternativ?

Oslo Trondheim.

2
Rhabagatz Jeg tenker ikke på hva dette koster. Jeg tenker å at slik det er nå sliter han seg til ingen nytte. Han er ikke til hjelp hjemme når han pendler og han gjør ikke bedre jobb heller....

Jeg tenker ikke på hva dette koster. Jeg tenker å at slik det er nå sliter han seg til ingen nytte. Han er ikke til hjelp hjemme når han pendler og han gjør ikke bedre jobb heller.

Politikere ønsker at folk flest ikkje skal fly pga miljøhensyn.

Sjølv flyr de om ikkje daglig så kvar helg. Dobbeltmoral.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
57 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
2 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
3 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Anledning gjør tyv

Over 10 % stigning på mat og drikke. Tydelig at bønder har sittet og bekomme seg rikdommer. Nå er det bare å glede seg til følgene. Når 38000 bønder er viktigst.
1
2 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Er Støre edru . . . .

Nå lurer jeg virkelig på hvor ofte Støre fyller opp med spritflasker på benken . . . . . . og om han er edru når han uttaler seg . . . . . .. . Han ser jo ikke edru ut på bildet :) Når han sier: "At d...
Bilde

Bedrifter frykter å gå konkurs etter høye strømpriser: – Det skal vi leve med

– At det går noen bedrifter konkurs i en økonomi som går bra, det skal vi leve med, sier statsministeren.


Bilde www.nettavisen.no
1
4 svar
Laster...