Geirijo [sitat…] Sandberg viser ringeakt for pengebruk og miljø/klima holdninger. Han kunne gjort dette om til ukependling, slik normale folk ville gjort i den anledningen.

Her ser vi resultatet når man ikke vet hva man snakker om, men svarer på autopilot fordi det dreier seg om en politiker med et motsatt syn av en selv.

Sandberg har altså en kone med foten i gips og en sønn på 7 år. Samtidig som han altså ikke hadde vært hjemme på seks uker.

Dette er altså en ekstraordinær situasjon.

2

Er det ingen som er negative til at sjefen for miljødirektoratet pendler med fly når tog er et et alternativ?

Oslo Trondheim.

2
Rhabagatz Jeg tenker ikke på hva dette koster. Jeg tenker å at slik det er nå sliter han seg til ingen nytte. Han er ikke til hjelp hjemme når han pendler og han gjør ikke bedre jobb heller....

Han kan velge mellom å sykemelde seg, skaffe hjelp eller ta med seg familien - det er tre gode løsninger. Det han driver med nå er ikke en god løsning for noen.

Man sykmelder seg ikke når partiet er i regjeringsforhandlinger for første gang.

Hvor mye hjelp familien får vet vi ikke, jeg har tross alt tiltro til at han ikke bare reiser fra en hjelpeløs kone og sønn på 7 år.

Hvor lurt det er å rive sønnen vekk fra hjem, venner og skole er jeg også veldig skeptisk til.

Hvis jeg skal ramse opp alt det vonde jeg har å si om Per Sandberg så vil vi sitte her til langt ut i neste uke. At han i samråd med familien har kommet til at dette er det beste kompromisset for dem vil ikke være på den lista. Det å si "Dette er den beste løsningen for dere og dermed basta!" bør vi overlate til venstresiden (og Per Sandbergs eget parti).

2

Til dere som er så opptatt av at han bare får tid til å sove, og at kjerringa sitter dere hele dagen alene uansett, kan det tenkes at det faktisk er ganske lurt å være en funksjonsfrisk, noe vil sikkert debattere dette, person til stede om natten? Kanskje litt trygghet det når man sitter der med begge beina i gips? Sånn da tror jeg det meste rundt dette skulle være oppklart, hvorfor han ikke bare reiser hjem i helga..

2
Slettet-HH-JHG Dette er da utelukkende et problem for Per Sandberg, som får lite tid til annet enn å jobbe og reise. Jeg greier ikke helt å se hvem andre som blir skadelidende.

Jeg greier ikke helt å se hvem andre som blir skadelidende.

Skattebetalerne er vel de som får svi mest for denne praksisen.

Det sagt; at Sandberg gjør dette i denne situasjonen, det er fullstendig uproblematisk, og ingenting å kritisere.

Hadde en SVer, APer eller Høyrerepresentant gjort det samme, da hadde jeg derimot forventet utallige tråder om sugerør i statskassa etc. Og at Sandberg går ut med en årsak, det er en ting. Alle ville ikke nødvendigvis oppgitte private årsaker, rett og slett fordi ikke alle ønsker å dele sitt private. Og det er noe å tenke på før man kritiserer uhemmet.

2
Rhabagatz Vel, jeg registerer at du tillegger meg motiver. Det er ikke redelig debatt og faktisk skuffende av deg. Som skrevet: "Dette handler ikke om man liker Sandberg eller ikke, dette ha...

Som skrevet: "Dette handler ikke om man liker Sandberg eller ikke, dette handler om at det er en dårlig løsning".

Men, dersom du mener at det er en god løsning å dagpendler Oslo-Senja, så er det din rett. Men man behøver ikke å ha en skjult agenda for å påpeke det åpenbare....

Jeg synes vi skal la familien Sandberg avgjøre hva som er best for familien Sandberg.

Hva du og andre måtte mene om dette er helt uten interesse.

2

Men jeg stiller spørsmål rundt mye av det flåseri som fremkommer her på VGD når det gjelder andre politikere fra andre partier i reisesammenheng, og også alle andre sammenhenger. Burde vi synse litt mindre kanskje? Og skrive når vi vet litt mere?

Du skal ha for forsøket...

Konklusjonen er vel at et stort antall synes det er greitt å bruke ting mot politiske motstandere som de ikke synes er greitt at brukes mot deres egne.

2
Jeg-mener Har du lest den? Forklar meg da gjerne hvordan en arvet tomt utløser lønnsøkning?

Det mest fornuftige burde vel kanskje vært at du forklarer hvordan man oppnår en gjennomregulert Stortingslønn på 750.900,- (2011) til å plutselig bli 3,2 millioner kroner. Men det vet jeg at du ikke engang kommer til å forsøke på.

Derfor får jeg heller forklare deg:

Hallgeir Langeland arvet en tomt da han ble født. I 2011 valgte han å gjøre et makebytte med en utbygger. Han mottok en leilighet i bytte mot tomten han arvet av sin mormor. Da tilsier skattereglene at det regnes som inntekt, og ikke som vanlig arv.

At du går på autopilot og tror at en menig Stortingsrepresentant betales med 3,2 millioner i året er på grensen til skremmende.

Men jeg burde muligens ikke bli overrasket lenger..

2
Jeg-mener [sitat…] Da synes jeg du skal sitere meg hvor det er skrevet/påstått av meg! Så kan jeg kanskje forklare deg hvor du snublet! Mulig det var her; "Men med en årslønn som stortingspo...

Men med en årslønn som stortingspolitiker på 3,2 millioner i 2011

Du skal ha for det tapre forsøket på å forsøke å komme deg ut av hjørnet du har malt deg inn i, men dessverre er det rundt 15 innlegg for sent.

Alle ser at du var overbevist om at han har mottatt 3,2 millioner for sin jobb på Stortinget.

Av og til kan det være like greitt å innrømme det og legge seg flat. I stedet for å la deg selv langpines. For jeg skjønner det sitter langt inne å innrømme dette for deg.

2
Jeg-mener Som jeg skrev FØR beveren demus tok av, det var en digresjon og jeg hadde latt det bli med det. Så er jeg tillagt meninger og påstander jeg ikke har kommet med, og blitt avkrevd be...

Hva hadde du gjort?

Det mest fornuftige du kunne gjort, var å la være å komme med feilaktige/løgnaktige påstander i utgangspunktet.

Du har fremdeles ikke akseptert at jeg hadde rett fra begynnelsen og du selv tok feil. Er det noen "bever" her, så er det utelukkende deg selv.

2
Brezjnev I og med at Stortinget har ferie så regner jeg med at det er FrP som tar regningen, og i tillegg så må Sandberg betale skatt av dette. Det ville ikke vært noe i veien for at partie...

Og det får mannen kjeft for? Selv etter så mange år er det noen ganger jeg rett og slett ikke skjønner meg på VGD.

Jeg har aldri forstått meg på VGDs "små kommentatorer"

Så til tilfellet Per Sandberg, siden det var jeg som startet tråden. Politikken Per Sandberg står for har jeg ingenting til overs for.

Derimot har jeg stor sans for mennesket og familiefaren Per Sandberg.

For meg er det underlig at VGDs ivrigste "skribenter" ofte ikke klarer å skille mellom politikk og menneske. For meg er det to ulike verdier.

2

Må da være mulig å ta inn på hotell en stund, slik som vanlige folk gjør når de er på forretningsreise.

1

Det er isolert sett ikke noe galt i at Per Sandberg setter familien så høyt at han pendler Oslo-Senja hver dag. Snarere tvert i mot. Sannsynligvis har han en spesielt god grunn til det.

Og som finansminister Kleppe i sin tid sa: Flyet går jo uansett.

Men ja, man kan bare forestille seg at dette hadde medført en viss større aktivitet dersom det f.eks var en fremtredende politiker fra f.eks AP.

1
Laster...