Politikk - Norsk

Sanyasi

Siktede har det forferdelig tungt etter drap

Til og med drapsmennene våre er blitt bløthjertede, ser jeg.

Kan de ikke bare fortsette å være like selvsikre i sin dumskap, og like aggressive etter drapet?

Er det data-generasjonen som har begynt å drepe - som får sjokk når de skjønner at det ikke finnes noen angre- eller restartknapp på virkeligheten?

Min vennlige oppfordring til de som går rundt hjernedøde; Stopp opp og tenk frivillig. Ikke vent til du får politiets lampe opp i trynet med spørsmål om hva i helvete det er du har gjort.

Advarselen gjelder en stor del av befolkningen; stort sett unge menn - som går rundt med pikken i panna, klar til å gjengjelde ethvert lille kritisk blikk på deres "maskulinitet" med all kraft de har.

Dessverre tror de i dag at de er alfahanner, fordi hele befolkningen er livredd for vold, og ingen tør å brekke armen deres første gangen de løfter en truende finger.

Dette er åpenbart et politisk problem, ettersom vi bevisst har blitt lallet til passivitet og frykt for alminnelig oppdragende juling. Disse jyplingene burde lært seg å være redd for konsekvensene av sin atferd lenge før det går så langt som dette. De lever i en nær sagt konsekvensfri tilværelse helt til de krysser linjen der konsekvensene er altoppslukende.

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Er det data-generasjonen som har begynt å drepe - som får sjokk når de skjønner at det ikke finnes noen angre- eller restartknapp på virkeligheten?

Jeg lurer på det samme.

1

Ikke skyld på spill, film og data. Hvor mamge har prøvd og kopiere terminator ? Folk vet forskjellen men forholder seg til virkelighet. De som blir truet på livet vil gjøre det de mener er nødvendig i full visshet om at det ikke er noen reset knapp.

1

Er det data-generasjonen som har begynt å drepe - som får sjokk når de skjønner at det ikke finnes noen angre- eller restartknapp på virkeligheten?

Nei, det er det ikke.

Idioter har vi hatt siden tidenes morgen, og det blir rett feil, å forsøke å finne opp unnskydninger for slike småjævlige lokale despoter.

Nå vet vi jo ikke hvem dette er, men jeg mistenker at om vi hadde vist dette, så hadde det tegnet seg et helt annet bilde;

- rusmisbruk

- gjenntatte voldshandlinger

- trusler mot enkelt personer

- rabiat oppførsel som felles ord

...og det ville ikke overrasket meg en døyt om det også skulle vise seg at denne mannen hadde vært flere ganger innom Politet, uten å bli tatt skikkelig hardt i...

Ungdom, som går rundt på by/bygda å truer, sloss og lager kvalme burde sendes til lukket institusjon omgående, der denne galskapen ble sakte drevet ut, for i håp om at det muligens innerst inne fantes litt fornuft.

P.S.

...så plutselig når denne jævelen går for langt og faktisk dreper noen, ja da er plutselig han offeret i situasjonen, nei, sperr inne, kast nøkkelen.

1

Lignende innlegg

Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
3
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
9 svar
Aktuelt silas Siste svar

Vil stenge strømmen via smartmåleren

"Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet." Må si vi har ordnet oss bra i dette lan...
Bilde

Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren

Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet.


Bilde www.nrk.no
1
10 svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Brokollaps

Når beregningene blir for svake. Når broberegningene ikke er sjekket skikkelig. Men der er brukt sjablonger/maler i beregningen. Og hvor seriøst er det egentlig å bygge store konstruksjoner i tre? Jeg...
1
3 svar
Laster...