Politikk - Norsk

kaffesmakergodt

Nei til miniskjørt, Ja til Uniform i staten

http://www.driva.no/nyheter/nesset/article8325151.ece

"Kommuneansatte som kommer på jobb i miniskjørt, korte shorts, bare mager og djupe utringninger kan heretter risikere å bli tilsnakket i Nesset."

Det er meget bra at man nå begynner å utvikle seg i en retning der offentlige tjenestemenn får rutiner og regler for klesvalg i tjenesten.

Jeg synes personlig at vi burde innføre dressplikt for alle saksbehandlere i staten, og at det burde innføres uniformer (ut i fra rolle) for alle tjenestemenn i staten. Det vil gjøre det enklere for kunder gjennom uniform å kunne se hvem de skal henvende seg til når de feks kommer på NAV eller andre offentlige institusjoner .

Hva synes du om uniform og/eller dressplikt for offentlige tjenestemenn

1
16 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Dress er kanskje å gå vel langt, men jeg er helt enig i det skal være en minimumskode for offentlige tjenestemenn på jobb. Normalt pent kledd vil jeg si er passende.

1

Hva synes du om uniform og/eller dressplikt for offentlige tjenestemenn

Stort sett noe for kollektivister.

2

Hva synes du om uniform og/eller dressplikt for offentlige tjenestemenn

Bare det ikke omfatter IKT, så.

Mvh Ett hakk over lasaron

2

Jeg synes personlig at vi burde innføre dressplikt for alle saksbehandlere i staten, og at det burde innføres uniformer (ut i fra rolle) for alle tjenestemenn i staten.

Synes egentlig du passer best i det gamle DDR..Det gamle Sovjet, eller kanskje i Nord Korea. Ut ifra meningene dine..så herregud jeg håper det ikke er mange av deg.

Det er sånner som deg, og dine meninger - som har skapt både taliban og al quaida..bare med en annen religion! Fri og bevare meg for mange som deg her i landet!

1

Ser problemene, selv har jeg en tendens til å få store konsentrasjons vansker når jeg får øye på miniskjørt og dype utringninger !!

1

Det er meget bra at man nå begynner å utvikle seg i en retning der offentlige tjenestemenn får rutiner og regler for klesvalg i tjenesten.

Unsett hva det innebærer i praksis?

På Cuba har de også kleskoder.

Når man ankommer flyplassen i Havana så møter man kvinnelige,for en stor del,tollere/politi i sorte iøynefallende nettingstrømper og høye hæler.

Er uniform fortsatt ok?

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Publisert

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
0 svar
Laster...