Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hva mener Frp,og gjerne panelets innvandringsmotstandere, at Danmark kan gjøre enda bedre?

jeg synes at danske-politikere sjøl skal avgjøre det

1

Jeg synes dette er ett bra steg å ta, og vi burde ha en enda strengere innvandringspolitikk enn den danske også. Men dette er jo det første steget.

får håpet vi får kasta ut søpla av landet våres nå.

3
Dragonern3 Jeg synes dette er ett bra steg å ta, og vi burde ha en enda strengere innvandringspolitikk enn den danske også. Men dette er jo det første steget. får håpet vi får kasta ut søpla...

får håpet vi får kasta ut søpla av landet våres nå.

Det klarte de tydeligvis ikke i Danmark. Har du sett linken? Her er jo et godt bevis på hva fremmede kulturer fører til.

Skjønner godt dere innvandringsmotstandere blir frustrert. Det skal jeg tilstå.

1
ben_nevis [sitat…] Det klarte de tydeligvis ikke i Danmark. Har du sett linken? Her er jo et godt bevis på hva fremmede kulturer fører til. Skjønner godt dere innvandringsmotstandere blir fr...

Jepp, når innvandring har flere negative sider enn positive og at dette går ut over norsk økonomi, kultur, skole.. Osv.. da er det jo på tide at man stopper innvandring og kaster ut alle som ikke bidrar.

http://vimeo.com/36087839 Se på denne videoen så kanskje du lærer at innvandring ikke er bra ;) Selv om denne videoen er mest knyttet til muslimer, så er jo også muslimer det største problemet i Norge også.

3
Dragonern3 Jepp, når innvandring har flere negative sider enn positive og at dette går ut over norsk økonomi, kultur, skole.. Osv.. da er det jo på tide at man stopper innvandring og kaster u...

Selv om denne videoen er mest knyttet til muslimer, så er jo også muslimer det største problemet i Norge også.

Ja selvsagt. Men i nyheten fra danmark så var de for feige til å opplyse om religionstilhørighet. Er det ikke typisk? Man er redd for at sannheten kommer frem.

Men når gjerningspersonen kommer fra et land der religionen ble innført ved hjelp av sverd så er det ikke rart at volden står i fokus?

1
ben_nevis Selvsagt. Men i relasjon til at den nye regjeringen i vårt eget land nå uttaler at de vil følge dansk innvandringspolitikk,så må vel også vi kunne uttale oss om danskenes politikk...

Selvsagt. Men i relasjon til at den nye regjeringen i vårt eget land nå uttaler at de vil følge dansk innvandringspolitikk,så må vel også vi kunne uttale oss om danskenes politikk i praksis?

Tror ikke at danske politikere bryr seg seg så mye om hva norske politikere snakker om.

1
ben_nevis [sitat…] Ja selvsagt. Men i nyheten fra danmark så var de for feige til å opplyse om religionstilhørighet. Er det ikke typisk? Man er redd for at sannheten kommer frem. Men når gje...

Så du skal altså forsvare voldtekt, mord, vold, kniv-bruk av muslimer bare for at kristne angrep de med sverd for umm 1000år tilbake eller noe? Husker ikke historien her.. men fortsatt..

Du kan ikke forsvare muslimer som driver med vold eller voldtekt, dette er bare et bevis på dårlig integreringspolitikk .

2
ben_nevis Dansk innvandringspolitikk,som den nye regjeringen sier de vil kopiere.

Trådstarten har ingenting med dansk innvandringspolitikk å gjøre, denne tråden er rent lavmål, hvis du vil bli ansett som en seriøs debattant bør du holde deg for god for slikt.

Norge vil nå kopiere Danmarks innvandringspolitikk når det kommer til asyl og familiegjenforening. Danmarks innstramning av innvandringspolitikken har medført at Danmark nå mottar mindre enn 2000 muslimske innvandrere per år.

3

Er det noen slags desperasjon som ligger til grunn, som årsak for å konstruere slike teite halmstrå av et "argument"?

Og såvidt jeg vet, står det ikke noe sted at den 24 år gamle gjerningspersonen ikke er muslim eller med unorsk opprinnelse.

1
ben_nevis Jeg prater ikke om religionstilhørighet. Det var det andre som gjorde.Jeg prater om utlendinger. Den tragiske hendelsen i Aalborg ble utført av en utlending.

Jeg prater ikke om religionstilhørighet. Jeg prater om utlendinger. Den tragiske hendelsen i Aalborg ble utført av en utlending.

Så hvis jeg leste linken riktig, en nordmann drepte en nordmann i Danmark og pga dette så mener du Danmark har ett innvandrerproblem?

2

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...