Politikk - Norsk

Slettet-3SQX9W

D-Dag for venstresiden .

Spenningen stiger nå, sosialistene skjelver i buksene, dem vet at deres dager er talte.8 år med vanstyre var nok, velgerne har talt, nå blir det Frp politikk som gjelder.

25 september vil stå i historien da Norge fikk en ny og rett kurs, dagen idag bør bli flagget.

Vi vil fra nå og fremover se ett Norge med fremgang, vi vil se at folket får tilbake troen på at det lønner seg å jobbe, vi vil se mer rettferdighet, vi vil se mer demokrati., vi vil se ett Norge som blomstrer.

2
27 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hvilken spenning? Valget er over.

Hvorfor skal sosialister skjelve i buksene? Mener du at det vil bli brudd på menneskerettighetene med ny regjering, fjerning av ytringsfrihet, demokrati og at de som ikke har samme syn som FRP vil bli drept siden du skriver slik du skriver?

2
kaffesmakergodt Hvilken spenning? Valget er over. Hvorfor skal sosialister skjelve i buksene? Mener du at det vil bli brudd på menneskerettighetene med ny regjering, fjerning av ytringsfrihet, dem...
Slettet-3SQX9W

Hvorfor skal sosialister skjelve i buksene? Mener du at det vil bli brudd på menneskerettighetene med nye regjering og at de vil bli drept siden du skriver slik du skriver?

Jeg mener at nå er det slutt med at sosialister har sugerør i statskassa.

1

Dette kan helle flere veier, litt tidlig og både sprette champis eller knyte opp tauet.

Personlig har jeg ingen motforestillinger for en regjering uten KrF da de mest sannsynlig hadde blitt klassens "urokråke"

1

Den som lever får se hvor stor kursendringen vil bli. Det snakkes om at byråkratiet skal slankes at det skal gis skattelette (det en %-vis skattelette i kroner og øre vil være ganske forskjellig for folk avhengig av inntekt. Det vil jo være trist for de som allerede er null-skatteytere som da får null i skattelette).

Hvilket framskritt det vil være med privatisering innen helsevesenet gjenstår å se. Det nye regimet vil selvsagt øke budsjettet for ellers må det tas mer fra det budsjettet som går til offentlige sykehus. Til og med endel av spesialistene må hentes fra de offentlige sykehus for å dekke opp.

Hvorfor det skulle være en fordel å øke de forskjellene mellom folk i Norge er meg en gåte. En få ikke i pose og sekk. Privatisering vil med nødvendighet øke inntektene til de som eier og/eller har rikdom og makt fra før foruten de gründere som måtte slå til. En kan ikke gjennomføre storstilt privatisering uten en samtidig utjevningspolitikk og en utjevningspolitikk får en ikke til uten skatteinngang.

Ved privatisering trenger hver enkelt av oss større inntekter for en kan jo ikke forvente at det offentlige skal subsidiere alle forhold. Vi må forvente å betale egenandeler i større grad.

Men som nevnt, den som lever får se. Vi vil få se om flagget blir hengende på hel eller halv stang.

1

Vi driver ikke med slike personkarakteristikker her inne. Bare et hint uten at jeg har rørt klageknappen i denne omgang.

1

Med slike innlegg blir du sannsynligvis ikke gammel på forumet, så et tips er å redigere dette innlegget ganske så kjapt.

1

Jeg trodde det å være nazist for norulven var et hederstegn.Men har jeg tatt feil så sier vel norulven at han ikke er nazist.

Men angående hvor lenge en kan greie seg på forumet som du kaller det så ser jeg at Sponvika har greid seg 21240 . Det tips til andre gir han.

1

25 september vil stå i historien da Norge fikk en ny og rett kurs, dagen idag bør bli flagget.

Enig. På halv stang.

Litt tidlig å konkludere med "rett vei" allerede nå? Du vet jo ikke en gang hvem som kommer i regjering, hva slags politikk det blir og hva som vil komme ut av det tilslutt.

1

Vi vil fra nå og fremover se ett Norge med fremgang

Ikke no' forskjell fra forrige regjering her altså... SKUFFA!!!

1
Slettet-3SQX9W

Da var første spikeren i kista til sosialistenes siste håp om borgelig kaos.

Hareide går for en flertallsregjering.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...