Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

at en som er voldtatt kan bruke lang tid på å anmelde forstått jeg himla godt... voldtekt er jævelskap.

Men , for å si det slik timing var utrolig perfekt , noe selv nrk spurte advokaten om.

– Hun har svart på en massehenvendelse. Det sendes ut mange av disse i partilederens navn gjennom valgkampen, og hun har svart på en slik henvendelse, som det står at man ikke skal svare på. Det er altså ikke Siv Jensens mail hun har henvendt seg til. Det har jeg forklart vedkommende, og det hadde hun forståelse for, sier Olsen.

Hvorfor brukes da slikt i media i det hele tatt når hun har forståelse for det ?

1

hvor media igjen kan grave opp gamle saker.

Er ikke saken fra august i år? Tenk om velgerne hadde visst dette før valget! (ja, nå er jeg bare ironisk) Det store spørsmålet er hva Siv Jensen visste om saken. Hun har jo for vane å lyve om hva hun vet i slike saker.

1

nei men no forstod du sikkert hva han mente....

Syns faktisk at vi kansje bør vente til folk blir dømt. Det gjorde jeg selv i vågasaken.

1

Hvis timingen hadde vært perfekt med tanke på å sverte Frp, hadde det vel vært bedre å dra frem dette like før valgdagen, eller?

1
EinarSalbu [sitat…] Er ikke saken fra august i år? Tenk om velgerne hadde visst dette før valget! (ja, nå er jeg bare ironisk) Det store spørsmålet er hva Siv Jensen visste om saken. Hun har...

Det store spørsmålet er hva Siv Jensen visste om saken. Hun har jo for vane å lyve om hva hun vet i slike saker.

Det er vanskelig å lyve når man ikke har uttalt seg.

Og det er jo lite Frp kan gjøre, som jeg forstår så har de bedt kvinnen om å anmelde saken og nå er det gjort og politiet får etterforske saken.

1

Voldtekt er tragisk, men det stopper nok ikke venstrevridde her inne fra å utnytte denne saken til å slenge dritt om politiske motstandere.

1

Så langt ser det ikke ut til at frp har gjort noe galt, så langt. Men det kan vel ikke stoppe hylekoret fra Vågå-saken?

1

vent i denne du så kan du dømme, OM du klarer å vente så lenge.

Du har egentlig bare to alternativer i denne saken

A: To mannlige FrP-topper har voldtatt en kvinnelig FrP-tillitsvalgt

B: En ustabil kvinnelig FrPer har levert inn falsk anmeldelse for voldtekt mot to uskyldige hedersmenn i partiet.

Begge deler er like skandaløst.

2
GoingKronos [sitat…] Det er vanskelig å lyve når man ikke har uttalt seg. Og det er jo lite Frp kan gjøre, som jeg forstår så har de bedt kvinnen om å anmelde saken og nå er det gjort og polit...

Og det er jo lite Frp kan gjøre, som jeg forstår så har de bedt kvinnen om å anmelde saken og nå er det gjort og politiet får etterforske saken.

Helt korrekt.

Men det er interessant at man straks ser folk gå i en offerrolle(her snakker jeg VGD), og maser om timing etc, fremfor å ha medlidenhet med det som kanskje er et offer. Ganske usmakelig egentlig.

Og det var vel omtrent så mye som jeg gidder å kommentere denne saken, i og med at dette er en sak mellom tre personer, og politisk veldig uinteressant.

2
StevenPatrick [sitat…] Helt korrekt. Men det er interessant at man straks ser folk gå i en offerrolle(her snakker jeg VGD), og maser om timing etc, fremfor å ha medlidenhet med det som kanskje e...

Men det er interessant at man straks ser folk gå i en offerrolle(her snakker jeg VGD), og maser om timing etc, fremfor å ha medlidenhet med det som kanskje er et offer.Ganske usmakelig egentlig.

de første som sa timing var nrk og en kan være passe dum , men hvor mange tenker ikke den tanken ?

En voldtekt er uansett jævelskap

1

vent i denne du så kan du dømme, OM du klarer å vente så lenge.

Det er vel ganske så sikkert at disse to FrPerne ikke blir kjent skyldige, uansett hvor skyldige de er. Ingen vitner, og ord mot ord. Sånn er det bare og veldig trist for kvinnen om hun snakker sant, som jeg er ganske sikker på hun gjør.

1
EinarSalbu Vel, Olsen påstår Jensen ikke visste om saken. Så for vi se om det er Olsen som lyver da.

Olsen juger i alle fall. Siv har visst om dette siden valgnatta.

Dama kontakta Siv på valgnatta uten at Siv som vanlig har gjort nevneverdig med saken. Ingen kontakt etterpå åpenbart.

Dama har nok bomma på epostadressen til Siv, men Aina Stenersen fikk en epost den 29. august uten at hun ser ut til å ha gjort noe særlig heller. Ingen kontakt.

Men Per Arne Olsen ser ut til å ha gjort det meste riktig her, om vi ser bort fra den "lille" løgnen da.

1

Hvorfor i all verden sendte kvinnen en mail til (eller hun trodde hun gjorde det) Siv Jensen akkurat på valgnatta???? Det er vel ikke akkurat på det tidspunktet en politiker sitter rolig og ser igjennom mailen sin..

1
pfrog567 Hvorfor i all verden sendte kvinnen en mail til (eller hun trodde hun gjorde det) Siv Jensen akkurat på valgnatta???? Det er vel ikke akkurat på det tidspunktet en politiker sitter...

Hvorfor i all verden sendte kvinnen en mail til (eller hun trodde hun gjorde det) Siv Jensen akkurat på valgnatta????

Hun gjorde ikke det. Hun sendte en mail den 28. august.

Men hun kontakta Siv på valgnatta, og da er det vel naturlig å gå ut fra at det skjedde på valgvaka. (Men her kan jeg selvsagt ta feil)

1

Føles nesten som om det er en drittpakke til FRP i sonderingene hvor media igjen kan grave opp gamle saker.

det må vel snarere være det motsatte siden dette ikke ble kjent før etter valget

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...