Politikk - Norsk

gonzzzo

Evnukk-styre ?

Jeg har ikke regnet på det, men kan ikke skjønne annet enn at politikere som yrkesgruppe er groteskt overrepresentert når det gjelder sedelighetsforbrytelser, antagelig er en politiker minst ti ganger mer tilbøyelig til å voldta enn en vanlig mann.

Og disse skal styre oss ? De har null kontroll over kjønnsdriftene, hadde det ikke vært tryggere for alle, spesielt kvinnelige partifeller, om vi overlot styringen av landet til evnukker ? Alle mannlige norske politikere burde fått valget mellom å trekke seg fra politikken eller legge seg under saksa.

1
17 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg har ikke regnet på det,

prøv å regne en gang til du...

Finner du overhodet 1 dokumentasjon på dette..

Antall voldtekter delt på yrker , antall osv osv.. ?

1

Og disse skal styre oss ? De har null kontroll over kjønnsdriftene, hadde det ikke vært tryggere for alle, spesielt kvinnelige partifeller, om vi overlot styringen av landet til evnukker ?

Ja, også burde vi gjøre det samme med prestene. Og rockestjernene, og bedriftssjefene, og...

Disse burde jo ikke få lov å reprodusere. Vi vil selvfølgelig heller at bare "arbeiderklassen" skal reprodusere. Et sorteringssamfunn med andre ord. Bra dette bare kommer fra en enslig venstreraddis og ikke fra noe seriøst parti.

1

men kan ikke skjønne annet enn at politikere som yrkesgruppe er groteskt overrepresentert når det gjelder sedelighetsforbrytelser,

Kanskje fordi politikere som gjør slikt navngis (eller kan identifiseres av folket gjennom jungeltelegrafen), mens vanlige folk som gjør slikt blir anonymisert ?

1

Forresten, evnukk-styre....

Du vil innføre en gammel ottomansk skikk? Er det (snik-)islamisering du her egentlig taler for?

Hahaha, det var bare så fristende:)

1

antagelig er en politiker minst ti ganger mer tilbøyelig til å voldta enn en vanlig mann.

hva får deg til å tro det? og hvor får du det ifra? husk at det er mange voldtekter som blir anmeldt som ikke kommer frem i media, som vi aldri hører om. når det blir begått voldtekt eller annet tvilsom oppførsel i politisk sammenheng så kommer det alltid i media.

1
Garindan Forresten, evnukk-styre.... Du vil innføre en gammel ottomansk skikk? Er det (snik-)islamisering du her egentlig taler for? Hahaha, det var bare så fristende:)

Du vil innføre en gammel ottomansk skikk? Er det (snik-)islamisering du her egentlig taler for?

Det har ingenting med snikislamisering å gjøre. Jeg er bare nysgjerrig på hvordan stemmen til våre politikere blir etter en omgang med saksa. Vil det feks høres troverdig ut når Christian Tybring-Gjedde med sin nye og langt fra kraftfulle røst akriker ut sin vrede mot de multikulturelle ?

1

Jeg har ikke regnet på det, men kan ikke skjønne annet enn at politikere som yrkesgruppe er groteskt overrepresentert når det gjelder sedelighetsforbrytelser, antagelig er en politiker minst ti ganger mer tilbøyelig til å voldta enn en vanlig mann

???

Med en 3-4 anmeldelser hvor vi blir gjort kjent med at politikkere er representert, er kanskje bare 3-4 promille av alle anmeldelsene. Tror i verste fall at det er flere "voldtekter" i miljøer hvor det ikke kommer frem i mediene.

Ett er sikkert, "Svin" skal oppdages og fordrives. Alle har rett til å ferdes uten frykt for overgrep av ett eller annet slag.

1
aegi2 [sitat…] prøv å regne en gang til du... Finner du overhodet 1 dokumentasjon på dette.. Antall voldtekter delt på yrker , antall osv osv.. ?

Finner du overhodet 1 dokumentasjon på dette..

Antall voldtekter delt på yrker , antall osv osv.. ?

Jeg vet bare at politikere er en svært liten yrkesgruppe og at antallet sex-skandaler blant dem er svært høyt, slik har jeg regnet meg fram til konklusjonen. Jeg sier ikke at FrPerne er verst, de er like ille alle sammen og bør selvsagt skjæres under samme kniven.

1
rollep Nja, eventuelt drag på damer begrenser seg vel i stort til den indre menigheten. Episodene har jo i stort sett skjedd i samband med en eller annen partigreia. Jeg har ennå til gode...

Til gonozzo.

Du vet at politikere er en svært liten yrkesgruppe sier du. Da må du telle en gang til.

Du har tusenvis bare i kommunestyrer, fylkesting og storting. Så kommer alle utvalg i kommunene, partistyrer lokalt, for ikke å forglemme alle bakspillere som ikke har formelle verv.

Så du må nok revurdere anslaget ditt.

1
gonzzzo [sitat…] Jeg vet bare at politikere er en svært liten yrkesgruppe og at antallet sex-skandaler blant dem er svært høyt, slik har jeg regnet meg fram til konklusjonen. Jeg sier ikke...

Her gjør du flere meget lite troverdige ansalag.

"politikere er en svært liten yrkesgruppe" - vi har 428 kommuner med sine representanter og varamedlemmer, vi har stortingsrepresentanter (og vara) med dertilhørende ansatte i de ulike stortingsgruppene, vi har sentraladministrasjon, eldregrupper, kvinnenettverk, sekretærer, frivillige og i tillegg en mengde ungdomsorganisasjoner (siste anmeldelse var mot to fra FpU). Medlemstallene for partiene er rundt 180 000 her i landet (ca tallene fordelt på partiene viser Ap med 55 000, H med 37 000, FRP med 19 000, KRF med 32 000, SP med 19 000, SV med 9500 og V med 9500) og rundt 22 000 i partienes ungdomsorganisasjoner (AUF klart størst med rundt 10 000 medlemmer) "antallet sex-skandaler blant dem er svært høyt". Hva definerer du som svært høyt, 10 saker, 20 saker 100 saker? hvor mange saker mener du egentlig har blitt kjent de siste 5 til 10 årene?

Eneste forskjellen er at dette er en "yrkesgruppe" (svært mange av politikerne, også de som har innblandet i slike saker er slett ikke helttidspolitikere) som media greit lager en større sak ut av og man gjerne spinner flere artikler rundt samme lovbrudd/anmeldelse.

2

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Publisert

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
0 svar
Laster...