Politikk - Norsk

Premonition

Betal din skatt med forståelse

Gjelder tydeligvis ikke denne politikeren.

Ordfører klager på skatt han selv økte

Fylkesordfører Ole Haabeth klager på regning på 8.978 kroner.

Fylkesordfører Ole Haabeth må betale 8.978 kroner i eiendomsskatt for hytta på Hvaler. Nå klager han på at takstmannen har bommet stygt.

Haabeth har opplevd å bli bombardert med egg på rådhustrappa da han var ordfører i Fredrikstad.

Årsaken var eiendomsskatten som ble trappet opp. Folk var i harnisk. 10.000 mennesker gikk i fakkeltog og protesterte under parolen «Nok er nok». Det var i 2005. http://www.na24.no/article3685524.ece

Han bør selvsagt betale skatten og ikke gå i media for å sutre, eller er det ikke like viktig for kommunen å ha råd til tjenester når det går utover deg selv kanskje.

1
9 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

"- I mange tilfeller blir jeg rammet av rollen jeg har. Men jeg synes at når jeg som privatperson får en takst, må jeg ha anledning til å mene noe om taksten, sier Haabeth."

Virker som om han skiller rollene sine godt fra hverandre hvertfall, kanskje han snart grunnlegger et protestparti for å protestere mot sin tidligere politikk, for så å gå ut i media for å kritisere protestpartiet.

1

Han bør selvsagt betale skatten og ikke gå i media for å sutre, eller er det ikke like viktig for kommunen å ha råd til tjenester når det går utover deg selv kanskje.

Så hvis en Frp-politiker som er for strenge straffer for voldtekt, blir dømt til en streng straff for voldtekt, så skal han ikke anke dommen hvis han mener dommen er for streng?

1
Nymme [sitat…] Så hvis en Frp-politiker som er for strenge straffer for voldtekt, blir dømt til en streng straff for voldtekt, så skal han ikke anke dommen hvis han mener dommen er for s...

Hvis straffen er det som er vanlig i andre lignende voldtektssaker, og han anker dommen og det han anfører er at voldtekten ikke var sååå ille, for han kom jo ganske kjapt, dessuten har han ganske liten penis så den fysiske traumaen var jo ikke all verden.

Ja da taper han litt ansikt.

2

Gjelder tydeligvis ikke denne politikeren. Ordfører klager på skatt han selv økte

Det er en løgn at Ole Haabeth har økt skatten på Hvaler. Han sitter ikke en gang i kommunestyret på Hvaler. Han har ikke en gang stemmerett på Hvaler. Det er faktisk et blå-blått flertall i kommunestyret med Frp-ordfører og Høyre-varaordfører som har innført eiendomsskatten på Hvaler.

Skal ikke Ole Haabeth som hytteeier på Hvaler kunne klage på en takst fordi han har politiske verv andre steder?

1

Han bør selvsagt betale skatten og ikke gå i media for å sutre, eller er det ikke like viktig for kommunen å ha råd til tjenester når det går utover deg selv kanskje.

Jeg betaler skatten med glede obs! nesten da. Uansett tror jeg at dette er en motsetning til deg selv da du er mer opptatt med hva andre betaler.

Hadde jeg fått takst på eiendom som hadde oversteget normalen så hadde jeg ikke akseptert dette. Det hender at det er feil ang takst. At noen skal kalle dette sutring hvis det er feil overrasker meg.

Klagde selv en gang og kommunen så at jeg hadde rett. Uansett ble feilene rettet opp. Hadde jeg ikke fått medhold så hadde jeg godt til nærmeste avis og lagt fram min sak.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar
Laster...