Politikk - Norsk

ivarson

Var det en bløff?

Venstre og Kristelig Folkeparti:

Da de foran valget stilte opp sammen med Høyre og FRP for å få til en borgelig regjering, var det for å få flere stemmer, eller mente de noe med det?. Dette vil avsløres i kveld. I tilfelle de hele tiden hadde tenkt å gå sammen med Arbeiderpartiet, vil det vise seg nå.

1
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Da de foran valget stilte opp sammen med Høyre og FRP for å få til en borgelig regjering

Det løftet har de oppfylt uansett om de går i regjering selv eller om de støtter en Frp/H-regjering.

1

Hvis Solberg sier at vi vil få en borgerlig regjering i kveld så er vel løftene oppfylt.

Om regjeringen blir en 4-partiregjering eller ikke forandrer ikke noe på det.

1

Da de foran valget stilte opp sammen med Høyre og FRP for å få til en borgelig regjering

og det løftet oppfyller de uansett om de blir med i regjeringa eller Stortinget

1

Skjønner ikke hva som får deg til å skrive dette nå.

Det er jo alt avklart av vi får en borgerlig regjering.

1

Står Venstre og KrF utenfor regjeringen, så vil de jo være tro mot egen gamle idealer om ikke å sitte i en regjering der FrP er med.

1

I tilfelle de hele tiden hadde tenkt å gå sammen med Arbeiderpartiet, vil det vise seg nå.

?????

1

Da er det viktig å legge merke til at de ikke valgte å gå tilbake til Arbeiderpartiet. Den forpliktende avtalen de har fått til, var god tror jeg. De områdene de særlig har fått gjennomslag for, var viktig fordi det er nødvendig å ha partier som arbeider for disse sakene også.

Tror dette blir bra.

1

Ser ut som det mer og mer kommer fram at de var redd for liten oppslutning og derfor foran valget stod fram som en støtte for borgelig regjering. Nå velger de, det jeg har hatt mistanke om heletiden, å skifte side etter valget.

De kommer ikke med klare grunner for hvorfor de velger slik. Det er lett å si "--hele pakken til FRP"---. Om de hadde kommet fram med klare grunner, ville leserne fort ha registrert om det hadde vært så mye å trekke seg for. FRP har ingen mulighet alene til å få igjennom noe som de andre ikke vil.

Men de visste samtidig at den norske befolkning var lei av en handlingslammet regjering. Frykten for hvordan folket ville stemt, om de hadde fortsatt som før, var sansynlig grunnen til at de har gått fram på denne måten.

1

Ser på TV debattene nå. Det jeg undres over om FRP har kommet nye ting som de ikke var kjent for før? Tror ikke det. Men nå tar KRF og Venstre avstand fra dem og argumenterer som om det har dukket opp nye ting nå. Jeg synes det har vært mye mer renhårig og vist det sanne ansikt før valget.

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...