Politikk - Norsk

Rhabagatz

Politikken - Avtalen

Det er tross alt den som gjelder.

Avtalen er så langt jeg kan se en resept på klassisk borgerlig politikk.

Handlingsregelen beholdes, "egen avtale om utlendingsdelen" (?), 10 uker fedreperm, alkoholpolitikken ligger fast, bioteknoligo og sexkjøpslovene "evalueres", "avtaleinstituttet i landbruket beholdes", RLE blir KRLE (religionsundervisning)

Stort sett som ventet.

1
106 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

FrP har allerede måttet svelge bompenger, asylbarna, handlingsregelen og alkoholavgift. Hva blir det neste?

3

Handlingsregelen beholdes, "egen avtale om utlendingsdelen" (?), 10 uker fedreperm, alkoholpolitikken ligger fast, bioteknoligo og sexkjøpslovene "evalueres", "avtaleinstituttet i landbruket beholdes", RLE blir KRLE (religionsundervisning)

Ja, som forventet ganske ullent og mye kompromisser..

.. ellers var det litt artig å se signaturene. Og overraskende at Per Sandberg har den flotteste autografen.

Dagrun Eriksen og Knut Arild ser ut til å ha fryktelig (barnslig) håndskrift.

1

klassisk borgerlig politikk.

Hadde vært gøy f.eks, om norulven kunne kommentert punkt "punkt A: Innvandring" :)

er du der norulven?

1

Virker som om det er en god avtale. Jeg er fornøyd, så langt. Men regjeringsforhandlingene gjenstår, så får vi se.

1

Avtalen er så langt jeg kan se en resept på klassisk borgerlig politikk.

Skikkelig overraskende at de borgerlige vil føre klassisk borgerlig politikk ja...

1

"RLE-faget endrer navn til KRLE". Forbanna kristne verdier, når skal man bli gamle nok til å LIKESTILLE religion her i landet?

1
Rhabagatz Som typisk moderat borgerlig er dette til å leve med. Men jeg ser ikke helt hva det er FrP har fått, som ikke f.eks. H også står for.

Som typisk moderat borgerlig er dette til å leve med.

Selv jeg som er sosialdemokrat syntes det jeg har lest (så langt!) er til å leve med. Flere av punktene er jo nesten som å lese ut av Arbeiderpartits partiprogram.

Meeen... det er mye her som skal løftes og styrkes osv, samtidig som handlingsregelen beholdes. Foreløbig er det jo skrytedokumentet vi ser foran oss, men når statsbudsjettene legges frem så skal gildet finansieres. Da er jeg spent på hvor de vil kutte.

2

Ikke bompengefrie veier, ikke et ord om muslimer og islamisering, amnesti for asylsøkerbarna, og enighet om at det skal legges større vekt på barns rettigheter i asylsøkersaker enn under den rødgrønne regjeringen.

Har virkelig Frp godkjent dette? Hva sier frp-erne på VGD?

1

"egen avtale om utlendingsdelen"

Denne avtalen ligger helt til sist i dokumentet du linker til. Her er et par sitater:

"Alle skal ha samme rettigheter og plikter i Norge, uavhengig av etnisk bakgrunn".

"Varig ordning som sikrer sterkere vektlegging av barns situasjon

Barns tilknytning til Norge gjennom flere års botid i Norge skal klargiøres gjennom en regelendring som gSør atutlendingsmyndighetene i større grad vektlegger hensynet til hva som er bamefaglig forsvarlig. Forutsetningen er at foreldrene som hovedregel har medvirket til å avklare sin identitet og bidratt til å muliggj øre ret:ur, men at retur ikke har vært mulig."

1
Rhabagatz Utlendingsdelen har kun en eneste nyhet slik jeg ser det, 24 års grense på ektefelle.

Og det betyr at min 19 år gamle datter må vente i fem år før hun kan tenke på å bosette seg i Norge med sin amerikanske forlovede. Hun og forloveden skal altså ikke få velge sjøl hvor de vil bo. Hun har fulgt sitt hjerte og opplever altså at hennes valg av livsledsager stenger henne ute av hjemlandet hennes i fem år!

Dette kan hun og forloveden altså takke Erna, Siv, Knut Arild og Trine for, phøy!!!!

Jeg er f... så forbanna!

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
8 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...