Politikk - Norsk

Premonition

Noen forslag til ny regjering

1: Bilpriser på svensk nivå eller litt under.

2: Bensinavgift og Dieselavgift senkes (bensin 2 kr og diesel med 3 kr)

3: Subsidiering av transportbransjen, blandt annet drivstoff til transportselsapet og etterutdanningen til sjåførene.

4: Økt kontroll av utenlandske vogntog.

5: Posten/bring mister retten til å bestemme transportører, siden dette ødelegger bransjen og øker sosial dumping.

6: Måten veibygging er på vil endres, blandt annet vil entrepenørene og arbeiderene få bonus ved hurtig arbeid, og treg bygging vil straffe seg. Jo raskere de bygger veien jo større blir bonusen. Planlegging av vei skal være maks et år og poltiere skal ikke blande seg inn i planlegging og bygging av vei. 4-6 felt vil bli standar på de beste veiene. Det skal også innføres kontrolører som vil følge med på om entrepenørselskapet gjør jobben riktig.

7: Toppfarten økes til 120 km/t

8: Anbud vil være på minst 15-20 år, og anbudsreglene endres slik at pris skal ikke bli førsteprioritert, her skal kvaliteten være førsteprioritert.

9: Økt fengselstraff: 60 år

10: Fengsler skal prioriteres og innen 2025 skal Norge få 40 nye fengsler, 5 av disse er superfengsler med plass til 5000 i hvert fengsel.

11: Dødstraff vil fortsatt ikke være lov.

12: Mer liberal våpenlov. Blandt annet vil huseieren ha lov til å beskytte sin eiendom og ikke bli straffet om inntrengeren blir skutt. Også butikkansatte vil ha lov til å beskytte sitt arbeidsted med våpen.

13: Casino vil være lov, da dette vil gi Norge inntekter. ( vi må ha inntekter selv etter at oljen tar slutt)

1
19 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det skal også innføres kontrolører

Genialt!

Hvorfor har ikke dette blitt gjort før?

Og når byråkratiet nå skal slankes, må det innføres kontrolører som påser at slankingen går i henhold til planen. Deretter må det innføres nye kontrolører som påser at de andre kontrolørene ikke eser ut for mye.

1

åten veibygging er på vil endres, blandt annet vil entrepenørene og arbeiderene få bonus ved hurtig arbeid, og treg bygging vil straffe seg. Jo raskere de bygger veien jo større blir bonusen.

Litt vel enkelt måte å se det på, fint at ting går unna, men om det skal gå på sikkerheten løs, så kan de droppe belønningen.

1
Premonition Vel, det er min politikk og slik jeg ville forandret Norge. Større frihet og valg ville bety et betre land.

Med andre ord, fryktelig lite gjennomtenkt. Mye bør være fritt, andre ting kan rett og slett ikke være fritt, da det er for mange ustabile sjeler der ute.

Den våpenloven du snakker om, kan bli en stygg liten sak, om noen tar noen skritt feil, så kan de risikere å bli skutt. Det har vært noen slike saker i USA, for å nevne det.

1
Maradona_123 Med andre ord, fryktelig lite gjennomtenkt. Mye bør være fritt, andre ting kan rett og slett ikke være fritt, da det er for mange ustabile sjeler der ute. Den våpenloven du snakker...

Den våpenloven du snakker om, kan bli en stygg liten sak, om noen tar noen skritt feil, så kan de risikere å bli skutt. Det har vært noen slike saker i USA, for å nevne det.

Problemet i Norge er at du ikke har lov til å beskytte din eiendom, slår du inntrengeren er det du som får straff, inntrengen går fri.

Det er å tide at vi slutter med snilismesamfunnet og støtter de som blir rammet av kriminelle.

USA harde lover er noe vi trenger i Norge.

1

2: Bensinavgift og Dieselavgift senkes (bensin 2 kr og diesel med 3 kr)

Diesel er i dag 1 kr billigere enn bensin, men forurenser mer. Hvorfor skal den bli 2 kr billigere?

Ellers mye bra.

1
Premonition [sitat…] Problemet i Norge er at du ikke har lov til å beskytte din eiendom, slår du inntrengeren er det du som får straff, inntrengen går fri. Det er å tide at vi slutter med snil...

Det er å tide at vi slutter med snilismesamfunnet og støtter de som blir rammet av kriminelle.

Men det er greit at uskyldige blir skutt ned fordi de havnet på feil plass til feil tid? Ustabile folk med våpen kan fort finne på å skyte, i den troen at det er kriminelle på døren, men det trenger det ikke å være.

Men jeg ser du vil ha Texas til Norge, så du får mene det du vil.

1
BreckRoad2 Bilbransjen? Salget av bensinbiler har stupt etter avgiftsomleggingen. Tjener man mer på å selge dieselbiler enn bensinbiler?

Hovedskakelig transport, anlegg, bønder osv. Eks for anleggsbransjen ville det blitt mindre kostnader i dieselforbruk på en dumper.

Det ville også betydd at avgiftsfri diesel ble billigere, for den er vel ikke helt firtatt for avgifter likevel.

Når det gjelder personbiler så foretrekker jeg bensin, og synest at folk bør velge dette istedet for diesel.

Men jeg kan selvsagt være åpen for at bensinavgiften ble redusert med 4 kr og diesel 3 kr.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Publisert

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
0 svar
Laster...