Politikk - Norsk

Goddard

Den nye grønne regjeringen

Den siste IPCC-rapporten kan oppsummeres på følgende måte i følge New Scientist:

- Oljen må forbli under jorda

Nå er jo den nye grønne regjeringen godt i gang med dette prosjektet etter det jeg forstår, det blir ingen utredning av oljeleting i Lofoten.

TU: Lofoten, Vesterålen og Senja skal vernes mot all oljeaktivitet de neste fire årene

Flott med den nye grønne regjeringen, eller hva?

1
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Flott med den nye grønne regjeringen, eller hva?

Den siste IPCC rapporten er like mye tullat som før. Men FrP viser seg å være med miljøvennlig enn AP/SV/SP. :).

Så nå antar jeg at du skifter side og kutter ut vrøvlet som du har holdt på med :).

1
waldman [sitat…] Den siste IPCC rapporten er like mye tullat som før. Men FrP viser seg å være med miljøvennlig enn AP/SV/SP. :). Så nå antar jeg at du skifter side og kutter ut vrøvlet so...

Så nå antar jeg at du skifter side og kutter ut vrøvlet som du har holdt på med :).

Jeg er naturligvis på den ikke-skitne siden som alltid, og gleder meg, som alle andre, over at den gamle oljebrune regjeringen vil bli erstattet med denne nye grønne regjeringen ;-)

1

Jeg forstår ikke helt hvorfor skagerak, mørekysten, jan mayen og svalbard også ble en del av dette. Er det store fiskeforekomster eller store yngleplasser for fisk her da ?

1
politikk Jeg forstår ikke helt hvorfor skagerak, mørekysten, jan mayen og svalbard også ble en del av dette. Er det store fiskeforekomster eller store yngleplasser for fisk her da ?

Denne nye grønne regjeringen ønsker vel å beskytte så mye som mulig av våre havområder for oljeleting – det er jo flott det. Liten vits å lete etter olje, når vi av klimahensyn ikke kan hente den opp. Det blir jo som å kaste penger ut av vinduet, og det vil vi jo ikke ha noe av, eller hva?

1

Flott med den nye grønne regjeringen, eller hva?

Det er vel fordi Skei Grande skal bestemme alt fra nå av det. I dag har hun fortalt hele Norge ca. 50 ganger via TV skjermen hvor skapet skal stå.

Nå ordner hun med asylanter og olje så det står etter. Nettopp hva britiske politikere advarte mot mht slikt "samarbeide".

Ikke for det, la nå Erna få kjørt seg litt.

1
tinnyme [sitat…] Det er vel fordi Skei Grande skal bestemme alt fra nå av det. I dag har hun fortalt hele Norge ca. 50 ganger via TV skjermen hvor skapet skal stå. Nå ordner hun med asylan...

Det er vel fordi Skei Grande skal bestemme alt fra nå av det. I dag har hun fortalt hele Norge ca. 50 ganger via TV skjermen hvor skapet skal stå.

Venstre vil ikke være med i en ny regjering, og det har sikkert sine årsaker.

Synes du det er fornuftig å lete etter mer olje når IPCC-rapporten i praksis forteller at mesteparten av oljen må forbli under bakken?

Hva er vitsen med å lete etter mer olje som aldri vil bli hentet opp?

1
Goddard Denne nye grønne regjeringen ønsker vel å beskytte så mye som mulig av våre havområder for oljeleting – det er jo flott det. Liten vits å lete etter olje, når vi av klimahensyn ikk...

Visst kan vi lete etter olje og hente den opp. Gjør ikke norge det så forsyner andre verden. Klart vi skal lete etter olje uten at vi trenger og lete i matfatet først. Men så får vi sannelig håpe at regjeringen innfører forbud mot trål og garnfiske uten at båten er så stor at den har utstyr og kompetanse til og få opp mistet redskap. Garn som fanger i årevis er den dårligste miljøløsningen som finnes. Og vi må jo satse på totalforbud mot bunntråling og tråling på kjente kaldtvannskorallrev.

1

Oljen må forbli under jorda

da den lett kan erstattes med kull.

Her er kommunistkina det beste eksemplet.

Var det ett, to eller tre nye kullkraftverk i uka de starter opp?

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...