Politikk - Norsk

Mobbepartiet Rødt

Dobbeltmoralisten Bjørnar Moxnes - som selv bor på Oslo's vestkant i en villa med en anslått verdi på 15 mill - startet opp rikingsafari for å rakke ned på/mobbe rikingene i samme tilsvarende situasjon/strøk som han selv.

Nå har gjengen startet mobbingen av anderledestenkende i sin egen partiorganisasjon og grunnen - i dette tilfellet - synes å være at den kvinnepolitiske lederen Anna Kathrine Eltvik har engasjert seg i kampanjer mot vold og voldtekt av kvinner. Selv mener hun det var en slik aksjon som startet det hele.

- Det var i 2011 at jeg satte i gang en plakataksjon mot voldtekt. Den fikk støtte fra Venstre-kvinner, Sp-kvinner, fra Bergen SV og LO – men ikke hos toppene i Rødt i Bergen eller sentralt, sier hun.

- Jeg ble også kritisert for å delta i demonstrasjon mot den lave straffen som Ap-ordfører Rune Øygard fikk. Det var sånn at jeg kom i tvil om Rødt virkelig er et feministisk parti, hevder Eltvik.

Blant andre skal lederen av Bergen Rødt, Odd Arild Viste, ha omtalt kampanjen som for «Frp-aktig og populistisk».

Alle som er opptatt av kvinners rettigheter bør jo selvsagt tilhøre/stemme på et annet parti en Rødt/SV/V - som jo er tilbedere av åpne grenser og økt import av overtroiske analfabeter som har et kvinnesyn som ikke engang hører hjemme i steinalderen - MEN det er jo greit og få bekreftet at iværtfall Rødt ikke synes at slike bagateller ikke er noe å bry seg med, og at den multikulturelle forherligelsen går langt forran egne medlemmer som tar avstand fra slik jævelskap.

Ikke glem dette til neste valg. La oss normaltenkende slå oss sammen mot disse kvinneundertrykkende og hjernedøde partiene og sammen bidra til at disse blir fjernet fra vårt politiske system.

4
49 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Alle som er opptatt av kvinners rettigheter bør jo selvsagt tilhøre og stemme på et annet parti en Rødt/SV/V - som jo er tilbedere av åpne grenser og økt import av overtroiske analfabeter som har et kvinnesyn som ikke engang hører hjemme i steinalderen -

Dobbeltmoralen og hykleriet er framtredene.

Hadde disse som kaller seg feminister faktisk vært feminister, så hadde de fokusert på de miljøene som virkelig undertrykker kvinner. Det gjør de ikke, og ergo gidder jeg ikke høre på dem. Deres hovedfokus er å få norske mødre som jobber 80 % mens ungene er små til å jobbe 100 %. Ingen snakk om tildekking av små jenter, overfallsvoldtekter, eller tvangsgifte, at ikke disse jentene får samme frihet som guttene.

1

Egentlig rart at dette vekker reaksjoner hos kvinner.

Venstresiden, rødstrømper inkludert, hyller islam og kvinneundertryking. Steining av voldtatte kvinner, tvangstildekking av hår, tvangsgifte, frihetsberøvelse, vold - alt godtar venstresiden. Så hvorfor denne forbauselsen?

2

Hun ble riktignok mobbet ut av Rødt, men det står da ingen steder i artikkelen at det hadde noe med innvandringspolitikk å gjøre.

1

"UKAMERATSLIG" - Haha! Jawohl mein Kamerat!

"FOR FRP-AKTIG" - Haha! Genialt! Og det aller mest geniale er jo at det på ingen måte er klart hva dette tåkete uttrykket egentlig skal bety. Altså at Eltvik har gjort noe etter hennes beste hensikt og noe hun oppfattet var bra og riktig, og Rødt "dekoder" så lik en astrolog at dette var "FRP-AKTIG".

Og at Øygards dom var for mild ble jo stadfestet av Høyesterett. Så der var hun helt i tråd med dem.

At Eltvik omtales i interne e-poster bak sin rygg som en arrogant individualist som eskalerer interne konflikter og tolker kamerater (kamerater! HOHO!) i verste mening er vel egentlig bare noe som gjenspeiler menneskene hun er sammen med. Hennes problem: Å omgås mennesker av typen dem som er med i Rødt.

1
Ultima Egentlig rart at dette vekker reaksjoner hos kvinner. Venstresiden, rødstrømper inkludert, hyller islam og kvinneundertryking. Steining av voldtatte kvinner, tvangstildekking av hå...

Venstresiden, rødstrømper inkludert, hyller islam og kvinneundertryking. Steining av voldtatte kvinner, tvangstildekking av hår, tvangsgifte, frihetsberøvelse, vold - alt godtar venstresiden. Så hvorfor denne forbauselsen?

utrolig-du klarer å lyve om 2 grupper mennesker på en gang.et reneste kinderegg!

2

Dobbeltmoralisten Bjørnar Moxnes - som selv bor på Oslo's vestkant i en villa med en anslått verdi på 15 mill

utrolig start. Men så er dette VGD hvor alt idioti får utfolde seg.

1

Ikke glem dette til neste valg. La oss normaltenkende slå oss sammen mot disse kvinneundertrykkende og hjernedøde partiene og sammen bidra til at disse blir fjernet fra vårt politiske system

Veldig enig.

Det er for mange som gir en god fanden, eller som gjemmer seg bak at kvinne undertrykking, tvangsekteskap, etc er ulovlig og derved ikke gjør noe. Bevisbyrden er tung.

Ved å forby arrangerte ekteskap ville vi kunne gjort litt.

Å ikke gjøre noe er hva kvinne undertrykkerne håper på, for hvordan bevise tvang når kvinner ikke våger å si mot pga fare for æres drap eller annet.

Det er for mange naive folk som ikke skjønner hva som foregår i samfunnet.

1

Ja, det har jeg.

Hva er problemet ditt?

men spørsmålet var nå uansett:

Liker du å ha folks fingre i øya dine?

1
RickiBK Dersom du har vansker med å uttrykke deg slik at andre "forstår" det, så er det vel heller din måte å uttrykke deg på som bør justeres? Kan forøvrig ikke se at du klarer så mye som...

Vel, la meg repetere: Jeg liker å stikke en finger i øye på...Jeg er subjektet.

Det er ikke noe vits i å svare på et spørsmål som åpenbart bygger på en misforståelse. Da er det bedre å avklare misfortåelsen, selv om det tydeligvis var fryktelig vanskelig.

At du ikke forstår betydningen av enkle setninger kan du nesten ikke laste meg for.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Publisert

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
0 svar
Laster...