Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

For å unngå at denne tråden snart blir slettet bør du komme med noe mere enn en link.

Edit: Og det gjorde du :)

1

Men TV 2s reporter utenfor Sundvolden Hotell kunne i det minste vise til en SMS han mottok rett før klokken 9 onsdag: Stemningen er på topp, og det er fortsatt er mye god humor, ifølge TV 2.

Er det dette Høyre og frp kaller for en statusoppdatering??

1

Dumt at de ikke krangler og sliter i forhandlingene slik at sosialistene kan lage noen nye intetsigende tråder :).

Forhandlerne til Høyre og Fremskrittspartiet var angivelig ved godt mot idet de tok fatt på sin andre dag med regjeringsforhandlinger onsdag.

>>> Det hadde vel vært noe spesielt om statusoppdateringene som kommer fra disse to partiene selv skulle ha sagt at de krangler så busta fyker. Tror nok Erna og Siv kunne ha kommet ut med opprevne klær og kloremerker og likevel sagt at ting går akkurat som planlagt etter mange flott og konstruktive timer med godt humør.

Menigheten hadde nok likevel tatt det som ett godt tegn.

1
Yeahsus Men TV 2s reporter utenfor Sundvolden Hotell kunne i det minste vise til en SMS han mottok rett før klokken 9 onsdag: Stemningen er på topp, og det er fortsatt er mye god humor, if...

Er det dette Høyre og frp kaller for en statusoppdatering??

Dersom du ikke skjønner at når 2 parter som sitter og forhanlder sier:

Stemningen er på topp, og det er fortsatt er mye god humor, ifølge TV 2.

Så betyr det at de trives og ser løsninger på ting :).

Dette går rette veien :).

Det var snakk om å sette inn sette inn en minister helt uten utdanning og kunnskap - ja på nivå med SFO unger - som skulle erstatte SV fru Thorkildsen.

Men selv om det ville vært en oppgradering i forhold til SV ministrer fant man ikke noen med så lave kvalifikasjoner hos hverken Høyre eller FrP.

Derimot vurderer man å leie inn en dame fra Kina som kunne styre Norsk kultur departementet - etter en dame som etterlyser hijab i politi og mer niqab og burka i gatebilde. Ja, etter en dame som synes at det er helt ok med arrangerte ekteskap.

La oss si det på en annen måte. Verre enn det har vært med AP/SV/SP ved roret kan det ikke bli.

1
waldman [sitat…] Dersom du ikke skjønner at når 2 parter som sitter og forhanlder sier: Stemningen er på topp, og det er fortsatt er mye god humor, ifølge TV 2. Så betyr det at de trives o...

Stemningen er på topp, og det er fortsatt er mye god humor, ifølge TV 2. Så betyr det at de trives og ser løsninger på ting :).

De har bare holdt på i to dager så det skulle bare mangle at de ikke allerede nå har gått i tottene på hverandre.

1

Dumt at de ikke krangler og sliter i forhandlingene slik at sosialistene kan lage noen nye intetsigende tråder :).

Men du ser vel det positive med det. Da slipper du å skrive dine høymoraliske innlegg hvor du forteller oss fæle sosialista hvor ekstreme vi er og hvor mye vi hater Frp. Bare positivt!!

1

Dumt at de ikke krangler og sliter i forhandlingene slik at sosialistene kan lage noen nye intetsigende tråder :).

Slik som denne?...

1
engafever Ja, jeg har forstått det at en del på høyresia ser det slik og snart ikke betrakter oss som mennesker. Så hva blir det neste?

Jeg tror at du nå reagerer slik FrP folk har reagert på en uvettig tåpelig harselering slik dine kamphaner har forsøkt med dem.

Jeg har mange ganger sagt at jeg har venner både i Høyre/FrP/AP/SV/Krf/V/SP.

Så ja, dette er en tråd som er ment å provosere i retur slik at AP/SV/SP/Rødt skjønner hva de holder på med. De som ikke skjønner at tråden er ment slik - sliter.

1
KongBob [sitat…] Slik som denne?...

Slik som denne?...

Det som er spennende er hvilken side TS ramler ned på om det skulle oppstå uenighet i forhandlingene.

Hvilket det selvsagt vil gjøre, vi snakker tross alt om 2 forskjellige partier med ganske så forskjellig syn på den økonomiske politikken og kanskje spesielt bruk av oljepenger.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
45 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...