Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Bør vi ha mer av det i politikken og her på forumet?

Selvfølgelig, men det blir som å tro på julenissen så lenge man sitter å taster 'anonymt'.

1

Da viser partiet takt og tone. Bør vi ha mer av det i politikken og her på forumet?

Helt klart. De burde også ha meddelt Marte Michelet dette så hadde hun sluppet å drite seg ut.

1

Da viser partiet takt og tone.

Det har vel aldri kommet beskyldninger om at partiet mangler akkurat det. Det skal det ha. Selv fra vårs på venstresida.

1

Det gikk ikke lang tid før trakasseringen av marte michelet begynte også på denne tråden så håpet til ts var nok for urealistisk.

1

Flott av Høyre dette.

Og det skulle bare mangle. Hva er vel bedre enn at demokratiet blir utøvd nettopp på denne plassen..

Er politisk på en annen planet enn de som sitter der og forhandler nå, men, dette er demokrati i praksis... I motsetning enn det terroristen stod for...

Sundvollen har slitt med belegget etter 22.7 og har fått merket det økonomisk på kroppen for å ha åpnet sine dører for ofrene.

Veldig bra at det politiske Norge bruker plassen.

1
Slettet-3SQX9W Eier AP Sundvollen ?

Ingen har påstått at Ap eier sundvollen, men Høyre valgte å vise respekt og aktsomhet for Ap ved å spørre dem fordi stedet blir forbundet med en tragedie for Ap.

Slikt storsinn er det mange VGD-debattanter som kunne lært litt av.....

2
Slettet-3SQX9W Eier AP Sundvollen ?

Selvsagt ikke, og etter mitt syn burde ikke Høyre behøve å spørre AP om lov til noe som helst. Men for å sitere en kommentar, "greit nok at de gjør seg refleksjoner og viser omtanke når man velger et hotell tatt i betraktning tragedien som skjedde like ved. Marte Michelet derimot, dama med alle piggene ute etter sekund 1. På meg virker det som hun overhode ikke er i stand til å forstå at hennes holdning i realiteten også innebærer en økonomisk straff for det hotellet som stilte opp under krisen. Men slike tanker er vel fjerne hos henne."

1
Grillpatrioten Det gikk ikke lang tid før trakasseringen av marte michelet begynte også på denne tråden så håpet til ts var nok for urealistisk.

Det er vel ikke å forvente at rabulistene på høyresiden er i stand til å vise særlig innlevelse i andres situasjon.

Marte Michelet er nevnt av Breivik som et viktig terrormål - pga av hennes meninger. Hennes samboer var blant de overlevende fra Utøya.

Det er kanskje ikke så veldig rart at med en slik forhistorie så blir følelsene knyttet til Sundvollen spesielle.

Dog ikke mer spesielle enn at Høyre altså fant det klokt å rådføre seg med Ap/Auf om bruken av hotellet til forhandlingene - de var altså inne på de samme tankene selv om at bruken kunne føles vanskelig for noen.

Det er dog skremmende å se hvor mange frps vgd-fanatikere som tydeligvis går rundt med et innestengt hat som tydeligvis forblinder de totalt. Både evnen til å forstå andre mennesker og å sette seg inn i situasjonen de var i 22.juli mangler tydeligvis totalt - det kjenner vi blant annet fra hetsen av Eskil Pedersen.

PS: Personlig mener jeg forøvrig at bruken av Sundvollen er helt OK - ikke minst siden det langt fra er første gang Høyre benytter hotellet. Det er ingen grunn til at ikke hotellet skal få fortsette å være et ordinært hotell - det hadde vært et paradoks om deres store innsats 22.juli skulle medføre at de mistet kundegrupper.

Men jeg tenker med gru på hvilket rabalder det hadde blitt fra den samme ekstreme frp-fansen om det var Ap som hadde lagt en konferanse dit med full TV-dekning.

3

Lignende innlegg

Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
3
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
9 svar
Aktuelt silas Siste svar

Vil stenge strømmen via smartmåleren

"Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet." Må si vi har ordnet oss bra i dette lan...
Bilde

Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren

Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet.


Bilde www.nrk.no
1
10 svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Brokollaps

Når beregningene blir for svake. Når broberegningene ikke er sjekket skikkelig. Men der er brukt sjablonger/maler i beregningen. Og hvor seriøst er det egentlig å bygge store konstruksjoner i tre? Jeg...
1
3 svar
Laster...