Politikk - Norsk

Kul_Djevel

Fattige og snømåking

Høyre og Frp lovte at hvis de fikk regjeringsmakt, så skal de fattige sosialhjelpsmottakerne ut å måke snø.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2013/artikkel.php?artid=10134591

Kommer nå gatene til å være fulle av fattige snømåkere til vinteren eller var dette bare valgflesk dette også?

Personlig så ser jeg på dette som slaveri og er selvsagt motstander, men er jo fryktelig spent om dette blir virkelighet. Hva tror dere?

2
65 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Krev din rett, gjør din plikt. Om snømåking er noen man kan gjøre, kan man starte der og å sin rett etterpå.

1

Er vel sånn sett et samfunn ikke jeg ønsker meg iallfall. Sosialstønad er nå noe kommunene også er flinke til å kreve tilbake om det skulle ramle inn noen uventede kroner hos mottakeren.

1

Kommer nå gatene til å være fulle av fattige snømåkere til vinteren

Jepp, like sikkert som at det blir snø i vinter også.

1

Kommer nå gatene til å være fulle av fattige snømåkere til vinteren eller var dette bare valgflesk dette også? Personlig så ser jeg på dette som slaveri og er selvsagt motstander, men er jo fryktelig spent om dette blir virkelighet. Hva tror dere?

Jeg håper de kan få en slags innføring i arbeidslivet i alle fall. Hvis de ikke er syke, så er det virkelig sløsing med arbeidskraft at noen går utenfor samfunnet på sosialhjelp. Kanskje trenger de mer hjelp til å kunne ta del av samfunnet, og en slags intruduksjon kan være å måke snø, besøke eldre, plante, ...osv?

Jeg er vel imot at det finnes en sosialhjelp. Enten er du uten arbeid, eller så er du syk, eller så er du en mellomting. Da skulle jeg ønske at vi hadde en helhetlig oppfølging av enkeltmenneske, slik at han/hun kan bli en del av samfunnet og utnytte sitt potensiale.

1
trondergutt Er vel sånn sett et samfunn ikke jeg ønsker meg iallfall. Sosialstønad er nå noe kommunene også er flinke til å kreve tilbake om det skulle ramle inn noen uventede kroner hos motta...

Er vel sånn sett et samfunn ikke jeg ønsker meg iallfall.

Selvsagt ikke. I såfall så bør de ikke arbeide flere timer enn hva de mottar i stønad og stønad kan selvsagt da ikke kreves tilbake hvis de får jobb. Jobber de mer enn hva som er vanlig lønn for den typen arbeid de blir satt til, så er det jo grov utnyttelse og selve definisjonen på slaveri.

1

Personlig så ser jeg på dette som slaveri

Tvert om så er det i dag me skattebetalarar som er slavar for trygdemottakarane - me er tvungne til å jobbe for dei, utan å få noko tilbake.

Blir dette noko av, får me iallefall litt att for den delen av det me betaler inn som går til sosialtrygd.

1
Morra-DI-2 [sitat…] Jeg håper de kan få en slags innføring i arbeidslivet i alle fall. Hvis de ikke er syke, så er det virkelig sløsing med arbeidskraft at noen går utenfor samfunnet på sosia...

Jeg er vel imot at det finnes en sosialhjelp

Vel, alternativet er mer kriminalitet. Noe må man leve for.

Personlig så hadde jeg nok aldri klart meg på sosialhjelp hvis jeg skulle havne i en slik situasjon, men jeg hadde måttet prøve. Hadde jeg havnet i en situasjon hvor jeg måtte ha behov for sosialhjelp, men ikke fikk det, så er jeg ikke i tvil om at jeg hadde blitt kriminell.

1
Vinterskugge [sitat…] Tvert om så er det i dag me skattebetalarar som er slavar for trygdemottakarane - me er tvungne til å jobbe for dei, utan å få noko tilbake. Blir dette noko av, får me ial...

Men hvor mye skal de jobbe da? Full dag til 30 kroner timen? Er ikke det slaveri og utnyttelse.

Jeg skal love deg at jeg hadde valgt å bli kriminell hvis jeg ble tvunget til å arbeide for småpenger. Jeg kan se for meg selv som en dyktig bankraner, men det er kanskje narkotika hvor de største gevinstene er. Vel vel, jeg får håpe jeg ikke havner i en situasjon hvor jeg må bli sosialstøndadmottaker.

1
Kul_Djevel [sitat…] Vel, alternativet er mer kriminalitet. Noe må man leve for. Personlig så hadde jeg nok aldri klart meg på sosialhjelp hvis jeg skulle havne i en slik situasjon, men jeg ha...

Hadde jeg havnet i en situasjon hvor jeg måtte ha behov for sosialhjelp, men ikke fikk det, så er jeg ikke i tvil om at jeg hadde blitt kriminell.

Vel, slik tenker antagelig en sosialist.

Vi andre ville tatt alt av jobber, fra avisbud til søplekjører. Og prøvd å starte opp selv.

Men å bli kriminelle, det overlater jeg til sosialister.

1
Kul_Djevel Jeg vet ikke hvordan sosialister tenker siden jeg ikke er tankeleser. Det overlater jeg til deg og spåkulen din. Noe må man leve for og hadde jeg ikke hatt noe å leve for, så er de...

Vedkommende du svarer har neppe noen forståelse for at fattige kan bli desperate. De ska lsannsynligvis bare motta minimal støtte, stå med lua i handa og godta almisser.

Derom sosialklienter og trygdede skal jobbe så ska lde i de minste ha en minstelønn om trygden er mindre enn trygdestønaden.

Men det skulle vært interessant så være flue på veggen når FrP og Høyre folkene sitter i råd og får inn folk som skal forsøke å overbevise dem om hvorfor de er trygdet eller er sosialklienter.

1
Motstrøms Vedkommende du svarer har neppe noen forståelse for at fattige kan bli desperate. De ska lsannsynligvis bare motta minimal støtte, stå med lua i handa og godta almisser. Derom sosi...

Derom sosialklienter og trygdede skal jobbe så ska lde i de minste ha en minstelønn om trygden er mindre enn trygdestønaden.

Selvsagt. Skal de jobbe, så må de få betalt normallønn for den jobben de gjør. Alt annet er selve definisjonen på slaveri.

1
KitWalker_1516 Har du noe å bygge denne påstanden på eller er det enda mer sosialistvrølv?

det var en reportasje fra botsen på NRK, der tre innsatte hadde laget til en politisk debatt, og det er jo bra at de gjør, politikere kom og debatten ble gjennomført

så spør NRKs reporter om de ville fortelle hva de selv skulle stemme, og det ville alle tre, og alle sammen stemte de du vet

jeg kan ikke si hvilket parti de stemte på, for da kommer alle FRPerne til å innklage meg til mod

2
fireman56 Har du noen link på det eller kjenner du så mange innsatte at dine erfaringer kan danne presedens?

Jeg har også inntrykk av at Frp er populært å stemme blant etniske Norske kriminelle. Den verste av de alle - nemlig ABB - var jo til og med medlem.

Men er det et problem for dere som stemmer Frp at også innsatte gjør det? Virker nesten slik. Tror ikke SV, Ap og H velgere bryr seg om at det også finnes innsatte som stemmer på disse.

Skjønner ikke diskusjonen. Det er dessuten en avsporing. La oss konsentrere oss om slaveriet som H og Frp vil innføre.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar

Trond Giske redder AP

Støre har gjort AP til Ansvarsløst Parti, og siste meningsmåling der AP ligger på 19% og Sp på 6% og Høyre på 29%, har ikke hatt særlig stor interesse for mediene. (Jeg bare tenker på hvordan aviser o...
Bilde

Kraftopprørere i Ap strømmer til Giske

Trond Giskes lokallag har i sommer passert 800 medlemmer og er suverent størst i Arbeiderpartiet. Misnøye med regjeringens energipolitikk er hovedforklaringen, sier han.


Bilde www.nrk.no
2
2 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
4 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Laster...