Politikk - Norsk

anyway2

FRPs troverdighet knuses?

I disse dager skrives det historie ved at fløypartiet Frp, for første gang i sin 40-årige "kjeftsmelle"-tid i opposisjon, nå sitter i regjeringsforhandlinger med de andre borgelige partiene.

Så langt ser vi at det fortsatt blir bompenger, Frp sørger for at asylbarn får amnesti, Mulla Krekar får fortsatt være i Norge, ostetollen forsvinner neppe...

Hva med sexkjøpsloven? Kommer "Drømmehagen" tilbake på Nrk? Får Frp kuttet pressestøtten, slik at Dagsavisen og Klassekampen må legge ned - og dermed ikke kan kritisere Frp?

Meget snart vil det avsløres at Frps alternative budsjetter var luftslott - blant oppegående mennesker har Frp aldri hatt noen troverdighet; men hva slags troverdighet vil Frp ha blant nåværende Frp-velgere?

2
127 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Frp aldri hatt noen troverdighet; men hva slags troverdighet vil Frp ha blant nåværende Frp-velgere?

La oss håpe FrP-velgerne kan svare ærlig, noenlunde besinnet og gjennomtenkt, og ikke bare at vi får ikke se resultater i det hele tatt med det første.

1
Knallpeil [sitat…] La oss håpe FrP-velgerne kan svare ærlig, noenlunde besinnet og gjennomtenkt, og ikke bare at vi får ikke se resultater i det hele tatt med det første.

Det er fortsatt rødgrønn regjering i dette landet. La nå FRP og Høyre slippe til. De har et rødgrønt budsjett dette første året der det er begrenset hva de kan rette på. Resultatene kommer gradvis inn i fireårs-perioden.

Jeg gleder meg til valgkampen i 2017 når programlederen spør Jens Stoltberg: "Hvorfor trenger Norge en ny regjering? Nå har jo de borgerlige sikret en fortsatt lav ledighet, lav rente, bedre veier, bedre eldreomsorg og mindre byråkrati. Ingenting av det du advarte mot i 2013 har slått til med denne blå-blå-regjeringen".

Da skal jeg like å høre hva Jens mener!

1

Si meg er du litt..........treig? unnskyld at jeg spør men det er påkrevd.

Nå er ikke jeg treig så jeg skjønner selvsagt hva du driver med, og du har det sikkert morsomt med slike "debatter".

Bare til opplysning så fikk ikke Frp flertall under valget, det kan virke som du ikke helt har fått med deg dette men, by all means..

1

Meget snart vil det avsløres at Frps alternative budsjetter var luftslott - blant oppegående mennesker har Frp aldri hatt noen troverdighet; men hva slags troverdighet vil Frp ha blant nåværende Frp-velgere?

Som FrP tillitsvalgt og FrP velger forventer jeg at det i statsbudsjetet for 2014 finnes spor av viktige kjernesaker som :

Reduksjon av bompengeandelen i nye veiprosjekter

At et fond for investeringer i samferdsel etableres

At det startes en opprydding og reduksjon i statlig byråkrati

At de gis skatteletter for folk flest (inkludert reduksjon i avgifter)

En innstramming i innvandrings og asylpolitikken

Jeg forventer ikke i løpet av 2014 :

At FrP komplette partiprogram gjennomføres

At det blir gratis øl/vin/sprit til alle

At alle bomstasjoner rives

At Mullah Krekar sendes hjem

At anyway2 modererer sitt hat mot FrP

4
Knallpeil [sitat…] La oss håpe FrP-velgerne kan svare ærlig, noenlunde besinnet og gjennomtenkt, og ikke bare at vi får ikke se resultater i det hele tatt med det første.

La oss håpe FrP-velgerne kan svare ærlig, noenlunde besinnet og gjennomtenkt,

Akkurat det har jeg mine tvil om... :)

- kan jo legge til at Frp, i sine sonderinger med de andre, også sørger for at alkoholpolitikken forblir som i dag. Må vel være et hardt slag i magen for de mange som trodde på Frp-løftene om billig sprit på bensinstasjonene?

1

Nå er ikke jeg noe FrP-medlem, men vil jo si det slik at den som trodde man ville få 100% FrP-politikk i en mindretallsregjering er noe naiv. Så lenge partiet ikke har 51% oppslutning så må alle valgløfter tas med en klype salt, bevisst på at i en mindretallsregjering så må man gi og ta. De har visstnok fått gjennom lukkede asylmottak, enklere å sende hjem grunnløse asylsøkere samt 24-års aldersgrense for henteekteskap. Og det må jo sies å være en gigantisk seier for innvandringspolitikken deres. Skatte-, avgifts-, bom-, helse-, skole-, justis- og matpolitikken deres vil jeg tro vil ligge ganske nær opptil Høyres politikk.

Å forvente at Norge endres radikalt nå blir litt som å forvente at barna fikk varm skolemat, fylte svømmebassenger, alle soldater hjem, Norge ut av Nato og slike svulstige løfter for 8 år siden. Et par symbolsaker får man sikkert gjennom, slik SV fikk barnehageløftet. Mulig vi får fjernet NRK-avgiften og arveavgiften innen 4 år er gått. Men tiden vil vise.

Har sagt det mange ganger, hverdagen min blir ikke stort forskjellig avhengig av farge på regjeringa..

1
Haloisen Si meg er du litt..........treig? unnskyld at jeg spør men det er påkrevd. Nå er ikke jeg treig så jeg skjønner selvsagt hva du driver med, og du har det sikkert morsomt med slike...

Si meg er du litt..........treig?

Du vet at du ikke har plikt til å delta i alle trådene her inne?...

Finner du en tråd uinterressant eller dum, så kan du la vær å debattere i den...

Det er mye bedre enn å gå inn i tråder med det for øye å drive med personangrep og intet annet...

1

Meget snart vil det avsløres at Frps alternative budsjetter var luftslott - blant oppegående mennesker har Frp aldri hatt noen troverdighet; men hva slags troverdighet vil Frp ha blant nåværende Frp-velgere?

Karlsøy er en distriktskommune i Troms, like utenfor Tromsø, som i høstens valg skjemte seg ut ved å være den norske kommunen med prosentvis flest stemmer til Frp. Jeg så et TV-innslag der fem tilfeldige frp-velgere i kommunen ble spurt om hvorfor de støttet Frp. Alle svarte det samme: "Fordi de har lovet oss bedre veier hvis de kommer i regjeringsposisjon".

Men Frp har i andre sammenhenger sagt at de vil satse mest på veier i de tettest befolkede områdene, dvs det indre østlandsområdet. Hva vil folk i Karlsøy og andre utkantdistrikter si når de oppdager at Frp har løyet for dem? De er på forhånd så oppgitt over manglende støtte fra sentrale rikspolitikere at de nok blir skuffet, men ikke spesielt overrasket. Enten sitter de hjemme ved neste valg, eller de stemmer på et lokalt parti som Kystpartiet. Det er ikke lenge siden Kystpartiet hadde flere ordførere i Troms, blant annet i Karlsøy.

3
TheJedi Nå er ikke jeg noe FrP-medlem, men vil jo si det slik at den som trodde man ville få 100% FrP-politikk i en mindretallsregjering er noe naiv. Så lenge partiet ikke har 51% oppslutn...

Nå er ikke jeg noe FrP-medlem, men vil jo si det slik at den som trodde man ville få 100% FrP-politikk i en mindretallsregjering er noe naiv.

Det er nok noe helt annet enn naivitet som driver TS og likesinnede til å starte slike tråder.

1

:) helt klart, jeg bøyer meg for kongen og bukker så udmykt jeg klarer.

Når det er sagt så får man regne med rare kommentarer når man lager en rar tråd. Eller en dum tråd da, allt ettersom du vil.

1

disse dager skrives det historie ved at fløypartiet Frp, for første gang i sin 40-årige "kjeftsmelle"-tid i opposisjon, nå sitter i regjeringsforhandlinger med de andre borgelige partiene. Så langt ser vi at det fortsatt blir bompenger, Frp sørger for at asylbarn får amnesti, Mulla Krekar får fortsatt være i Norge, ostetollen forsvinner neppe...

Det vil tiden vise. Regjeringsforhandlingene pågår enda!

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...