Politikk - Norsk

lehmo11

Borgerlige valgløfter bare bløff

De svulstige løfter fra de borgerlige, særlig dem fra Frp, er null verd, de forlates i tur og orden: Bomfrie veger, skattelettelser opptil 100 milliarder over perioden, eller for å ta Ernas slagord: Nye ideer / bedre løsninger.

Rett skal være rett: Vi skal få se proffboksing i Norge, hurra for Siv og Erna, det var vel en nyhet og godbit med smell i?

Og likeså 55% kristendom i religionsfaget, eller reversering av utviklingen med flere tiår som avtroppende statsråd Halvorsen betegner det. Det har hun jaggu rett i.

Så, dere som sølte bort stemmene på firerbanden: Hvordan har dere det om dagen? Drikker dere mye champagne?

Lehmoinen

1
45 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Med tanke på at det ikke en gang er klart hvilke kontorer folk skal sitte på så synes jeg det er greit så langt.

Tror vi skal vente litt å se jeg :-)

1
oknext Med tanke på at det ikke en gang er klart hvilke kontorer folk skal sitte på så synes jeg det er greit så langt. Tror vi skal vente litt å se jeg :-)

Joda, du har et godt poeng der, men idag er det avisoverskrifter om en rekke valgkampsaker som Høyre og Frp allerede har forlatt, f ø r de har klart å sette sammen en regjering.

Det lover ikke godt for den kommende regjering og landet, derimot lover det godt for den nye opposisjon i Stortinget.

Lehmoinen

1

Du har helt rett i at det ikke er 100% gjennomslag for alle partier i alle saker. Da måtte partiene fått rent flertall alene på stortinget.

Samtidig bør vi vel la dem få litt tid på seg før man konkluderer for bastant?

Det skal også pinadø en del løftebrudd til for å overgå de rødgrønnes løfter, og da i særdeleshet Jensemanns "månelanding" som vel må betegnes som tidenes "løftekræsj" :)

1

Ernas slagord: Nye ideer / bedre løsninger.

Jepp, nye ideer og bedre løsninger.

Som for eksempel at de vil innføre full rett til brukerstyrt personlig assistent for funksjonshemmede.

Som altså Støre og de RG foreslo i mars og deretter sendte ut på høring.

Nye ideer?

Samme løsning?

1

Skal vi få enda en tråd som så tydelig viser at trådstarter har null peiling på politikk?

Nei, spar oss!

2
lehmo11 Joda, du har et godt poeng der, men idag er det avisoverskrifter om en rekke valgkampsaker som Høyre og Frp allerede har forlatt, f ø r de har klart å sette sammen en regjering. De...

Joda, du har et godt poeng der, men idag er det avisoverskrifter om en rekke valgkampsaker som Høyre og Frp allerede har forlatt, f ø r de har klart å sette sammen en regjering.

Jeg må si at sånn sett ovenifra, så er jeg ikke så interessert i hva Høyre og FRP må gi fra seg i forhandlinger (for selv om V og KRF ikke er med i regjering, så må de ha med seg minst 10 mandater fra ett eller annet parti på stortinget på de forskjellige sakene)

Det som er interessant er hva de har forhandlet seg frem til. Og om det veier opp for det tapte.

Når det gjelder bompengene så er heller ikke dette helt borte. Fjerning av alle bommer ja, det ligger ikke på bordet, men hva sluttresultatet blir er altfor tidlig å si noe om.

1

Rett skal være rett: Vi skal få se proffboksing i Norge, hurra for Siv og Erna, det var vel en nyhet og godbit med smell i?

Det er da en begynnelse på å fjerne idiotiske regler, ikke sant. Helt ok med proffboksing, bare det er noen meter fra Norge. Da er det ikke farlig. Kan ikke skjønne hvorfor ikke forbudet også gjelder for nordmenn i utlandet? Jfr, prostitusjon.

Jeg antar noen vil si, at hvis en utøver får hjerneskade, vil vedkommende bli FrP velger.

1

Nei, vi vil helle ha igjen regjeringen som fjernet fattigdom og sykehuskøer, hevet ubåten ved Fedje og som fikk vann i alle bassengene.

1
guru Du har helt rett i at det ikke er 100% gjennomslag for alle partier i alle saker. Da måtte partiene fått rent flertall alene på stortinget. Samtidig bør vi vel la dem få litt tid p...

Jensemanns "månelanding" som vel må betegnes som tidenes "løftekræsj" :)

Ja, der erklærer jeg meg enig med deg, men, jeg er ganske så sikker på at Stoltenberg trodde fullt og fast på det da han uttalte det, men så ble virkeligheten mer vrien under marsjen, det var jo upløyet mark.

Lehmoinen

1
oknext [sitat…] Jeg må si at sånn sett ovenifra, så er jeg ikke så interessert i hva Høyre og FRP må gi fra seg i forhandlinger (for selv om V og KRF ikke er med i regjering, så må de ha...

Det som er interessant er hva de har forhandlet seg frem til. Og om det veier opp for det tapte. Når det gjelder bompengene så er heller ikke dette helt borte. Fjerning av alle bommer ja, det ligger ikke på bordet, men hva sluttresultatet blir er altfor tidlig å si noe om.

Enig, det blir spennende om de blir enige om noe mer enn proffboksing og mer kristendom i skolene.

Lehmoinen

1

Politikere må vise ansvar.Da er populisme svada.

Siv vil derfor neppe få til mye av sine lovnader.

Landet var jo ikke vannstyrt,men kan bli det.

2

Drikker dere mye champagne?

Er på andre kassa siden valget - dette blir kjempebra - storfornøyd !!!

1
guru Du har helt rett i at det ikke er 100% gjennomslag for alle partier i alle saker. Da måtte partiene fått rent flertall alene på stortinget. Samtidig bør vi vel la dem få litt tid p...

Du har helt rett i at det ikke er 100% gjennomslag for alle partier i alle saker. Da måtte partiene fått rent flertall alene på stortinget. Samtidig bør vi vel la dem få litt tid på seg før man konkluderer for bastant?

Nå henvender du deg til funksjonelle mennesker, som faktisk skjønner at man må ha rent flertall alene for å få gjennomført partienes respektive prinsipprogram.

Således bommer du grovt med adressaten.

1

Så, dere som sølte bort stemmene på firerbanden: Hvordan har dere det om dagen? Drikker dere mye champagne?

[Slettet]

1

Nyter dagen uten Jens sin evindelige skremselspropaganda - deilig å slippe å se han på TV - bare SV gjengen kunne holde skrikingen sin unna også - blir dette bra.

1

Lignende innlegg

Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
3
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
9 svar
Aktuelt silas Siste svar

Vil stenge strømmen via smartmåleren

"Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet." Må si vi har ordnet oss bra i dette lan...
Bilde

Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren

Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet.


Bilde www.nrk.no
1
10 svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Brokollaps

Når beregningene blir for svake. Når broberegningene ikke er sjekket skikkelig. Men der er brukt sjablonger/maler i beregningen. Og hvor seriøst er det egentlig å bygge store konstruksjoner i tre? Jeg...
1
3 svar
Laster...