Politikk - Norsk

Luskelarsen

Norskkurs til kriminelle?

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/10/04/krekars-datter-reagerer-pa-manglende-norskundervisning

Krekars datter mener Norge bryter menneskerettighetene side Mullah Krekar ikke får gå på Norskkurs. Hun viser til at andre kriminelle får det.

Nå er det vel helt meningsløst om man skal tilby Norskopplæring til noen som er utvist i det hele.

Det er kun kriminelle som skal bo videre i landet Norge bør bruke ressurser på å utdanne.

1
55 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det er kun kriminelle som skal bo videre i landet Norge bør bruke ressurser på å utdanne.

Jeg er av den oppfatningen at det vil være klokt for Mulla Kroken og hans familie å gå litt roligere i dørene i disse dager, jeg skjønner at hna har spilt høyt med den RødGrønne regjeringen og vunnet...

...men hadde jeg vært hans advokat, så hadde jeg oppfordret mannen og hans familie til å i allefall gjøre et forsøk på å fremstå som mer integrert, samarbeidsvillig og litt nmindre krigslysten.

Men det er nå kun mitt råd til mannen.

1

Svinepelsen har bodd 22 år i Norge, og trenger norskundervisning!

Er han tilbakestående?

4
Andropov Svinepelsen har bodd 22 år i Norge, og trenger norskundervisning! Er han tilbakestående?

Hadde jeg bosatt meg i et annet land enn mitt eget så hadde jeg måttet betale språkkurs selv ut av EGEN lommebok.

Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor det er slik i andre land at de som bosetter seg der må betale alt selv, mens de som kommer til Norge, og Sverige kommer til DEKKET bord.

De får jo også GRATIS advokatbistand, GRATIS kjernetid i barnehager for sine barn, GRATIS møbler, og de får også boliger som de slipper å betale i dyre dommer for slik som landets egne innbyggere må gjøre.

Dette må jo koste landet vårt enorme summer for det kommer jo folk fra andre land til landet vårt hver eneste dag hele året i gjennom.

At man ikke kan språket etter å ha bodd her i landet i 22 år sier jo sitt, og det er mange slike tilfeller her.

2

tilby Norskopplæring

litt ufint av meg sikkert..., men foreslår at du får melde deg på et norskkurs for evt. ikke-kriminelle... Men du er ikke alene om å skrive norskkurs o.l. med stor forbokstav, 68er-lærerne har skylda.

1
nostalgikern Muligens, og jeg husker en indier som var framme i mediabildet for en tid tilbake, han hadde lært seg forbløffende godt norsk på under ett år, på visstnok mest selvstudier. Godt gj...

Kona mi flyttet til Norge for ti år siden, gikk direkte inn på norskkurs, besto etter et semester, fikk fast jobb, og har siden det forsørget både seg selv og bidratt mer i kassa vår enn jeg gjør. Hun tjener altså mer enn meg.

Godt gjort.

2

Krekars datter mener Norge bryter menneskerettighetene side Mullah Krekar ikke får gå på Norskkurs

Nok en grunn til at vi bør starte arbeidet med å komme oss vekk fra bindingene der.

1

Krekars datter mener Norge bryter menneskerettighetene side Mullah Krekar ikke får gå på Norskkurs. Hun viser til at andre kriminelle får det.

når ble det en menneskerett at staten skal lære personer som er utvist fra norge norsk? og da særlig en gammel terrorist som er klassifisert som en trussel mot rikets sikkerhet, hvorfor han i det hele tatt kan bevege seg fritt her i landet er en gåte for meg. han er jo i følge norske myndigheter en fare for rikets sikkerhet, hvorfor kan han da bevege seg ritt mens han venter på utsendelse? kan noen forklare meg det?

2

Krekars datter mener Norge bryter menneskerettighetene side Mullah Krekar ikke får gå på Norskkurs. Hun viser til at andre kriminelle får det.

Nå er det vel helt meningsløst om man skal tilby Norskopplæring til noen som er utvist i det hele.

Det er kun kriminelle som skal bo videre i landet Norge bør bruke ressurser på å utdanne.

Jeg mener det er i Norges interesse å gi så mange som mulig norskkurs.

1

helt meningsløst om man skal tilby Norskopplæring

Men herregud da folk, her har dere i decennier krevd at mobben som kommer hit skal lære seg norsk og så harselerer dere med at noen krever å få lære seg språket? Når skal dere komme ut av svingdørene og møte veggen?

1

Nå er det vel helt meningsløst om man skal tilby Norskopplæring til noen som er utvist i det hele.

Jeg synes det er langt mer bekymringsverdig at folk som deg ikke behersker språket.

1
jeangabin Krekar har bodd i Norge i nesten tyve år. Skal man straffe ham bør man tiltale ham for massemord i Norge. Uansett, bør han få bli. Men jeg syntes at absolutt alle som vil burde få...

Han burde ha lært seg Norsk på de 20 årene selv.

Jeg er møkk lei av at Krekar er i aviser og TV hele tiden. Han er en terrorist som hater alt vi står for. Hvis du har lyst til å betale Norsk-kurs for han så vær så god, men ikke forvent at resten av oss ønsker at han skal nyte Norske goder.

1
WernerVonBraun Han burde ha lært seg Norsk på de 20 årene selv. Jeg er møkk lei av at Krekar er i aviser og TV hele tiden. Han er en terrorist som hater alt vi står for. Hvis du har lyst til å be...

Jeg mener Norge burde tilby gratis norsk kurs til alle som er interessert, kriminell eller utlending. Jo flere som kan norsk, jo bedre.

En måte å gjøre dette på er å lage et norsk videokurs og legge det ut på nettet, gjerne på youtube. Det finnes er stort videokurs for fransk som heter "french in action". Det består av 52 halvtimes program som tilbys gratis på nettet. Vi burde ha noe tilsvarende for norsk. (french in action ligger på learner.org)

Norge burde hjelpe flest mulig utlendinger til å lære norsk.

1
jeangabin Jeg mener Norge burde tilby gratis norsk kurs til alle som er interessert, kriminell eller utlending. Jo flere som kan norsk, jo bedre. En måte å gjøre dette på er å lage et norsk...

Jeg mener Norge burde tilby gratis norsk kurs til alle som er interessert, kriminell eller utlending. Jo flere som kan norsk, jo bedre.

Utlendinger også? Så du mener at vi skattebetalere skal betale for samtlige mennesker i verden som ønsker å lære seg Norsk?

Nå må du legge pipa til side.

1
WernerVonBraun [sitat…] Utlendinger også? Så du mener at vi skattebetalere skal betale for samtlige mennesker i verden som ønsker å lære seg Norsk? Nå må du legge pipa til side.

Det finnes måter å gjøre dette på som ikke innebærer store kostnader.

1. Videokurs på linje med French in Action

2. Subsidiert Norskkurs gjennom Rosetta Stone

3. subsidierte lærebøker i norsk i utlandet.

Dette er de tre tingene jeg mener burde gjennomføres.

1

Hvorfor heter tråden 'norskkurs til kriminelle' når det viser seg å være snakk om kun en enkelt mann?

Selvsagt burde det tilbys norskkurs til kriminelle - alt som kan være med på å forhindre at kriminelle begår nye forbrytelser er en god ting, og vel verdt innsatsen.

I tillegg ser jeg ingen grunn til å behandle Krekar noe annerledes enn andre kriminelle, så dersom andre fanger har tilbud om norskkurs så skal også han ha det.

1
Nattevakt Hvorfor heter tråden 'norskkurs til kriminelle' når det viser seg å være snakk om kun en enkelt mann? Selvsagt burde det tilbys norskkurs til kriminelle - alt som kan være med på å...

Selvsagt burde det tilbys norskkurs til kriminelle - alt som kan være med på å forhindre at kriminelle begår nye forbrytelser er en god ting, og

At man er bedre i språket betyr ikke at man blir lovlydig. Dere som ønsker å gi kriminelle slike ting for betale det av egen lomme.

1
Annoyed_Conservative [sitat…] Men herregud da folk, her har dere i decennier krevd at mobben som kommer hit skal lære seg norsk og så harselerer dere med at noen krever å få lære seg språket? Når skal...

Ah, disse menneskerettighetene, dette ordet som omtrent er hellig for vesteuropeere og inngyter ærefrykt og respekt. Menneskerettigheter har blitt et yndet våpen som mange muslimer bruker når ting ikke går deres vei og da skjelver den hvite politisk korrekte andelen av befolkningen. Muslimer har sine egne menneskerettigheter fundert i Kairoerklæringen hvor sharia er grunntonen og aksepterer ikke den vestlig ettersom den er for mye tilpasset vestlig demokratisk tenkning.

Likevel er FNs erklæring god å ha når muslimer føler seg på en eller annen måte krenket. Interessant nok står vi her overfor en forbryter som også formelt er utvist fra landet hvis datter krever norskkurs til en mann som har vært i Norge i mange år. Er mannen tilbakestående som selv ikke har tatt initiativ til å lære seg språket til vertslandet?

Jeg regner med at de som mener at norskkurs burde være obligatorisk gjelder innvandrere som har bestemt seg for å arbeide, bidra til fellesskapet og integrere seg blant vertsfolket, tror du ikke?

1
Korrigereren Ah, disse menneskerettighetene, dette ordet som omtrent er hellig for vesteuropeere og inngyter ærefrykt og respekt. Menneskerettigheter har blitt et yndet våpen som mange muslimer...

disse menneskerettighetene, dette ordet som omtrent er hellig

Ja for et forferdelig ord dette begrepet menneskerettigheter er?

Personlig er jeg villig til å kjempe og dø for dette alene, så får det heller være at noen andre vinner slag etter slag så lenge jeg er tro på at vi vinner kampen.

Phyrros er det mange som har beslått.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Støre Regjeringen knuser Forskningen

Reversregjeringen går løs på nok et område i sin iver etter å ta Norge tilbake til fortiden. Nå er det SP statsråden for høyere Utdanning og Forskning, som helst ikke vil forske… , iallefall ikke i Os...
Bilde

De prisvinnende hjerneforskerne May-Britt og Edvard Moser er sterkt kritiske til forskningskutt: –

Det er varslet kutt på 842 millioner kroner i Forskningsrådets bevilgninger. Dette får varsellampene til å blinke for flere i akademia.


Bilde www.nrk.no
1
4 svar
Laster...