Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Haha seriøst? Visste ikke at folk faktisk gledet seg til dem, personlig er det bare et av mange idiotforbud som er greit å få vekk, selv om jeg aldri har spist lakrispiper eller noensinne kommer til å kjøre segway.

1

Endelig en viktig politisk kamp – lakrispiper har i mange år ført til en negativ økonomisk utvikling, og endelig har vi fått en regjering som får lakrispiper inn i varmen.

1
Tinkler Tror dette forbudet bør opprettholdes. Her har dere effektene av disse lakrispipene: Link

Her har dere effektene av disse lakrispipene:

Vi skal ikke kimse av lakrispiper! I det hele kimses det litt for mye innimellom.

Men starter unga først med lakrispiper er ikke spranget stort over til massive inntak av kokesjokolade og engelsk konfekt.

Derfra er det kuns et hanefjed så er de i gang med strøssel. Endestasjonen er selvsagt tutti frutti, men da er det også jamt slutt.

Desverre.

1

Lakrispiper burde komme når godteriprodusentene finner på og utforme snopen slik igjen. Forbudet er så latterlig at vi kan lure på om politikere har lite og gjøre. Og vi må få vekk alt som heter reklameforbud....i realiteten er det informasjonsforbud.

1

Jeg husker fra min barndom at vi hadde lakrissigaretter. Hule, slik at vi kunne "røyke", og med rosa papir. Det var god smak på dem. Jeg kan ennå minnes smaken, men jeg har ikke smakt noe lignende senere.

Er det noen som vet om dette godteriet gjenoppsto i annen form?

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar

Trond Giske redder AP

Støre har gjort AP til Ansvarsløst Parti, og siste meningsmåling der AP ligger på 19% og Sp på 6% og Høyre på 29%, har ikke hatt særlig stor interesse for mediene. (Jeg bare tenker på hvordan aviser o...
Bilde

Kraftopprørere i Ap strømmer til Giske

Trond Giskes lokallag har i sommer passert 800 medlemmer og er suverent størst i Arbeiderpartiet. Misnøye med regjeringens energipolitikk er hovedforklaringen, sier han.


Bilde www.nrk.no
2
2 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
4 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Laster...