Politikk - Norsk

olavs_

Innvandrerpolitikk

I juni ble Neda Ibrahim og hennes tre søsken tvangsutsendt fra Norge til Jordan sammen med foreldrene, etter nær ti år på asylmottak i Sandnes.Er det virkelig mulig? Tenk å sende folk ut av landet etter ti år? Hva skjer? Er det virkelig mulig å ha en slik treg saksgang? Nå er det snart på tide at det skjer noe radiklat med saksbehandling, vedtekter og ikke minst at man gjør noe mer effektivt.En stor skam for hele Norge å la barn , voksne bo i Norge i asylmottak , i TI ÅR, for så sende dem ut. Skal ikke la Mullah Krekar (angivelig terrorist) komme opp for mye i denne sammeneng for mye da, men han ble utvist for mange år siden, men bor enda i Norge. Ja, lettere å sende ut barn? Det var AP- gjengen som sendte denne familien ut i juni, så får håpe at den nye regjering klarer å gjøre noe mer enn å la familier sitte opptil 10 år i asylmottak. For en intergrering, for en måte å behandle mennesker på . Ja, de hadde det sikker godt i de ti år, men så å sende dem på dør. En stor skam, men endelig godt vi tar vare på Mullar Krekar, en som som kommer med dødstrusler mot ledende politekere, må vi endelig ta vare på .Hvor er logikken i dette? Ja, klart jeg setter det på spissen nå, men tross alt ti års saksbehandling, ha ha. Vi, Norge, må skjerpe oss, og hvem bestemmer egentlig at sånn skal det være?Og få nå Neda Ibrahim og hennes familie tilbake igjen, så blir det skammelige Norges måte å behandle mennesker på (ja, som sagt TI ÅR) litt bedre.

1
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

I juni ble Neda Ibrahim og hennes tre søsken tvangsutsendt fra Norge til Jordan sammen med foreldrene, etter nær ti år på asylmottak i Sandnes.Er det virkelig mulig? Tenk å sende folk ut av landet etter ti år?

Lenger orker jeg ikke å lese. Prøv med avsnitt.

Men dette var helt korrekt av regjeringen. Der hvor foreldrene konsekvent nekter å etterleve UDI sine vedtak skal ikke kunne skyve ungene foran seg i prosessen.

Ankemulighetene må begrenses. Når maks 2 rettsinstanser har avsagt dom, må umiddelbar utsendelse være det neste.

1

I juni ble Neda Ibrahim og hennes tre søsken tvangsutsendt fra Norge til Jordan sammen med foreldrene, etter nær ti år på asylmottak i Sandnes.Er det virkelig mulig? Tenk å sende folk ut av landet etter ti år?

I juni hadde denne familien oppholdt seg ulovlig i Norge i ti år, mye grunnet at foreldrene (og deres støttespillere) brukte barna som brekkstang for å tvinge norske myndigheter til å gi dem opphold selv om det ikke var grunnlag for det. Er det virkelig mulig? Tenk at våre myndigheter ikke greier å sende folk ut på ti år?

Og tenk at folk ikke innser at det ikke er en katastrofe at barn må flytte med sine foreldre til et annet land enn Norge. Spesielt når det gjelder et land hvor de både har familie og kjenner språket og kulturen.

1
BreckRoad2 [sitat…] Lenger orker jeg ikke å lese. Prøv med avsnitt. Men dette var helt korrekt av regjeringen. Der hvor foreldrene konsekvent nekter å etterleve UDI sine vedtak skal ikke kunn...

Men dette var helt korrekt av regjeringen. Der hvor foreldrene konsekvent nekter å etterleve UDI sine vedtak skal ikke kunne skyve ungene foran seg i prosessen.

Etter boka så er det nok korrekt, men å bruke 10 år på dette er det ingen unskyldnng for. På tide noen tupper disse byråkratene så hardt i ræva at de våkner. Det som provoserer meg mest er at alle disse utenlanske langerne i sentrum får herje fritt, voldekstforbrytere importeres mens mennesker som kan bli ern resurs for landet blir hivd rett ut.

1

Barna kan språket i hjemlandet helt fint. Tror dere virkelig at foreldrene har snakket norsk til barna?

Men jeg er helt enig i at mange asylsøkere skulle vært sendt ut mye tidligere. Det er for øvrig ikke rart at asylsøkere ønsker å dra ut saken i det uendelige, for gang på gang får mange grunnløse asylsøkere varig opphold og statsborgerskap i Norge.

Dette er dypt urettferdig overfor asylsøkerne. Norge driver lottoinnvandring der noen utvalgte heldige får bli, mens mange som er mye mer hjelpetrengende, blir kastet ut eller får aldri muligheten til å komme hit i det hele tatt.

1

Dette er ikkeno å sutre over Olav, familien har gang etter gang etter gang fått tydelig beskjed om at ikke får oppholdstillatelse her i landet.

1
Kallevindskeiven [sitat…] I juni hadde denne familien oppholdt seg ulovlig i Norge i ti år, mye grunnet at foreldrene (og deres støttespillere) brukte barna som brekkstang for å tvinge norske myndi...

Spesielt når det gjelder et land hvor de både har familie og kjenner språket og kulturen.

Gjør barna det selv om foreldrene gjør det? Etter å ha vokst opp her og gått på skole fra de var små til langt opp i gymnasalder? Barn av norske foreldre som utvandret til USA lærte aldri norsk selv om foreldrene snakket språket. Personlig synes jeg det er inhumant å sende ut disse barna (ikke foreldrene).

1

I juni ble Neda Ibrahim og hennes tre søsken tvangsutsendt fra Norge til Jordan sammen med foreldrene, etter nær ti år på asylmottak i Sandnes.E

Neda Ibrahim

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...