Politikk - Norsk

DrSchwei

Frp-dame, uegnet: Sylvi Listhaug

Det spekuleres i om Sylvi Listhaug kan bli statsråd. Det er er vel bare å legge spekulasjonene til side. Jeg går ut fra at Erna ikke vil ha slike folk i regjering.

Vil sette opp plakater av voldtektsmenn:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=586842

Og denne:

"- Jeg synes det er kommet flere og flere argumenter for å være kritisk til den propagandaen regjeringen leverer. Det er ikke bevist at menneskelige CO2-utslipp fører til klimaendringer. Det er først og fremst en unnskyldning for å innføre mer skatter og avgifter, sa Listhaug i intervjuet."

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/klimatrusselen/artikkel.php?artid=10085864

1
240 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ellers sliter Frp med å få fram akseptable damer etter Jensen.

Solveig Horne og Kjønaas Kjos er nevnt som de eneste som kan gå, til nødfall.

1

--- Listhaug håper jeg holdes langt unna og det er hovedsaklig pga hennes virke som byråd for velferd og sosiale tjenester i Oslo.Hjemmehjelp og hjemmesykepleietjenesten er verre enn noen gang etter Listhaug satte i gang.

1

Da tror jeg denne saken er mye viktigere når man skal vurdere hvorvidt hun er egnet som statsråd.

Når man ikke forstår at det er uforenelig å sitte i sentralstyret i et parti og samtidig jobbe i et PR-byrå så mangler det så mange egenskaper som kreves av en statsråd som har tenkt til å overleve mer enn 3 måneder.

Uansett regner jeg med at hun neppe vil gi fra seg PR-byrålønnen.

2

Det spekuleres i om Sylvi Listhaug kan bli statsråd. Det er er vel bare å legge spekulasjonene til side. Jeg går ut fra at Erna ikke vil ha slike folk i regjering.

Jeg håper at de beste folkene kommer i statsrådstillinger og andre posisjoner uansett kjønn, legning og bosted. Og uansett hva venstresidens drittsekker maser om!

3
Kallevindskeiven [sitat…] Jeg håper at de beste folkene kommer i statsrådstillinger og andre posisjoner uansett kjønn, legning og bosted. Og uansett hva venstresidens drittsekker maser om!

Og uansett hva venstresidens drittsekker maser om!

Det er vel stort sett ikke disse som maser om det, men dette kommer jo fra egne rekker og høyresiden.

Det er jo et relativt åpenbart faktum at Frp mangler kvinner som er egnede som statsråder.

1

Sylvi Listhaug er ubrukelig til det meste. Tipper PR-Byrået håper hun blir minister slik at de kan bli kvitt henne.

1
DrSchwei Ellers sliter Frp med å få fram akseptable damer etter Jensen. Solveig Horne og Kjønaas Kjos er nevnt som de eneste som kan gå, til nødfall.

Når man "overlevde" folk som Helga Pedersen, Sylvia Brustad, og Strøm-Erichsen og kom drassende med regelrette fiaskoer som Manuela Ramin-Osmundsen så er det vitterlig ikke noe galt med folk som Horne eller Kjønaas Kjos. Dette er da person som idet minste har fartstid på Stortinget ulikt det SV måtte rote frem (bl.a. Helen Bjørnøy).

FRP får uansett neppe mer enn 7 statsråd og da trenger de heller ikke å se seg etter mer enn 2 kvinner i tillegg til Jensen (og de i det hele tatt vil prioritere kjønnsbalanse).

2

Listhaug kan ikke bli statsråd. Det er altfor kontroversielt mht. PR-jobben.

1
Sandaas Når man "overlevde" folk som Helga Pedersen, Sylvia Brustad, og Strøm-Erichsen og kom drassende med regelrette fiaskoer som Manuela Ramin-Osmundsen så er det vitterlig ikke noe gal...

da trenger de heller ikke å se seg etter mer enn 2 kvinner i tillegg til Jensen

Nei, de er heldige sånn. Personlig synes jeg det er svært greit om de velger bort kvinnene, for dette kjønnsaspektet synes jeg bør være underordnet kvalifikasjoner.

Så sånn sett synes jeg det vil være helt greit om Frp bare velger dyktige menn i stedet for tvilsomme damer.

1
DrSchwei Ellers sliter Frp med å få fram akseptable damer etter Jensen. Solveig Horne og Kjønaas Kjos er nevnt som de eneste som kan gå, til nødfall.

Solveig Horne

er helt sikkert ikke noe dårligere alternativ enn Linda Hofstad Helleland, som hun så vidt jeg forstår "konkurrerer" mot.

For helt ærlig; LHH må være det dårligste alternativet Høyre har til noenting som helst. Makan til kjøthau, som vi sier på Sunnmøre, det skal du lete lenge etter.

1
DrSchwei [sitat…] Nei, de er heldige sånn. Personlig synes jeg det er svært greit om de velger bort kvinnene, for dette kjønnsaspektet synes jeg bør være underordnet kvalifikasjoner. Så sån...

Nei, de er heldige sånn. Personlig synes jeg det er svært greit om de velger bort kvinnene, for dette kjønnsaspektet synes jeg bør være underordnet kvalifikasjoner.

Det er jeg helt enig i. Likestilling handler om like muligheter, ikke at det skal være 50/50.

1

Som mange andre har påpekt så har det jo også vært mye merkelig fra både AP og de andre partiene. Sylvi Listhaug var jeg svak for en periode må jeg innrømme. Men enig at når hun sleit så mye som hun gjorde i Oslo så er hun vel nesten politisk død.

Kari Kjønaas Kjos er vel det sikreste kortet.

Blir vel en regjering med lav kvinneandel. Men man kan vel komme seg unna siden man kanskje for kvinner som statsminister, utenriksminister og finansminister.

1

Skulle gjerne sett Mette Hanekamhaug som statsråd, det er en tragedie for FrP og ikke minst Norge, at hun ikke ble gjenvalgt på stortinget.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Publisert

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
0 svar
Laster...