Politikk - Norsk

stikkpillen

Er det bare de som stemte blått

ved årets valg som kommer til å få noe positivt ut av den nye politiske plattformen?

Eller om de venstrevridde et lite øyblikk klarer å trekke hodet ut av ræva, der de sitter å suterer nei, nei og atter nei, faktisk kan finne en god del som også vil gjøre deres hverdag betydlig lettere?

2
28 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

ved årets valg som kommer til å få noe positivt ut av den nye politiske plattformen?

Hvis du tenker på de som skriver på VGD er vel svaret antakelig JA!

1

Eller om de venstrevridde et lite øyblikk klarer å trekke hodet ut av ræva, der de sitter å suterer nei, nei og atter nei, faktisk kan finne en god del som også vil gjøre deres hverdag betydlig lettere?

Kun de borgelige ja, venstresiden her vil vri seg i smerte i 4 år frem i tid nå, madrasser må byttes ut hver mnd etter særdeles store svettetokter om natten.

Det lille de gledet seg over av særnorske lover og regler forsvinner for dem nå, anderledeslandet blir litt mer andre land nå. Men ikke helt.

1

>>> Jeg personlig kommer nok til å få det romsligere økonomisk med en blåblå regjering, men nå er det engang slik at ikke alle stemmer etter hva som gir kjappest kortsiktig økonomisk fortjeneste.

2
stikkpillen [sitat…] Trenger du det?

>>> Nei, det er det som var poenget med resten av innlegget mitt. Jeg personlig trenger ikke kortsiktig gevinst, derfor jeg også stemte AP fordi jeg mener de har den beste og bredeste politikken for folk flest. Jeg har bodd såpass mange steder i verden med store sosiale forskjeller og vet hva det gjør med samfunn, derfor er jeg villig til å bidra med mer for å få en jevnere fordeling her hjemme.

3

Nå virker jo regjeringserklæringen å være hovedsaklig Høyre-politikk og det betyr justering av kursen og ingen revolusjon.

Altså bør alle slappe av.

1
eltorg Nå virker jo regjeringserklæringen å være hovedsaklig Høyre-politikk og det betyr justering av kursen og ingen revolusjon. Altså bør alle slappe av.

Nå virker jo regjeringserklæringen å være hovedsaklig Høyre-politikk

Ja, det var ikke mye Frp-politikk å spore i den. Jeg har lest igjennom hele erklæringen.

Dette blir ikke så store forandringene fra det som har vært. Noen latterlige forbud mindre og noen små justeringer på andre områder. Blir ingen merkbar forskjell for folk flest.

Men bevæpning av politiet? Merkelig. Der har vel ordningen vært bra nok som den er.

1
fazz >>> Nei, det er det som var poenget med resten av innlegget mitt. Jeg personlig trenger ikke kortsiktig gevinst, derfor jeg også stemte AP fordi jeg mener de har den beste og brede...

Er ikke uenig i noe av det du skriver her, MEN i sin iver etter nettopp å jevne ut lar man etter min mening de som har aller minst må være med å betale vel mye av lasset. Bare det å kjøre bil er snart en umulighet for folk som har lite, grunnet for høy beskattning på bil.

Nå er ikke bil kanskje det viktigste, men se på hvem som røyker her til lands, nesten utelukkende de som ikke har råd til å røyke, dette vet vel alle etter hvert, men avgiftene til staten går likevel rett opp.

Er du først kommet ut å kjøre er det vanskelig å komme på rett kjøl igjen, innkasso selskapene sløyer det lille som er igjen hos enkelte, dette er ikke politikk for å hjelpe de vanskligste tilfellene.

Dette var bare noen eksempler, finnes en del mer som de som kjemper for mer rettferdighet lett kunne gjort noe med, det er som oftes viljen det skårter på ,ikke evnen. Hos de som sliter er det motsatt. Er skuffet over at rød-grønn ikke klarte å få til mer for de som har minst.

2
Kul_Djevel Kriminaliteten gikk jo ned forrige år. Tullete. Jeg mener at bevæpning av politiet må føre til at det skal bli lettere for vanlige folk å bevæpne seg også.

Kriminaliteten gikk jo ned forrige år.

Det er nok den anmeldte delen. Politet selv mener ihertfall at det hardner til og at de kriminelle oftere og oftere er bevepnet, om du er av en annen mening bør du straks melde fra.

Merkelig at de som er ute å kjenner dette på kroppen hver enste dag skal bli fortalt hvordan verden er der ute av forståsegpåerne fra VGD.

3

Det er nok FRP-velgere som først og fremst kommer til å angre på denne regjeringen. Den nye regjeringen vil jo bli mye strengere mot trygdede, og FRP er det partiet hvor det er klart flest av dem. De trygdede FRP-velgerne forstår m.a.o. ikke sitt eget beste, de er det jeg vil kalle ofr "litt tette i pappen". De gir fra seg sine rettigheter, og gir dem bl.a. til de rikeste i dette samfunnet. De trygdede FRP-velgerne er selvpinere, de mener tydeligvis at de har det for godt slik de har det, og søker mindre penger til selv. De er en anti-versjon av Robin Hood, de ønsker å gi smulene sine sine til de rike, slik at de kan sitte igjen med ingenting. Smarte folk disse trygdede FRP-velgerne.

3

ved årets valg som kommer til å få noe positivt ut av den nye politiske plattformen?

Det mest positive er at den er 99% Høyre-politikk og bare 1% FrP-politikk. Altså en liten justering av kursen og ingen vill ferd i ukjent urent farvann som kunne endt med grunnstøtting.

1

ved årets valg som kommer til å få noe positivt ut av den nye politiske plattformen?

jeg stemte rødgrønt som jeg og familien min har jort i all tid men det er en ting som jeg gledet meg til og det var liberalisering av alkoholloven men fuckings krf ødelagte det men heldigvis vil åpningstidene til polet bli lengre...

at motoveien får 130 jør ingenting

og søndagsåpen butik er bra

1
Kul_Djevel Kriminaliteten gikk jo ned forrige år. Tullete. Jeg mener at bevæpning av politiet må føre til at det skal bli lettere for vanlige folk å bevæpne seg også.

Alle gjengene i Oslo er utenlandske

OSLO/GJENGKRIMINALITET. I dagens nettutgave av VG kan vi lese at justisminister Grete Faremo ønsker å la dømte gjengmedlemmer sone dommene sine i andre nordiske land for å slippe unna hevnoppgjør inne i fengslene. Alle gjengene som listes opp i VG sin artikkel er utenlandske, med spesiell hovedvekt på personer fra Pakistan.

Hevnoppgjør mellom gjengmiljøer er en kjent problemstilling i alle de nordiske landene. Nå vurderer justisministrene i de fem nordiske landene, etter initiativ fra Danmark, om gjengkriminelle skal kunne sone i et annet land enn hjemlandet.

1

Eller om de venstrevridde et lite øyblikk klarer å trekke hodet ut av ræva, der de sitter å suterer nei, nei og atter nei, faktisk kan finne en god del som også vil gjøre deres hverdag betydlig lettere?

At jeg muligens får mer å rutte med vil sannsynligvis gjøre min hverdag lettere, men jeg hadde egentlig greit å rutte med tidligere også.

Men skal jeg trekke fram to ting jeg er fornøyd med i plattformen til den nye regjeringen, er det økningen av plasser innenfor rusomsorg, og helt nye takter i satsing på bredbånd for alle.

Det første, økningen av plasser innenfor rusomsorg, får de greit til dersom de bare setter av midlene, og dette kan de få til kjapt og om de vil.

For bredbåndssatsingen vil jeg helst se mer konkret før jeg jubler for mye. Men de er i alle fall offensive og snakker om hastigheter på 100mbit (dagens regjering driver fortsatt å fabler om at bredbånd kan måles i kbps og ikke i mbps).

1

Ser at alle fra venstresiden som skal komentere de positive sidene ved "ny politikk" svarer alle at de har egentlig nok, men streiker gjør vi ,der er vi best i europa. Så vi får ta opp med hånden de som vil ha skattelette?

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...